Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

po prostu Kaśka

Plamienie? Piszcie co sadzicie..

Polecane posty

17 - dzien spodziewanej miesiaczki...brak..2 dni potem test i negatyw, nastepne 2 dni potem test i negatyw... dzisiaj mija 5 dzien...zaczelo sie rano plamienie, myslalam,ze to juz okres bo mialam troszke sluzu brazowego zmieszanego z bialym...i do tej pory to samo :| Nic nie przybylo...zblizajacy sie okres, poronienie czy infekcja? Temp rano 36.9

mysle ze zblizajacy sie okres ja tez tak pare razy mialam, jezeli bylabys w ciazy to test po tylu dniach od spodziewanej @ pokazalby II kreski mi pokazal na 4 dni przed spodziewanym okresem

jezeli dobrze zrozumialam to jestes 17 dni od spodziewanej @??? test napewno pokazalby juz ciaze, a moze cykl sie przesunal??? a temp mierzylas zanim wstalas i cokolwiek zrobilas???

Evi nie nie...jestem 5 dni po spodziewanej @... dwa testy negatywne...plamienie teraz od rana nie zwiekszajace sie..zawsze tak mi sie zaczynal @ ale po godzince juz lecialo normalnie...temp mialam rano dzisiaj 36.9

Gość kiki__
okrs sie zblioza sluchaj to przez te upaly ja zawsze mialam co 21 dni jak w zegarku a w tym miesiacu schiza 13 dni spoznienia lekarz powiedzial ze zmiana klimatu i pelno kobiret ma opoznienia epidemia njormalnie

moze faktycznie ciaza, owulacja mogla sie przesunac ja jednak obstawiam ze przyjdzie @, poczekaj do wieczora, jezeli nie dostanesz \"prawdziwej\" @ to idz do gina, albo na badanie krwi pozdrawiam

No bede musiala poczekac do jutra..najwyzej w pon do lekarza :/ A czy przez upaly? Nie wiem...mi sienigdy przez nic nie przesuwala...atybiotyki, goraczki, choroby, jajniki - nigdy. A tu przez upal? To bylby moj pierwszy raz :)

Gość kiki__
mi tez sie nigdy nie przesowal mialam taka shize jeszcze do czwartku ze wymiekalam! bylam u lekarza, testy byly negatywne, masakra pytam kolezanek one to samo spoznienia spoznienia... badz dobrej mysli

temp najlepiej mierzyc z rana, ja mirzylam kolo 7 rano kiedys, okolo 10 zawsze mialam 37, jezeli po obudzeniu siegnelas tylko po termometr -nie wstawajac to rzeczywiscie troche wysoka, ja mialam 37,4 w dniu spodziewanej @ od razu wiedzialam ze cos nie tak :)

Gość mam identycznie
za 2 góra 3 dni dostaniesz @

Hej...sluchajcie od popoludnia plamienie ustalo..nie ma nic..okresu rowniez nie ma dalej...juz nie wiem co myslec :| Mam normalnie w dodatku rozwolnienie :/

Gość Axaa
Plamienie nie wyklucza ciąży. Zrób test jeszcze raz może, najlepiej z krwi.

No dzisiaj wlasnie przed chwilka zauwzylam taka zoltawa kropke na wkladce...czyzby sie znow zaczynalo? :( Kurcze do jutra czekac z tym badaniem...

Gość Axaa
Ponoć na początku ciąży jest bardzo dużo śluzu, a plamienie w terminie miesiączki też jest normalne... trudno powiedzieć.