Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda nauczycielkaa

do młodych nauczycielek

Polecane posty

Gość chlopcze
z toba to nawet nie zamienilabym slowa taki z ciebie paw dumny bo studia skonczyl wiesz idz na inny topik bo nie chce szargac swojej reputacji

Gość hohohooo
no , to uciekaj teraz szybko z tego topiku , bo tu same nauczycielskie obiboki siedzą - no i ja - generalnie towarzystwo niegodne ciebie szuszuszu już cię nie ma

Gość mloda nauczycielkaa
dzieki wam za wypowiedzi a wypowiedzi chlopaczka nie skomentuje

Gość LENIE
LENIEEEEEEEEEEE! LENIE!!!!!!!!!!!! LENIE!!!!!!!!!!!!! Obiboki wolne weekendy, wolne wakacje, a ile przerw w pracy, a to świeto nauczyciela, a to imieni pani Zosi, a to a to a to wyjazdy na wycieczki, kino, teatr, lenie!!!!!!!!!!!!!

Gość mloda nauczycielkaa
to tzreba bylo zostac takim leniem jak tak myslisz ze nam dobrze zapraszamy do naszego leniwego grona prosze bardzo ale szanowny leniu tzreba odpowiednie studia skonczyc

Gość ehhhhhh
..młoda nauczycielko ja również odpowiadam w ten sam sposób wszystkim tym, którz mają jakieś ale do tego, że mamy 2 miesiące wakacji, ferie, święta itp. "Trzeba było zostac nauczycielem". Ale to nie jest temat dyskusji i proponuję nie odpowiadać na tego typu zaczepki.

Gość psiak
do ultra97-wczoraj widzialam twoj nick na jednym forum,tak sie wymadrzalas o pracy anglikow w polcse a ty masz 24 lata i zero doswiadczenia z praca.JESTES BEZNADZIEJNA

Gość psiak
a skad ty mozesz wiedziec ile ona ma doswiadczenia po co od razu krytykowac nie miales czegos madrzejszego do napisania w tym topiku tylko to??

Gość hohohooo
ja sadzę , ze właśnie dlatego TRZEBA siedzieć z tym piwem w knajpie i TRZEBA wychodzić z domu - b wy nie macie życ jak stare pensjonarki; a rodzice jak z piwem siedzą , to dobrze ? Jak nauczycielka , to patologia i zły przyklad , ale jak własna mamusia , to juz dobrz. To obłuda , kłamstwo i trzeba walczyć z tym koltunem wszechobecnym. Nie martwcie sie , tylko nigdy nie zapominajcie języka w gebie i miejcie otwarte oczy - jak ktos wam cos powie , to od razu kontra.

Gość psiak
BO NAPISALA ZE ZACZYNA PRACE DOBIERO TERAZ

Gość no przepraszam
ok moze cos wiedziec na ten temat czyli pracy anglikow w polsce no chyba ze ANGLISTOW a to co innego wiec okresl sie

Gość uppppppppp

Gość a ja pracuję w gimnazjum
i wychodzę , kiedy chcę i to niepełnoletnie dzieciaki mają się wstydzić, że łażą o 4 nad ranem po mieście i ich rodzice też a nie ja

Gość upfffffffffffffff

Gość monitorek
A ja, kiedy miałem 19 lat, szedłem ulicą obejmując w talii moją ówczesną dziewczynę. Z przeciwka szedł pan z małym chłopcem. Kiedy tylko minęliśmy się, rozległ się krzyk tego dziecka: - "Tato, paaaniiiiii !" Moja najmilsza była na praktyce wychowawczyni w przedszkolu :-) Grażynko, pozdrawiam !

Gość Chcesz powiedzieć
ze zaczęłaś pracowac jak mialaś 22 lata ? Jakim cudem, przeciez każdy n-l musi miec wyzsze wykształcenie :-D, więc jakby nie liczyć ........

dziewczyny chyba sobie zartujecie. czemu macie nie chodzic do klubo, na dyskoteki, po prostu sie pobawic? nawet nie wiecie jaki wielki plus ma nauczyciel, ktorego sie zobaczy jak sobie szaleje na parkiecie, popija piwko. bo wtedy sie widzi, ze tez jest normalnym czlowiekiem a nie tylko zlym belferm siedzacym nad trescia kolejnego, trudnego sprawdzianu.