Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mideri

Dlaczego ludzie nie chcą być traktowani przez innych tak jak sami innych traktują?

Polecane posty

Przed chwilą, Siurentajski napisał:

Nie wiem w jakiej rzeczywistości ty funkcjonujesz, ale ja mam styczność z ludźmi w pracy, ze studentami, ze znajomymi których mam trochę, i obcując z tymi ludźmi nie mam wrażenia, że oni udają, że nie mają względem mnie wrogich zamiarów, a w rzeczywistości zajeebali by mnie na śmierć kijami :classic_cool:

Wiem wiem i jesteś nawozem czy tam naukowcem który zabłądził tutaj w kloace i tarza się w urynach. 😁

2 minuty temu, Siurentajski napisał:

Ale nie jest mowa o wypruwaniu flaków, tylko o twojej historii jukońskiej z wieloma wątkami :classic_biggrin:

On mi się nawet wprosił na fb jako mieszkaniec Kanady. 

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Wiem i żartuje. Żeby być jak w Truman Show to by człowiek zwariował. Tak czasem nagrywany te ciekawsze mecze ale to tylko mecz nie życie. 

No właśnie coś ze sportu można pokazać, bo nagrywamy i wiadomo że nie tutaj. 😁

Przed chwilą, Ffxc1_5yih napisał:

Trochę się chyba wstydził swojego Podlasia a miał ciśnienie na "spacery w oparach erotyki" 🙂

2 minuty temu, Ffxc1_5yih napisał:

Kto ?😁

9 minut temu, Siurentajski napisał:

Ale nie jest mowa o wypruwaniu flaków, tylko o twojej historii jukońskiej z wieloma wątkami :classic_biggrin:

Nie łapiesz nawet metafory naukowcu za dychę. 😁

9 minut temu, Siurentajski napisał:

A coś ci w tej historii brakuje? Ty ją napewno bardzo dobrze znasz i mógłbyś referat napisać wiec po co znów o tym mówić? 🤔😆

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Trochę się chyba wstydził swojego Podlasia a miał ciśnienie na "spacery w oparach erotyki" 🙂

Widmok i erotyka? Raczej nienawiść i podłość level hard. Inny rodzaj toksyny. Podlasie też nie pasuje. 

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Tak tak a to było wtedy jak wypierałeś się syna czy jak ogłosiłeś jego zmartwychwstanie 😁

1 minutę temu, Ffxc1_5yih napisał:

Taki jeden nawóz. 

Za tępy jesteś aby zmanipulować że niby na fb się wbijałem. 😁

1 minutę temu, Ffxc1_5yih napisał:

Widmok i erotyka? Raczej nienawiść i podłość level hard. Inny rodzaj toksyny. Podlasie też nie pasuje. 

Parę razy już wypłynęło na czym polegały te jego spacery na priv w oparach intelektu 🙂 co do Podlasia nie upieram się, wystarczy że Jukon był ...yczną ściemą do kwadratu.

• Thanks 1

2 minuty temu, Ffxc1_5yih napisał:

Wawa za to pasuje bo z google znam rozkład ulic. 😁

2 minuty temu, Get Out napisał:

Tak tak a to było wtedy jak wypierałeś się syna czy jak ogłosiłeś jego zmartwychwstanie 😁

Nie, wtedy, jak upierałeś się że polskie śliwki kupujesz w Jukonie. Masz problem ze zrozumieniem prostych zdań?

• Thanks 1

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

A coś ci w tej historii brakuje? Ty ją napewno bardzo dobrze znasz i mógłbyś referat napisać wiec po co znów o tym mówić? 🤔😆

Nic. Poza tym że opowiadający nie wie jak się dostał do Kanady i nie wie jak z niej wrócił, to reszta pytań jest już nawet mniej istotna. Dla pojaśnienia sprawy - nie da się wjechać do Kanady nie wiedząc o tym. Byłem w Kanadzie więc wiem co mówię :classic_cool:

Parę razy już wypłynęło na czym polegały te jego spacery na priv w oparach intelektu 🙂 co do Podlasia nie upieram się, wystarczy że Jukon był ...yczną ściemą do kwadratu.

I dziwnym przypadkiem nie masz żadnych skrinów na potwierdzenie tego co bełkoczesz. 😁

Przed chwilą, Get Out napisał:

Chyba ty bo w Jukonie i jednocześnie na kafe to mało Polaków siedzi. Chyba że ktoś się podszył pod taki nawóz, nie wiem w jakim celu. 

I dziwnym przypadkiem nie masz żadnych skrinów na potwierdzenie tego co bełkoczesz. 😁

Oczywiście, nie ma też skrinów na Jukon. Śpij spokojnie, nikt się nie dowie jakim jesteś odklejeńcem 🙂

1 minutę temu, Get Out napisał:

A ja nie znam rozkładu ulic i czesto sie tam gubiłam wiec nie mogłam tam mieszkać 😁

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Nie, wtedy, jak upierałeś się że polskie śliwki kupujesz w Jukonie. Masz problem ze zrozumieniem prostych zdań?

No jak to przecież się wypierałeś syna a później powstał jak Jezus 😁

3 minuty temu, Get Out napisał:

No nie znasz, polegleś na ścisłym Centrum. Ale pocieszaj się dalej że jesteś taki przebiegly i łatwo wszystkich zrobisz w konia 😄

Oczywiście, nie ma też skrinów na Jukon. Śpij spokojnie, nikt się nie dowie jakim jesteś odklejeńcem 🙂

Nie denerwuj się pomimo że masz tyle do powiedzenia co twoi protoplaści za okupacji 😁

1 minutę temu, Get Out napisał:

Co to ma do śliwek renklod które kupowałeś z dostawą na następny dzień z samego środka dziewiczych puszczy jukonu? :classic_biggrin:

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

No nie znasz, polegleś na ścisłym Centrum. Ale pocieszaj się dalej że jesteś taki przebiegly i łatwo wszystkich zrobisz w konia 😄

Znam bo w google są podane ulice i z tego samego źródła czerpiesz niemiecki knurku. 😁

Przed chwilą, Siurentajski napisał:

Co to ma do śliwek renklod które kupowałeś z dostawą na następny dzień z samego środka dziewiczych puszczy jukonu? :classic_biggrin:

Wyjmij kija z dupki to załapiesz kpinę naukowcu 😁

No, powiedzidć kazi hejterowi na forum że nie ma się dziecka to to samo, co zmyślać 10 lat życie na drugiej stronie planety i nawet nie ogarniać róznicy czasowej 😄

• Haha 2

Znam bo w google są podane ulice i z tego samego źródła czerpiesz niemiecki knurku. 😁

To prawda. Ja też nigdzie dalej nie byłem niż 15 km od miejsca zamieszkania w każdą stronę. W ogóle masz całkowitą rację widmok - w Polsce tylko bogaczy stać, żeby pojechać w góry albo nad morze, a samolotem czy w ogóle za granicę, to tylko politycy dużego kalibru i gwiazdy showbiznesu podrózują :classic_cool:

Wyjmij kija z dupki to załapiesz kpinę naukowcu 😁

Ale gdzie tu jest kpina, jak sam o tym pisałeś, i jeszcze się kłóciłeś, że nie ma w tym nic dziwnego, zanim ci ludzie nie wyjaśnili gdzie się w bajce pierrdolnąłeś :classic_biggrin:

Edytowano przez Siurentajski
  • Like 1

No i z tego założenia wyszedłeś że pościemniasz Jukon i 10 lat wpadałeś co chwilę i beka z Jukonu była przednia 🙂 ale wierz sobie dalej że jesteś taki cwany 😄

7 minut temu, Ffxc1_5yih napisał:

Chyba ty bo w Jukonie i jednocześnie na kafe to mało Polaków siedzi. Chyba że ktoś się podszył pod taki nawóz, nie wiem w jakim celu. 

No co ja ci poradzę że jesteś tępą osobą więc nic nie ugrasz. 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się