Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitkaa_13_lat

Wypadają mi wlosy!! Co robić??

Polecane posty

Gość Anitkaa_13_lat

Czy ktos z Was zna jakaś skuteczną kurację na wypadające wlosy? Moje są półdługie i codziennie wypada po kilkadziesiąt. Może trzeba myć w czymś specjalnym albo możecie polecic jakies witaminy z własnego doświadczenia. Ja jem Silice ale narazie nie widze rezultatów.

podstawowe pytanie- czy tylko wypadaja Ci wlosy, czy masz jakies inne problemy? Pierw poczytaj o tarczycy ( http://wellnesslife.pl/index.php?view=new&lev=03&root=&category_id=5&dest=567 ) po drugie - lykaj cynk http://wellnesslife.pl/index.php?view=new&lev=03&root=&category_id=13&dest=714 a PO TRZECIE I NAJWAZNIEJSZE - idz do lekarza, jesli zaczyna Ciebie to niepokoic. Zwlaszcza, jak czujesz sie zmeczona, masz wysuszona skóre, zwlaszcza na lokciach, moze dodatkowo jest Ci zimno (chociaz przy tej pogodzie trudno o ten stan), dretwieje Ci reka... moze masz chrypke? moze przybierasz na wadze? Moze brak Ci apetytu? nie lekcewaz nigdy przenigdy takich sygnalow... POZDRAWIAM :)

Gość do poprzedniczki
mi dretwieje reka,czuje oslabienie,wypadaja mi wlosy,przybieram na wadze,poszlam do lekarza,ledwie wyprosilam skierowanie na TSH,wyszlo 1-lekarz stwierdzil ze jest ok i odeslal z kwitkiem,co mam począc? jak wyprosic skierowanie na badanie hormonow? moja lekarz mowi ze nie ma na to pieniedzy bo NFZ musi oszczedzac..:(

idz do innego lekarza! koniecznie!!!!!!!!!!! bo moze cos z innymi hormonami jest nie tak? warto tez czasem poswiecic 30-50 zl i isc prywatnie na PIERWSZA wizyte do endokrynologa (by ominac kolejke) Przez takie gadanie mojej rodzinnej znalazlabym sie w piachu dawno... !

..z reszta wynik mogl wyjsc nieprawidlowo! to tez sie zdarza! Idz do innego labolatorium, by sie upewnic