Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pirania33

A u mnie grają świerszcze...

Polecane posty

...już tak od tygodnia albo i lepiej. Bardzo je lubję, i tak grają aż zacznie świtać. No i oprócz tego to gdzieś z daleka słychać burzę, jak tak sobie przyjdzie to będę musiała się rozłączyć...

Gość ona 26 xxx
u mnie tez pieknie graja uwielbiam takie gorace wieczory jak te ostatnio....

nie mogę sobie posiedzieć przy kompie w dzień; dzieci, upał...i takie tam domowe gary.

o rzesz ..już grają ....jak zaczynają grać to już czuć jesien ...i znowu po niej bedzie ta p ..zima :( zgroza

Gość bleeeeeeele
a do tego stado komarów,i innego robacwa i spać sie kurwa mać nie da,bo jest taki zaduch ze nie ma czym oddychaććć DRAmat...nienawidze lata,upałów i w ogóle...koszmar...zyc sie nie da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość mewa III
A u mnie nie ma swierszczy... za to mewa japie na dachu obok. Da się posłuchać chcociaż te świerszcze lepsze są.

Gość bleeeeeeele
zima jest najpiękniejsza,,,przynajmniej sie nie leje z człowieka i da sie zyc

Gość bleeeeeeele
nienawidze szczeze lata i bogu dziekuje ze jest go tylko dwa miesiące :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D dostaje juz szału od tego upalu, w dzien nic ,ale to nic sie nie da robić bo sie leje z czlowieka jak ze swini....i to wam sie podoba??????

Gość Cykada........
;) świarczcze w Polsce a Chinach cykady;)

w zasadzie to też jestem trochę zdziwiona, że JUZ grają, bo zwykle zaczynały w sierpniu. A z tymi komarami to przesada, nie ma wcale - za sucho!! przynajmniej u mnie. gdzieś w mokrzejszych rejonach pewnie są...;(

Gość a w Łodzi
niedawno padaloooooooooooooooooooooooo:PHuuuuuuuuuuraaaaaaaaa

Gość mewa III
TEż wolę jak jest chłodniej. Przynajmnije jestem w stanie coś zrobioć w ciągu dnia... a tak to tylko leże i czekam do wieczora.

Gość bleeeeeeele
ahhaahahah nooo dlatego lubie je lepić...jeszcze miesiąc (zleci jak z bicza) i w koncu chłodek ukochany :D:D:D:D co jest podniecajcego w poceniu sie,,,,smrodzie od ludzi i takim upale ze mozna zemdleć??? moze ktoś mi to wytlumaczy??

a propos świni; one się nie pocą!! maja gruczoły potowe tylko na tym kółku na ryju!! dlatego grozi im przegrzanie!! A ja tam się nie zalewam potem...

Gość bleeeeeeele
ludzie jak wy w tai upał jestecie w stanie funkcjonować??? pracować??? robi c cos w domu,albo np stać przy garach?????????????????????????????????????? nie pojmuje tego....przeciez chłodek jest o wiele przyjmniejszy...a jak sie zrobi za zimno to zawsze mozna wskoczyc do gorącej wanny z pachnąca pianką ...

wole ten upał niż jak mi ręce marzną :D .... a tak wogóle to Polakom nic nigdy nie doigodzi zwsze bedzie coś lepszego od tego co jest ...bo to jest pojeb kraj ....

Gość bleeeeeeele
pirania jak ty sie nie pocisz to ...chyba jesteś jakimś malutenkim odsetkiem.......................................... bo reszta ludzi to raczej sie zalewa potem w taki upał/....bleeeee...weżmie sie prysznic i za kilka chwil człowiek znowu od nowa jest nieświezy .................masakra

Gość bleeeeeeele
fidodido....wcale nie...ja zawsze lubiłam i bede lubiła zimno i nigdy nie arzekam w zimie czy na jesieni ze za chlodno...nie naleze do tego gatunku....nienawidze szczerze lata i nie kapuje co mozna lubić w gorącu nie do wytrzymania :(

za 2 mies. wszyscy będą kląć deszcze, że zimno i wilgotno i łamie w gnatach...eeeh, i tak źle i tak niedobrze...dobrze, że mamy ostatnimi laty w czym wybierać; mrozy - 30*C, upały, susze, powodzie, wichury....każdy sobie coś wybierze:)

Gość bleeeeeeele
hahahha....masz racje tacy sa ludzie ale nie ja :D:D:D ja jak jest chłodno i nawet gdy pada to jestem zadowolona ,bo poprostu to kocham :) i przynajmniej jestem świeza cały dzien a nie latam co pół godz pod prysznic :)

lubicie zimno ..lubicie jak wam lodowaty wiatr piździ w oczy ...że asz łeb kce urwać .... za dwa trzy miech bedziecie jęczeć że zimno - hipokrytki jedne !! :D

funkcjonuje bo muszę, smażyłam dziś rybę było ciepło alle na 20:00 poszłam na aerobik, poprawiłam na siłowni, nie powiem wylałam z siebie trochę potu, ale żęby tak nic nie robić i się zaleważ to nie...

Gość lubię lato ale nie tak
gorące jak w tym roku:oLubię temp.gdzies tak ok.25 stopni,letni,rześki wiatr i deszcz;-)Lubię letnie noce ale letnich upalów nie znoszę:-PTakie temp.jak w tym roku to przesada:-o

sorry za literówki... właśnie zaczęło padać i głośniej grzmi! Ja korzystam z każdej pory roku, bo każda oprócz wad ma swoje uroki:)

ja też słyszę świerszcze, mnóstwo świerszczy..... I\'m lovin it :D

tylko się nie śmiejcie...nawet jeśli się już spocę to mąż mówi, że pachnę jak niemowlę - bo dzieci mają taki swój zapach...a najbardziej podoba mu się zapach piersi /???/ nie zauważyłam / poczułam/ też sama żebym tak jakos śmierdziała potem

Gość bleeeeeeele
nikt nie mówi o "piżdżacym" zimnie i wietrze...tylko o chłodku ogólnie...nie popadaj w przesade!!!!!!!! a poza tym wszystkim gorąc (ciepło,czy upał) raczej jest mało zdrowy......w przeciwienstwie do chłodu (ale nie -39 stopni bez przesady...) i o kim mówisz hipokrytki?????!?!? no comment...

i chyba całe szczęście, że ludzie nie mają wpływu na pogodę, bo dopiero by było...