Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

FACECI

Dziewczyny wszystkiego naj naj - lepszego!

Polecane posty

馃尰馃尰馃尰 Kobieta - to pi臋kny kwiat, to niedocenione zio艂o, kt贸re zajmuje ca艂y 艣wiat, o kt贸rym si臋 m贸wi woko艂o. M贸wi - nie znaj膮c istoty cia艂a, m贸wi - nie znaj膮c doliny duszy. Kobieta - to nie tylko kwiat, to kamie艅, co z czasem si臋 kruszy. 馃尰馃尰馃尰 Kiedy tylko widz臋 Ci臋, nie tylko moje serce drgnie, ogl膮dam Ciebie w zachwycie i podkochuj臋 si臋 skrycie. Bogaty i biedny si臋 przekona, jakim wielkim skarbem jest Ona. Kobieta uwiedziona. Ile w sobie czaru ma, komu mo偶e dzi艣 go da膰? Elegancka suknia na niej - to atut pi臋knej damy, tani sweterek w jej gu艣cie, sw贸j urok ma oczywi艣cie . Ach Kobieto - kto Ci臋 zna? 馃尰馃尰馃尰 Jeste艣 kobiet膮, - dla mnie bardzo niezwyk艂膮. Jeste艣 kobiet膮, - dla mnie, nikogo wi臋cej. Tobie swe serce oddaj臋, przed Twym pi臋knem, swoj膮 m臋sk膮 g艂ow臋 sk艂oni臋! Uca艂uj臋 - Twoje, drogie d艂onie, po艂o偶臋 si臋 przy Twym 艂onie, bo jeste艣 Kobiet膮 mojego 偶ycia. 馃尰馃尰馃尰 Tajemnic膮 jeste艣, z ksi臋gi czar贸w - zbieg艂膮, mg艂膮 zakl臋t膮, kt贸r膮 nieliczni tylko przejd膮. Kobieto - puchu marny, a nie do zdobycia. Kobieto - ile w tym s艂owie - pi臋kna, mi艂o艣ci i 偶ycia. 馃尰馃尰馃尰 Kobiety to pi臋kne nastroje, i du偶e 偶yciowe wyboje. Matki Polki, Matki Kr贸l贸w, wi臋ksza Pani - wi臋cej b贸lu. Ja kocham kobiety skromne, inteligentne i rozs膮dne, tak膮 kobiet膮 jeste艣 TY, co spe艂nia wszystkie moje sny! 馃尰馃尰馃尰 :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 aneczka 123
Wiersz rankiem napisany nakarmiony noc膮 Czy偶 mo偶e nie by膰 kobieto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aneczka 123
ja jestem pozioma ty jeste艣 pionowy ty jeste艣 g贸ro ja jestem dolino ja jestem ziemia ty jeste艣 s艂o艅ce ja jestem tarcza ty jeste艣 miecz ja jestem rana ty jestes b贸l ja jestem noc ty jeste艣 b贸g ty jeste艣 ogie艅 ja jestem woda ja jestem naga ty jeste艣 we mnie ja jestem pozioma ale nie zawsze ty jeste艣 pionowy Gora orgazmu ty jeste艣 poziomy przy mnie 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobieta 089
ja jestem pozioma ty jeste艣 pionowy ty jeste艣 g贸ro ja jestem dolino ja jestem ziemia ty jeste艣 s艂o艅ce ja jestem tarcza ty jeste艣 miecz ja jestem rana ty jestes b贸l ja jestem noc ty jeste艣 b贸g ty jeste艣 ogie艅 ja jestem woda ja jestem naga ty jeste艣 we mnie ja jestem pozioma ale nie zawsze ty jeste艣 pionowy Gora orgazmu ty jeste艣 poziomy przy mnie

Udost臋pnij ten post