Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość specjalisci od kuracji Huldy C

Kuracja oczyszczenia wątroby metodą Huldy Clark

Polecane posty

Nina, ja nalewam ok.40 ml olejku na bawełnianą gazę. Kładę ją na poduszcze elektrycznej olejkiem do góry i włączam na średnią moc na jakieś 10 minut przed położeniem się. Potem zmniejszam moc na najniższą, kładę gazę z olejkiem na wątrobę, przykrywam poduszką elektryczną i tak sobie leżę spokojnie i się odprężam. Po zdjęciu okłądu przemywam skórę w miejscu, gdzie był okład ciepłą wodą z sodą oczyszczoną.

Mona tak byly tylko na sokach tylko przestalam z kilku powodow syn i jego jedzenie czasem nie wiem dlaczego cos nie smakuje musze doprawic czy zobaczyc czy cieple na smak po drugie nikt.mi nie odpowiedzial ile to potrwa doczyszcznie jelita nie znam do dzis odpowiedzi a robilam lewatywe kilka.razy dziennie mniej wiecej.wg Gersona a po urynowej to jeszcze lepiej Nie bylam pewna czy soki daja jakies odchody czy ksztaltuje sie kamien Dzielna jestes dasz rade ale to chyba powolny proces mi najwiecej daje cebula Sok z cebuli nina sprubuj tego co mowilam mieszanka rycynowego na twarz sukces gwarantowany!!! Masz podane na ang stronie odnosnie w zalennosci jaka masz skore Ja zrobilam na oko i dziala pisalam tobie na.ciepla wode.i.zmyc ciepla a poz iej zimna. Z ta zimna to w celu rozprowadzenia toksyn. Zabiegi zimnolecznicze powoduja skurcz naczyn krw. na skorze a rozszerzenie tych glebiej polozonych ponadto po jakims czasie dzialaja.2krotnie.lepiej niz.cieplo.powoduja.2 krotnie.lepszy przeplyw krwi.dlatego po jakims czasie od zabiegu zimnem czujemy przyjemne rozgrzanie Oklady z rycyny podgrzewaj czyms poduszka elektr na przyklad i zmyj soda nie bede pisac bo i tak nikt nie czyta Zajme sie.soba

a dlaczego trzeba zmyć olejek wodą z sodą? nie mozna zostawic na noc gazy z olejkiem? i czy ssiecie olej? pomaga? może być olej budwigowy? i czy koniecznie trzeba to robić rano? wieczorem mam więcej czasu dla siebie... :-)

..ej...ja czytam...czytam ten watek od pierwszej strony ale tu jest tyle info, że można sie zgubić... ja stosowałam olej rycynowy na buzię ale po nim miałam wysyp pryszczy...musilam go odstawić.. jak wyleczę oprychę to postram się do niego wrócić.

Na razie zadnych zielonych ale w moczu duzo kamieni i.nadal jakies syfy biale duzo naprawde duzo tych czerwonych kamieni w moczu ide robic lewatywe To chyba sol tak przeczyscila po uczyszczaniu nerek

Mozesz na noc.zostawic ale.rano musisz.zmyc toksyny wieczorem tez mozesz.cztery h po posilku najlepiej slonecznikowy zimnotloczony lub z oliwek

zaraz wrócę do twoich postwó raz jeszcze. gdzies musiała mi umknąć informacja o myciu buzi olejem. ja wiem, że to nie samym rycynowym; sama też robiłam mieszankę ale efekt był tragiczny.

Ja makijaż zmywam samym olejem arganowym, pierwszy, który kupiłam był spożywczy BIO, a drugi kosmetyczny,droższy. Nie widziałam różnicy,więc po co przepłacać? Jest bardzo wydajny, bo na mokrą twarz stosuję go tylko parę kropel,masuję nim skórę, potem ściągam zwilżonym w mocno ciepłej wodzie ręczniczkiem,mięciutkim. Jest super. Potem można nałożyć krem wymieszany z kropelką dobrego olejku cytrynowego eterycznego....

u mnie, na poczatku stosowania olejów do mycia buzi, efekt był rewelacyjny! gładka buzia, zmyty makijaż. rewelka ale pare dni później zaczęły się pojawiac mega pryszcze...takie w jakby w drugie/trzeciej warstwie skóry. dramat jakis w zasadzie od tej pory (a to juz z pól roku będzie) mam ciąły problem z buzią.

Nina po za tym wypryszczylo cie na twarzy po rycynie bo wyciagnelas toksyny a dobrze nie zmylas nawet takie zmycie goraca a poznuej zimna duzo daje pocieraj tex cytryna i cebula

ok; spróbuję zmywać dokładniej ciepła i na koniec zimna wodą. spróbuję przecierać twarz cytryną i cebula.

MonaL ja robie lewatywy kilka razy dziennie zaczelam po pierwszym oczyszczaniu soki tez pije w duzych ilosciach tez mam dni statnio na samych sokach wlasciwie to przez te 11dni to nic nie jadlam ale pozniej tez i ze wzgl finansowych teraz znowu moge rezultat b dobry mialam gorsze dni w miedzyczasie.robilam niedawno wlasciwie.ocz.nerek. Skonczylam wczoraj oczyszczac nerki,mimo ze nerki do konca nieoczyszczone.Po oczach widac. Na sokach caly czas.Bardzo malo jem,lub wogole. Czuje sie o niebo lepiej.Po urynowej lewce nadal sluzy od czasu do czasu ,takie zielone.Wiem ze rozmiekczylam je ale nie do konca wydalilam. Jelito dobrze nie wchlania dlatego zaczelam lewki robic kilka razy dziennie. Wczoraj wieczorem 4 te ocz.watroby. Na noc wzielam mieszanke dzis tez jeszcze raz tak na urynoterapii wyczytalam ze hulda mowi,jesli chce sie mocno doczyscic to mozna powtorzyc mieszanke oliwy 2 h po pierwszej soli z rana Na razie to w moczu pisek duzo i biale cos czasem zlaczone z piaskiem. To pewnie sol tak dziala czysci. Na razie nic nie jadlam. U mnie po jedzeniu dopiero sie zielone pojawiaja. Watroby nie czuje. Przy czyszczeniu nerek bolaly mnie jajniki. Nerki zaczne kontynuowanie jutro.Na tazie to byl piasek i biale po miksturze na nerki pozniej mocz czerwony mocno a pozniej teraz przezroczysty z kamieniem po soli.

Nina przeczytalas co pisalam do Ciebie na 166 o 17:24 TAMmasz na poczatku link zaczynajacy sie the oil cleansing method. Musisz sobie dokladnie po zapoznaniu sie ze swoja skora ustalic jaka dawka ci odpowiada.Moze metoda prob i bledow. jest napisane cera lłusta 30% rycynowego 70% bazowego Cera normalna 20%ryc.80% bazowego cera sucha 10%ryc 90%bazowego przeczytaj prosze Ja probowalam,ale w miedzy czasie tez bralam olejek 3 krople sosnowego z cytryna 100g i pryszcze przestaly sie tworzyc a tworza sie bo intensywnie sie oczyszczam. A teraz skonczyl sie olejek i pryszcze wyskakuja znowu. Pocieram to cytryna i cebula. Rowniez innymi olejkami. Taki olejek.wewnetrznie daja.duzo. Dawalam linka ie bede sie powtarzac bo 4 razy chyba juz dawalam. No i oczysc nerki.Pij tez duzo duzo nagietka i bratka. Pij tez surowego ziemniaka jak dasz rade zmieszaj z Marchewkowym lub z miodem takiego mlodziutkiego lub tez na skore bezposrednio. Takie glebokie pryszcze swiadcza o oczyszczaniu przez skore. Musisz pomoc na wiele sposobow. Tylko poczytaj.

Gość Magda1983[]
Sylwia Ja mam wysyp ciągle ropnych wielkich czyraków. Nie wiem co juz mam z tym zrobići skóra na głowie schodzi płatami. Wygladam okropnie. Mały ma nawrót zapalenia pecherza wiec antybiotyk oczywiscie guzik pomógł. Ide dzisiaj za twoja rada z tym olejem rycynowym.

Nina po za tym wypryszczylo cie na twarzy po rycynie bo wyciagnelas toksyny a dobrze nie zmylas nawet takie zmycie goraca a poznuej zimna duzo daje pocieraj tex cytryna i cebula

Sylwia, ja znam zasady mieszania olejów ale jak juz pisałam; zniechęciłam do tej metody przez wyłażące pryszcze. nie przyszło mi do głowy, ze źle oczyszczałam buzię z toksyn. zrobiłam lew z wody i soku z cytryny ale nie umiem otrzymać płyny dłużej niż 5 min ;-/ wypiłam sok z kapusty... Magda, jak znajdziesz sposób na pryszcze to się podziel...ja juz 30lat skończyłam a pryszcze jak u 18tki... i daj znać jak mały po okładach z oleju rycynowego.

Quazzi, nie wiem ile soków pijesz dziennie, ale skoro jesteś na samych sokach, to pewnie dużo :) Wg Gersona już po pierwszych dniach pojawia się dobre samopoczucie, więcej energii, łagodzą się bóle i dolegliwości. Ale około 6-9 dnia pojawia się pierwszy kryzys. Dobrze o nim wiedzieć, bo można go odebrać jako coś złego, np. zatrucie organizmu, pogorszenie. Tymczasem to dobry objaw - organizm zaczyna intensywnie pozbywać się zanieczyszczeń, rozpuszczają się różne złogi, narośla.... to wszystko dostaje się do krwi i powoduje właśnie takie nieprzyjemne objawy. Trzeba wtedy robić więcej lewatyw z kawy - pomożesz wątrobie pozbyć się tych toksyn, a jednocześnie nie dopuścisz do jej uszkodzenia. Sylwia - ja nie dałabym rady na samych sokach :) Jem warzywa, owoce, kasze, ziemniaki. Bez mięsa i niewiele nabiału - tylko chudy twaróg. Ciężko też tak całkiem bez soli - używam jej, ale ograniczam tam, gdzie mogę. Quazzi, u mnie pierwszy kryzys pojawił się prawie natychmiast - już pierwszego dnia. Wg Sylwii, to oznaka silnego organizmu - taka teoria mi się podoba :) :) :) Teraz już czuję się b.dobrze. Czuję to oczyszczanie - zapach leków w toalecie, bóle łydek, ciągnie w okolicach nerek - zupełnie nowe objawy, nigdy wcześniej tego nie czułam. Coś się zmienia :) Nina - gdybyś miała zapper..... nie wiem czy masz?....... to ja nim wyleczyłam opryszczkę. Nie mam po niej śladów już przez ostatnie dwie zimy, a wcześniej..... koszmar. Tylko trzeba go stosować na samym początku jej powstawania i baaardzo, bardzo intensywnie - cały dzień z zapperem :) :)

Gość janoity43
pozdrawiam oczyszczaczy,ładny ruch tu się zrobił

MonaL. nie mam niestety zappera. narazie 700pln to dla mnie za duży wydatek. intensywnie myślę tez nad wyciskarką do soków a to kolejne 1500..ehhh...

No rezultaty 4tego juz widze na razie to cera bardzo ladna pryszcze wyskoczyly ale potraktowalam je ale mam zdjecie chyba sprzed 7mies do tylu to roznice widac bardzo wielka cera byla.jak u buldoga glebokie zmarczki doly a teraz pieknie na.razie puki kamienie znowu sie nie poprzesuwaja na.razie.duzo malych i pare okolo.1,8 cm ale jeszcze nic nie.jadlam u mnie kamienie sie.zawsze pokazuja po jedzeniu nie wiem czy.zaczac jesc czy od razu oczyszczac krew sokami.z cytrusow. Na nerki.tez by.pomogli. Jak ktos.mi.pomoze jak.zamiescic.zdecia.to moge.zamiescic ale.rezultat b duzy

No rezultaty 4tego juz widze na razie to cera bardzo ladna pryszcze wyskoczyly ale potraktowalam je ale mam zdjecie chyba sprzed 7mies do tylu to roznice widac bardzo wielka cera byla.jak u buldoga glebokie zmarczki doly a teraz pieknie na.razie puki kamienie znowu sie nie poprzesuwaja na.razie.duzo malych i pare okolo.1,8 cm ale jeszcze nic nie.jadlam u mnie kamienie sie.zawsze pokazuja po jedzeniu nie wiem czy.zaczac jesc czy od razu oczyszczac krew sokami.z cytrusow. Na nerki.tez by.pomogli. Jak ktos.mi.pomoze jak.zamiescic.zdecia.to moge.zamiescic ale.rezultat b duzy

Sylwia, umieść zdjęcie na imageshack.us i zamieść tutaj link. jak założysz tam konto (za free) to będziesz mogła sama usunąć zdjęcie za jakiś czas. jestem nieziemsko ciekawa efektu.

Sylwia, umieść zdjęcie na imageshack.us i zamieść tutaj link. jak założysz tam konto (za free) to będziesz mogła sama usunąć zdjęcie za jakiś czas. jestem nieziemsko ciekawa efektu.

Na razie to mi nie otwiera sie tylko do zalogowania a ja nie mam konta i nic imnego sie nie pokazuje

Na razie to mi nie otwiera sie tylko do zalogowania a ja nie mam konta i nic imnego sie nie pokazuje