Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalilka1

sikanie, a ciąża

Polecane posty

Gość kalilka1

Mam pytanie do dziewczyn...ostatnio bardzo często sikam, dosłownie co chwile chce mi sie i nie umiem tak jakby do końca sie wysikać, a przy tym ten ból...boli, gdy już kończe sikać.Mi Miał też tak ktoś? dodam, że zawsze sikałam 4- 5 razy dziennie... koleżanka w żartach powiedziała mi, że to może być ciąża...prosze o odpowiedź

Raczej wygląda to na zapalenie pęcherze moczowego - powinnaś zrobić sobie badanie moczu i przeleczyć ewentualną infekcję -idz do lekarza pierwszego kontaktu on zleci wszystko co potrzebne. Nie rozpoznawajmy ciąży po kłopotach z oddawaniem moczu - jest XXIwiek i są na to inne sposoby:)

Gość kalilka1
Dziękuje :)

Gość DOMI S
to raczej nie ciaza tylko zapalenie pecherza moczoewgo idz do lekarza jak najszybciej to przepisze ci odpowiednie leki i przejdziea na razie mozesz sobie kupic w aptece urosept takie tabletki ziolowe na zapalenie pecherza i duzo pij wody

Witam wszytskich mam pytanie moze to jest głupie, ale martwie sie cholernie cala ta beznadziejna sytuacja. Kochałam sie z moim facetem jakies 3 tygodnie temu bez zabezpieczenia bo on jest uczulony na latex a ja tabletki odstawilam na jakis czas. Akurat wtedy miałam dni płodne i do końca nie wiemy czy wytrysk nasapil wśrodku czy nazewnatrz?? Przestraszylam sie i w ciągu 60 godzin od stosunku wzielam tabletki 72 h te duo. Dostalam okres 3 dniowy i to dośc obfity jak na mnie bo zawsze mam po 3 , 4 dni i to średni. mialam ból brzucha jak zawsze. Ale problem jest w czyms innym czytalam na róznych forach ze podczas ciązy może wystąpić NTM ( popuszczanie moczu) wystapilo to po wzięciu tych tabletek i nie wiem czy faktycznie będe mamą :( czy to przez tabletki czy poprostu sie przeziębiłam czy coś innego. Nie bola mnie jajniki ani podbrzusze ani piersi tylko to NTM. Błagam dziewczyny mam nadzieje ze dacie pocieszajaca dla mnie odp :( Bo na mam jestem troche za młoda