Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca

czy wszystkie last minute są takie drogie??

Polecane posty

Gość niewiedząca

chodzi o lot samolotem do Anglii, chciałabym wylecieć około 10 sierpnia ale nie mam jeszcze biletu, jesli zamowie za kilka dni, to ile mnie to bedzie kosztowało, wie ktos?? i czy jest w ogóle taka możliwość??

ja tez chce leciec jakos ok 10sierpnia i jeszcze nie mam biletu:o moja sis wynalazla mi za 460zl w dwie strony na 8mego sierpnia a ja glupia jeszcze sie wstrzymalam z zamowieniem:o trzeba traFIC W promocje A z ktorego lotniska chcesz leciec?

Gość niewiedząca
ja chcę lecieć z Katowic, ewentualnie z Krakowa, wszystko jedno, byle by sie coś znalazło... tylko ze ja bede wiedziała dopiero pod koniec tego miesiaca (za kilka dni) czy na pewno polecę dlatego jeszcze sie wstrzymuje z kupnem biletu. A jakimi liniami chcesz lecieć ze tak tanio?

Gość niewiedząca
w akcie desperacji moge poleciec nawet z Wrocławia :0

Gość niewiedząca
setunia a możesz zdradzić jakie linie mają tak tanio? chyba że nie chcesz konkurencji :D

Gość ja tez bym chciala wiedziec
jak ktos wie to niech pisze jakie linie najtansze?

Gość niewiedząca
ja szukałam na stronie centralwings ale na ten termin juz nic nie ma a tak to by wyniosło koło 500 zł w obie stronu (chcę wrócić pod koniec września)

Ja patrzylam wtedy Wizzair;) to moze sobie kupimy na ten sam dzien i razem polecimy:D

Ceny bilety sie cigle zmieniaja;) stale s zawsze tylko oplaty lotniskowe czasami mozna trafic na bilet za 1zl:D

Gość niewiedząca
heheh, no moze nam sie trafi lot w tym samym dniu :D gdybym tylko wiedziała, ze napewno polece-rezerwowałabym bilet juz dzis! a tak, trzeba czekac... no cóż, poszukam jeszcze, jak znajde coś ciekawego, to się podzielę :)

ok ja tez szukam;) i tez sie podziele:) a co stoi na przeszkodzie?

Im blizej terminu wylotu, tym bilety drozsze!!! Te za zlotowke (+ oplaty lotniskowe, etc) sa reklamowane duzo wczesniej i jest ich mala pula!! Zawsze najtansze bilety sa wykupowane najwczesniej.... Nie wierzcie w last minute jesli chodzi o sam przelot!!!

http://www.mojeprzeloty.pl/ http://efly.pl/ Hej Setunia! 🖐️ Poszukajcie w tych dwóch linkach co Wam podałam. Nie wiem czy nie lepiej jest kupic Wam już teraz to co jest bo generalnie zasada w tanich liniach jest taka, ze im wczesniej tym taniej. Rzadko kiedy odwrotnie. Tym bardziej ze są wakacje i dużo ludzi lata. Ja w tamtym roku na listopad kupiłam w lipcu i zapłaciłam 260 zł. Wiem, ze później cena spadała i rosła na ten termin w granicach 40 zł. A przed samym wylotem kosztował ten blet ok.600 zł.

Aha ! i pamiętajcie, ze jeśli kupicie w biurze u agenta to za wypisanie biletu dodatkowo płacicie 30-50 zł. Jeśli płaci sie kartą przez net to nie pobierają chyba tej opłaty , ale to musicie dozytać w warunkach i regulaminie. Pozdrówcie ode mnie Londyn :)

Gość niewiedząca
pariss, setunia - dzięki wielkie, znalazłam oferty około 460 zł :) w jedna strone coprawda ale to juz cos! wejdę wieczorkeim to bede jeszcze cos kombinowac, pa

Gość niewiedząca
no jestem już, trochę jestem śpiąca i zmęczona, poszperam jeszcze chwilkę za tanimi ofertami i idę spać, a jutro od nowa :)

Gość niewiedząca
Pariss--> dzięki za link, będę przeglądać, może coś się znajdzie... setunia--> pytałaś wcześniej co stoi na przeszkodzie (chodziło chyba o to, dlaczego nie mogę zamawiać biletu teraz)- za kilka dni będę wiedziała, czy dostanę się na studia- jeżeli tak, to lecę, jeśli nie, zostaje i czekam wpisana na listę rezerwowych...

niewiedzaca wlasnie o to pytalam:) Moja mlodsza sis tez ma miec te wyniki ale leci w piatek juz;). Gdyby nie moje praktyki, to lecialabym razem z nia , za zlotowke:D+oplaty;)

Gość niewiedząca
ja tak bym chciała lecieć do tej Anglii, nie chodzi koniecznie o pracę i jakiś zarobek, chociaż oczywiście musiałabym pracować, żeby sie utrzymać przez te 1,5 miesiąca, ale poprostu chcę wyjechać, zobaczyć się z kuzynem, u którego się zatrzymam, poznać nowych ludzi... mam nadzieję, ze wszystko pójdzie po mojej myśli i 10-tego (+/- 3 dni) wyjade :) tobie życzę tego samego. A co zamierzasz tam robić? pracować, czy to będą poprostu wakacje?

A masz juz tam jakas prace zalatwiona? Bo teraz tam z praca jest dosyc ciezko, czasami przez mesiac to trzeba jej szukac:o Ja lece do siostry i szwagra na wakacje:D na miesiac planuje , nie caly bo na poczatku wrzesnia chce juz wracac;)

A moge wiedziec co chcesz studiowac? I czy na duzo uczelni skladalas papiery?

Gość niewiedząca
pracy jeszcze nie mam załatwionej, ale myślę, ze kuzyn mnie jakos wkreci, bo juz tam troche siedzi. Napewno nie znajde w 3 dni ale na pomoc zawsze moge liczyc. A studiować chciałabym filologię polską albo resocjalizacje, zależy na co się dostanę. A teraz znalazłam oferte, linie SkyEurope, w dwie strony za 530 zł :)

Gość niewiedząca
taaa, jak tak dalej pójdzie to może znajdę niedługo jakiś lot za 1 zł w obie strony :D a tymczasem idę spac, dobrej nocki