Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandritka

Samotnośc mnie przytłacza Szukam przyjaciół ...drugiej połówki...

Polecane posty

Gość Bydgoszcz
jest ktoś?

Gość Bydgoszcz
tak po 40 tce?

Gość gaga500
Ja mam 36 lat i córki a czuje sie samotna,bo mi mąz umarł.Szukam przyjacół

Gość samotne lato
Mam 36lat, jestem z Krakowa. Uwielbiam Kazimierz, uwielbiam noce. Ostatnio tak się tez porobiło w moim życiu, ze okazało się, że nie mam z kim pogadać pójść gdzieś. Nie lubię i nie potrafię być sama. Najbardziej brakuje mi koleżanek , przyjaciółek....

Gość karolinkaa101
hej jestem z Warszawy mam 18lat jestem samotna dziewczyna mam niby znajomych ale nikogo bliskiego teraz są wakacje i nie mam prawie nikogo z kim moge je spędzic niedawno rozstałam sie z chłopakiem chce poznac innych ciekawych ludzi;)

Gość perepeczko
Hej jest jakas samotna dziewczyna z Ostrowa wielkopolskiego na spotkania i spedzania razem czasu pozdrawiam wszystkich pisać

Gość to jest to
A to ciekawe: Papież kiedy umarł miał 85 lat - 8+5=13 Godzina śmierci: 21:37 - 2+1+3+7=13 Data śmierci: 02.04.2005 - 0+2+0+4+2+0+0+5= 13 Postrzelony 13 Maja 9301 dni pontyfikatu - 9+3+0+1=13 Zmarł w 13 tygodniu roku. JAN PAWEŁ DRUGI - 13 liter czy to zbieg okoliczności ?

Gość caralajna
Jestem 33 latnią dziewczyną z Gliwic i szukam kogoś z kim można spędzać wspólnie czas, np. kino, dyskoteka, pub, wspólne uprawianie jakiegoś sportu, wycieczki itp. Jeśli również szukasz bratniej duszy odezwij się na maila martaa.sz@gmail.com

Gość caralajna
Podam jeszcze nr gg 2996364, bywam czasem nie widoczna na gg, więc pisac śmiało :)

Gość Perepeczko
Podam numer gg9219696 ostrów wielkopolski pisać.

Gość bezimienna i już.
Ja poznałam zarówno znajomych jak i mena tutaj: http://uwolnijmysli.pl zapraszam :)

Gość snobkaa
na tej stronie są ciekawe artykuły o samotności, życiu singli i osób po trzydziestce: www.magnoli.pl

Gość snobkaa
tu można poczytać o samotności, rozwoju osobistym i sposobach na poprawę nastroju: www.magnoli.pl

Gość szukamprzyjaznikrakow
do Gaga500!!! napisałam do Ciebie na mail ale otrzymałam zwrot z informacją że nie ma takiego adresu. Prosze odezwij się ewa33a@interia.pl

Gość wolf31
ja również zaczynam być zmęczony tą wieczną samotnośćią szczególnie teraz o tym myślę mając 30 -tkę na karku.Staram sie z tym pogodzić i zapomnieć rewanżując to sobie pracą oraz materialnie do tej pory udało mi sie to zwalczyć, ale ta samotność powraca i prędzej czy pózniej dosięga i przytłacza każdego z nas. Pozdrawiam:)

Gość MIMI_40
Widzę, że nie jestem odosobniona w tym temacie. Mogę powiedzieć, że troszeczkę się tym pocieszyłam. Ja mam , wydawałoby się, wszystko w życiu poukładane, ale niestety widzę, że to jeszcze nie to. Brakuje mi znajomych, przyjaciół, takich z którymi można się spotkać, zadzwonić, pogadać w necie i nieważne z jakiego krańca Polski. A tego mi brak. Siedzę w domu /urlop/ i dostaje głupawki, bo ile można sprzątać, czytać, słuchać muzyki, oglądać tv itp. itd. ? A więc pozdrawiam wszystkich samotnych i jeśli ktoś ma taki sam problem to niech napisze. Będzie raźniej! ;))

Gość leila33
MIMI_40 myślę bardzo podobnie i tez brakuje mi przyjaciół ale takich pozytywnych do pogadania i wsparcia z całej Polski. gg 4445440 piszcie samotne babeczki bo rzeczywiście razem raźniej :)

Gość MIMI_40
No proszę, w ciągu jednej godziny okazało się, że jest nas o dwie więcej! ;)) Nie będę bić braw, bo nie jest to może powód do wielkiej radości. Wszystkie powinnyśmy być uśmiechnięte, zadowolone, mieć przyjaciół, mieć z kim pogadać /nie zawsze o wszystkim można porozmawiać z najbliższymi , chyba mi przyznacie rację?/. No ale skoro jesteśmy takie jakie jesteśmy, czyli trochę osamotnione jeśli chodzi o grono przyjaciół, podkreśliłabym tutaj słowo "przyjaciół", bo myślę, że koleżanek to każda z nas ma co najmniej kilka. Więc, co nam szkodzi poznać się nawzajem :)) ......zaprzyjaźnić ? snobkaa! Ta strona która podałaś jest rzeczywiście fajna! Krótko i zwięźle na konkretny temat. Zajrzyjcie tam bo uważam, że warto. leila33! Właśnie zrobiłam sobie poobiednią kawę i korzystając z chwilowej nudy /a powinnam trochę popracować/ idę na świeże powietrze, żeby się z lekka opalić ......i postaram się Ciebie odszukać na gg.Jeśli się nie uda to zajrzę wieczorem lub w nocy;), bo niestety będąc na urlopie /chociaż ostatnio coraz częściej nie tylko na urlopie/ , mam problemy ze snem więc albo słucham muzyki albo zaglądam m.in. na gg ...... w środku nocy. Pozdrawiam! Miłego popołudnia!

Gość joasia1755
witam mam 24lata 19mies synka szukam mamy ktora rowniez szuka towarzystwa na spacerze od nie dawna mieszkam w poznaniu i troche smutno nie odzywac sie do nikogo

Gość twardy_1993
zapozna dziewczyne z okolic kłodzka

mnie też brakuje przyjaciół , osób do pogadania koleżanek :( lubię ludzi a jestem sama jak patyk bo zawsze byłam i chodziłam wszędzie tylko z mężem

Gość ona...............
Mnie równiez brakuje znajomych, koleżanek. Mam męża od niedawna, odchowane prawie dorosłe dzieci ale na tym swiat sie nie kończy. chcę korzystać z życia, chce prowadzić bardziej urozmaicone zycie towarzyskie. brakuje mi koleżanek, przyjaciół, kogoś do wyjścia, pogadania.

Gość Iza0512
Cześć wszystkim, mam 38 lat i jestem samotną żoną (mąż jest kierowcą tir-a), uwieżcie mi, że samotność znam z każdej strony; święta, zapomniane rocznice, pojedyncze święta i okazje, aby spędzić czas razem; i to nie tylko z tego powodu, że mąż jest kierowcą zawodowym, ale również z tego że chyba mój mąż, po 20 latach małżeństwa przeszedł nad nim do porządku dziennego. Brakuje mi już sił i koncepcji, aby moje życie miało kolor i sens. Nie umiem pisać o sobie i problemach, jestem tu pierwszy raz, więc wybaczcie bałagan w tym wpisie. Miłego wieczoru.

Hej Izo ...ja tez jestem żoną kierowcy tir-a wiem co to samotność ,znam wszystkie te problemy o których piszesz ...może napiszesz do mnie na gg 35559842 będziemy się wspierać wzajemnie :) pozdrawiam

Gość patryczek19
wy to przynajmniej jestescie w Polsce, nie uwazam ze macie lzej bo pewnie tak nie jest.... w uk trudniej znalezc kogos takiego z kim mozna pogadac o wszystki i byle czym.... czasem ludzie w pracy sie smieja ze nie mam zadnego znajomego z ktorym bym porozmawial ale jak mozna z nimi rozmawiac jezeli sa tak chamsko nastawieni do kogos innego?? Mieszkam po Manchesterem, mam 19 lat, nazywam sie Patryk i jak by ktos chcial pogadac o czyms albo o niczym to prosze bardzo na gg : 37389870

Gość RADU
i tak trzymac, pozdrawiam wszystkich tu zagladajacych :)

Gość WARSZAWA PRZYJACIÓŁKA
hej jestem kinia szukam przyjaciółki z WARSZAWY.Z którą będę mogła się powygłupiać,porozmawiać,zaufać .Lubie tańczyć,robić kolczyki,oglądać filmy,robić fotki,wakacje skakać na batucie .Mam 18 lat szukam przyjaciółki wieku od 17 do 27 mój nr gg pisz37213656.Chłopaka mam ale on pracuje i z nim nie pogadam na takie tematy co z dziewczyną po prostu mam ochotę wyjść z koleżanką do kina czy na spacer itp