Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia88

mam 18 lat, on 30. Jest sens??

Polecane posty

Gość andzia88

nie ma mowy o miłości. po prostu mi się podoba. mamy dobry kontakt, dobrze nam się rozmawia. ale wiem, że jest ogromna różnica wieku. Cgągle mi powtarzał że jestem b.fajna i b.ładna. Naszemu wspólnemu przyjacielowi powiedział to samo, lecz widzi że jest niestety za stary dla mnie i gdybym była starsza to nie widział by żadnej przeszkody. Powiedział mu też że czuje bardziej się jak ojciec... ale na ostatnim spotkaniu dawał mi odczuc że "coś" jest, lezał koło mnie, ciągle kładł głowę na moim ramieniu, to samo jak się smiał czy oglądął TV. i cały czas zerka na mnie albo sie uśmiecha do mnie. Ja tylko chciałam Was spytać czy warto się w coś takiego mieszac?

moja siostra cioteczna jest w takim samym związku, zaszła w ciąże z facetem 30 letnim a ona miała wtedy 18 lat i dzis są szczęsliwym małżenstwem. jesli go kochasz to walcz o niego, i nie przejmuj się otoczeniem ale powinnas sprawdzic czy facet nie chce cie po prostu wykorzystac, wiek liczy się tylko dla głupców, miłość lat nie liczy, kocha się po prostu kogoś i już

zadaj sobie pytanie co bedzie, jak minie pierwsza fascynacja, czy bedziecie mieli o czym ze soba gadac, sama nawet nieprzeciętna uroda partnerów ma niewiele do rzeczy w związku na codzień, pozatym taki 30- latek ma już wiele przyzwyczajeń kawalerskich które niekoniecznie będą odpowiadac tobie, pomysl o tym

Gość celenana
mam 25 lat, moj maz 37 i jest super. wszystko zalezy od ludzi:)

Gość tangoskirt
moj maz jest 14 lat starszy ode mnie i jestesmy juz 33 lata ze soba. jestem dla niego zawsze mlodym i rozrywkowym szczeniakiem. moj wiek jego tez odmladza i jest fajnie

Gość 11111111
przecież 12 lat różnicy to wcale nie tak dużo :)

Wiek sie nie liczy jezeli bedziesz miala pewnosc ze jemu nie zalezy tylko na tym by cie wykorzystac. Moj facet jest starszy ode mnie prawie 10 lat i na poczatku troche sie obawialam takiej roznicy ale.... ciesze sie ze zaryzykowalam. Moja mama jak ja spytalam o to powiedziala: a co to ma do rzeczy? Twoj dziadek byl starszy od twojej babci o 12 lat i zawsze swietnie sie dogadywali. tak wiec... liczy sie milosc. i tylko to :)

Gość andzia88
dziękuje Wam za opinie:) Jestem Wam naprawdę wdzięczna za nie. To nie jest miłość, bo naprawdę niedługo go znam. Widzieliśmy się kilka razy, w kilkudniowych,kilkutygodniowych odstępach. Ale zawsze mamy super kontakt, świetnie nam się rozmawia. Podoba mi się, lecz tu chodzi o osobowość a nie o wygląd. Wydaje mi się, że on chciałby coś ale mój wiek mu przeszkadza. I naprawde nie dał mi ani jednego powodu żebym pomyślała ze jemu chodzi o seks, to nie jest taki typ człowieka. Zreszta mój przyjaciel by mnie ostrzegł pewnie:) A pytałam Was o to ponieważ dzisiaj idę na imieniny do kolegi, gdzie będzie tam ten 30latek. On nie wygląda na tyle lat co ma, ale zachowuje sie bardzo dojrzale mimo,że obraca sie w młodszym (ok 20letnim) towarzystwie. No i dziś jest ta impreza. I zastanawiam się czy zachowywać sie tak jak zawsze czy lepiej się w to nie wciągać bo może być źle...tzn boję sie że bedę cierpieć. Dziekuję jeszcze raz:*