Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morel_ka

Co sądzicie o podkładzie ANTYBAKTERYJNYM z SORAII?? taki ze srebrną nakrętką????

Polecane posty

Pytam bo wlasnie go kupiłam.. miałam wczesniej taki z under twenty ale on był jak dla mnie za tłusty! :/ Dodam ze mam trądzikową cerę:) Jak waszym zdaniem?? DOBRY ON JEST?

jak dla mnie super :) matuje mi tak ze 4-6h nos i czoło, a to zawsze mi się szybko świeci ;) bardzo ładnie wygładza buzię.

Gość Napiszcie .....
Mam pytanie.... czy mogę użyć tego podkładu? Bo chodzi o to, iż ja mam rozszerzone pory i jak mam fluid na twarzy to to widac...takiekropki.... i właśnie czego mam użyć, żeby temu zapobiec...... nie długo idę na wesele i boję się makijażuu....

Gość Napiszcie ...
napiszcie proszęęęę

mi maskuje - buzia ładna jest. a że antybakteryjny to powtarzam sobie, że nie rozpaskudzi mi się bardziej ;)

Gość medziora
a ile on kosztuje???

Gość sądzimy że to tandeta
i lepiej odłożyć troche kasy i kupic cos porządnego. Podkłady Clinique sa super!:) Albo jeszcze Guerlain Divinora

Gość milusiiiaaa
ja mialam juz przerozniste podklady drogie,tansze i takiego jak z lumene nie spotkalam nigdy!jest poprostu suuuuuper!teraz niestety mam problem z kupnem gdyz od 3lat mieszkam w niemczech a tutaj tej firmy nie ma na rynku,wiec zawsze prosilam znajOmego by mi przywiozl z polski.Teraz niestety niema tej firmy w gorzowie i niemam jak go zalatwic.Ale 29 jade na mazury to Moze tam uda mi sie go dostac.uzywam go juz chyba z 8lat i niewyobrazam sobie innego,tylko ten problem z zakupem?z soraja mialam jak dla mnie to byl dziadoski,jak wiele innych tanich kiczow.Bez obrazy prosze,ale tak wlasnie uwazam.Z lumene kupuje matujacy nr7 dlugo sie trzyma,jest bardzo ladna cera gladziutka i nie potrzebuje kremu przed nim,klade besposrednio na twarz,nie jest tez tlusty jest poprostu w sam raz.Wyprobujcie bo warto!koszt to okolo45zl

podajecie nazwy różnych marek - ale w tym sorai ważne jest, że podkład jest antybakteryjny, czego o clinique, lumene czy guerlain divinora powiedzieć nie można... a może sie mylę? :)

Gość mylisz się
bo tak naprawdę to działanie antybakteryjne polega na tym, że w najlepszym przypadku wrzucili tam triclosan:o Tego typu specyfiki nie tylko wysuszają skórę, prze co trudniej sobie później poradzic z łojotokiem, ale w ogóle dają odwrotne skutki. Najważniejsze, żeby podkład był na tyle lekki, beztłuszczowy i zawierał najlepsze składniki, żeby nie zatykać porów i nie obciążać skóry. Niesety Soraya to jakaś porażka:o Radze zapamiętać, że żaden kosemtyk z napisem "antybakteryjne" nie zlikwiduje pryszczy a jego działanie antybakteryjne może nam tylko zaszkodzić. Jest za słabe, aby cokolwiek zwalczyć, natomiast w sam raz, żeby wysuszyć skórę czy uodponić znajdujące się na naszej skórze bakterie na środki tego typu.

bardzo dziwne bo mi pomogl. Moze i nie jest zbyt efektowny i nie nadaje sie na wesele ale do codziennego uzytku wydaje mi sie idealny (oczywiscie jezeli ktos musi uzywac codziennie) Wiem co mowie bo uzywam go juz od ok 5 lat. Potrafi wysuszyc pryszcza w ciagu jednego dnia. Zdecydowanie polecam. o widze ze znow zmienili opakowanie. http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=6111

Gość fiolka 19
podkład z soraii na początku używania wydawał mi się najlepszy na swiecie, ale po pewnym czasie moja skóra zaczęła się po nim łuszczyć i jak nakładałam karem pod makijaż, to wyglądało to okropnie. dlatego z niego zrezygnowałam, a tak na prawdę on wcale nie leczył mojej twarzy, ani nie powodował, że pryszcze znikały, albo nie robiły się nowe. Teraz używam z lirene fluid matująco-wygładzający i jest super!!!!

ja zawsze wolałam puder w kamieniu, jak miałam trądzik to matujący używałam a teraz jak już nie mam problemów z cerą używam rozświetlający ... nie lubię fluidów i podkładów :O

Gość moze by tak w góre
? :)

Gość o widzę że to znowu
identyfikator- forumoway dupowłaz i debilka, jakich mało:D