Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rritta

Jestem Rritta a to moja świta.....

Polecane posty

Gość hahahohohihiii
to go zabaw obyczajnie bez dystansu ale fajnie i moralnie moja droga Bo to najlepsza droga

Gość słoneczne słońce
coś wymyślę znakomicie będzie mnie całował skrycie wszak żem taka dobrotliwa zrobie kluski , liter piwa może starczy tego menu nie chcę przesłodzić owemu

Gość słoneczne słońce
muszę się wykąpać jeszcze bo mnie przeszły dziwne dreszcze chcę być piękna i pachnąca nie oziębła lecz gorąca

Gość słoneczne słońce
no to lecę do łazienki nalać wody do wanienki Do jutra pa

Gość hahahohohihiii
Myjcie sie dziewczyny Bo nie znacia dnia ni godziny ;-) do jutra

Gość słoneczne słońce
Witam witam moi mili czyżbyście za mną tęsknili ? już po randce było miło i nawet mi nie odbiło Atanazy - człowiek prawy choć zauważyłam - lekko kulawy Nic to taka wada narzekać nie wypada przyniósł kwiaty - chryzantemy rzekłam mu - no to możemy mecz obejrzeć teraz razem poleciał przed telewizor gazem co było potem - pozwólcie mili zachowam dla siebie w tej chwili

Gość hahahohohihiiii
No to wieczór minął miło I na śniadanku się skończyło ;-) Teraz humor masz morowy Ten Anastazy to gość fajowy 🌼

Gość słoneczne słońce
Nie został do śniadania Atanazy ktoś mu w domu potłukł wazy wkurzył się zatem ogromnie z nerwów zleciały mu spodnie...

Gość słoneczne słońce
Noc spędziłam znów samotnie smuciło sie mi stukrotnie chciałam na 0700 zadzwonić - nikt mi tego nie może zabronić !

Gość słoneczne słońce
Ale znów mi telefon odcięli panowie w ubiorach z bieli więc ta nocka taka sobie teraz sobie kisiel robie

Gość hahahohohihiii
hej sloneczko zagraj w totka może cie coś miłego spotka z dużą kasą zaszalejesz i rachunek olejesz... Atanaemu kupisz nową wazę tylko zwróć uwagę na skazę Nie chciałby Atanazy ze skazą wazy

Gość słoneczne słońce
Dzięki hihi za porady w totka nie gram - nie dam rady tych cyferek taki ogrom marzyłby mi sie dom ale co tam Atanazy musi się obejsc się bez wazy

Gość i tak
hej dziewczęta moje morowe! czyżbyście takie stęsknione za miłości czułym dotykiem i pięknych słów słownikiem? eh zazdroszczę Anastazego Anastazego I Wazego bo to widać fajny facet nie tak jak ten taki Gacek co mi śpiewał w pełnym mroku lecz miał gatki poniżej kroku i tak jest już z tymi gitowcami co tak serenady śpiewali pod oknami bo jak sąsiad powie DOŚĆ ŚPIEWANIA to oni rezygnują nawet ze śniadania

Gość i tak
może gdybym zjadła śniadanie lepiej by wychodziło rymawanie lecz śniadania nie chcę jadać bo sadełko musi spadać chociaż troszkę muszę zrzucić by na chłopców sieć zarzucić ale może, kto to wie taką, jaką jestem zechce mnie przystojny i mądry Eugeniusz co ma umysł niczym geniusz

Gość haha hohohihiii
Ja mam swego sprawdzonego Chłopa upolowanego I jedno wam powiem Inne chłopy mi nie w głowie lecz wam życze powodzenia I stanu zmienienia Bięknego jak młody Bóg I oby wam sprostać mógł

Gość hahahohohihiii
Gdzie sie podziewacie dziewczynki ? Czy wietrzycie pierzynki ? Dla Atanazego i Gienia Czy się nastrój zmienia? Robicie maseczki? Mierzycie sukieneczki? Ostrzycie pazurki? Układacie fryzurki? A na stole ustawiecie świece w brokwcie? I przysmaki wytworne przystawki frywolne? Rozpieścicie swych lubych Czy pragniecie swej zguby?

Gość hahahohohihiii
Dość biadolenia i dość proszenia! Czy Wam wyslać zaproszenia?? ;-)

Gość słoneczne słońce
Witam znów po krótkiej przerwie Wiatr mi zaraz suknie zerwie Atanazy ma mnie w nosie znalazł sobie jakąś zosię głośno płaczę wniebogłosy i tarmoszę się za włosy

Gość hahahohohihi
Twe starania nadaremne To przelomy są jesienne.

Gość hahahohohihi
A wieczorem, hulaj dusza Atanazy się rozrusza!

Gość hahaohhohihi
szara jesien się zaczyna smutna dziś kazda godzina za oknem szary dzionek nie ma juz motyli ni biedronek A i u Rritty głucha pustka zakradł się smutek na me usta.. :-(

Gość słoneczne słońce
Jestem jestem przywołana chociaż troszkę zdołowana Nie on pierwszy nie ostatni tak tłumaczę sobie w matni za oknami szaro buro wszystkim w koło jest ponuro może jeszcze słońce wyjdzie i lepszy dzień do nas przyjdzie...

Gość i tak
ja się męczę z jakąś chrypą może nawet z samą grypą nie wiem sama co mam począć opakowanie leków dobrych zacząć? cosik zdziałać trzeba będzie to choroba mi ubędzie na imprezę sobie skoczę i na parkiet pewnie wskoczę

Gość hahahohohihiii
Pajeczyny, babie lato cóż Wy na to? Liscie wnet spadną z drzew czy usłyszymy łabędzi spiew?

Gość i tak
i tak weszłam sobie tutaj może zrzucę z nogi buta coś napiszę dla rozrywki a może zobaczę dziś ski-rozgrywki choć od września mnie nie było to humoru nie ubyło więc kto chętny rymy składa nikt w przedbiegach nie odpada