Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca

czy wszystkie last minute są takie drogie??

Polecane posty

niewiedzaca tak bylo by najlepiej:D Spij dobrze i snij o Anglii:) A ja szukam:D

Gość niewiedząca
setunia, no i jak, udało się coś znaleść?? ja jak narazie wyszukałam loty w granicach 500 zł w obie strony, myślę, że to i tak niedużo, zwłaszcza na kilkanaście dni przed terminem lotu. Ja tak sobie szukam, szukam, a tu się okaże, że w końcu będę musiała zostać :D ale mam na szczęście alternatrywe. Jutro mam wyniki na jednej z uczelni, a na innej w piątek...to już nieługo i zaczynam się denerwować :P co to dopiero będzie jak przyjdzie mi wsiąść do samolotu ?:D dodam, że to byłby mój pierwszy lot :)

Gość niewiedząca
z Katowic rzeczywiście są tańsze, ale czy aż o 500 zł? na SkyEurope znalazłam po około 750 zł z Krakowa, z Katowic jakiesz 450zł.

Gość apppppppp

Patrzylam sobie dzis bilety na wizzair i nie sa tak strasznie drogie;) Tak jak mi by pasowalo to w dwie strony zaplacilabym 550zl;)

Gość niewiedząca
no z moich poszukiwń też mi wyszły mniej-więcej takie ceny, więc...w drogę :) ty juz zamówiłaś bilet?

niewiedzaca ja jeszcze nie , nie wiem na co ja czekam:o A ty znasz juz jakies wyniki?

Gość niewiedząca
taaa, w Krakowie sie nie dostałam, a w piątek mam wyniki w Katowicach... mam nadzieję, że tam będzie lepiej :) a ty śpiesz się z tym biletem, żeby nie było za późno!

Moja sis tez ma w pt w Katowicach , w sumie to tam maja byc juz w czwartek z tego co ona mi mowila;) A Ty juz zamowilas?;)

Gość niewiedząca
nie zamówiłam jeszcze, czekam do piątku... jeśli się dostanę to nie czekam ani chwili dłużej, odrazu zamawiam :)

Gość niewiedząca
setunia, a twoja siostra jezeli sie dostanie, to jak złoży dokumenty, skoro jej tu już nie ma??

niewiedzaca ona jeszcze jest i w piatek wylatuje , wiec jeszcze zdazy zlozyc;)

Gość niewiedząca
aha, myślałam, ze juz poleciała ;) ale jej zazdroszczę...a ty pewnie wciaz sie zastanawiasz...

Gość gość
ja osobiście polecam wczasy z firmą SpokojneWakacje. Jak dla mnie jest najlepsza.