Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze was bardzo

UMCS-REKRUTACJA!!!

Polecane posty

Gość prosze was bardzo

Czy ktos wie jak sie sklada w tym roku odwolania ?trzeba skladac podanie czy wystarczy wpisac sie na jakas liste?nie mgoe znalezc potrzebnych informacji na stronach umcsu:(

Gość prosze was bardzo
up:(

Gość zawsze
składało sie podania. najlepiej pójdź tam, albo zadzwoń do dziekanatu - telefony sa w ksiazkach telefonicznych. ale raczej na pewno podanie powodzenia :)

Gość prosze was bardzo
zawsze bylo podanie,ale teraz wszystko sie pozmienialo:(mamy sie zapisywac na jakies listy w komisjach rekrutacyjnych,al enie wiem czy to wystarczy:(do dziekanatu dodzwonic sie nie mozna:(

Gość prosze was bardzo
dziekuje za odpowiedz i zyczenie powodzenia🌼

Gość zawsze
a jaki kierunek? jesli na listy w komisjach, to idz tam i dopytaj. niestety, to wszystko jest strasznioe zagmatwane w tym roku, wiec nie szukaj odpowiedzi tu, tylko u nich....

Gość prosze was bardzo
politologia..w gazecie pojawila sie informacja,ze przysylaja jakis druk do domu,ale okazuje sie,ze przysylaja tylko decyzje..przede mna jest tylko 7 osob,wiec musi byc dobrze:)ale boje sie strasznie:(

Gość zawsze
nie bój się, oni nie gryzą, chcą Wam pomóc - ja tylko pomagałam w tym roku z ramienia samorządu w egzaminach i nie wiem, jak to sie odbywa z odwołaniami. ale zawsze ktoś rezygnuje, itd. wiec nic sie nie martw, zasuwaj do nich i sie dopytaj, a potem odpocznij przed październikiem. Głowa do góry!!

Gość prosze was bardzo
dziekuje bardzo🌼swoja droga w tym roku osiagneli mistrzostwo jesli chodzi o utrudnienie kandydatom zycia:(

Gość zawsze
hehe, ale potem to tylko z górki :) studia to (prawie) sama radość. a nie tylko Wy macie utrudnione życie, pracownicy tez,.... a wszystko przez kochany rzad.... jeszcze raz powodzenia 🌼

Gość prosze was bardzo
dzieki za odzew,bo juz wariuje:(najgorsze jest to,ze jak wywiesili w piatek liste,to bylam juz studentka..ale potem okazalo sie,ze nie policzyli osob,ktore zdawaly niemiecki n amaturze i zabraklo mi 0,5pkt:(

Gość zawsze
no tak.... to problem....ale i tak na pewno się uda. a jutro - biegiem na uczelnię! papa

Gość prosze was bardzo
🌼papa:)

Gość dupa ryża
a mi zle obliczyli punktacje i zamiast 87 pkt obliczyli 55 :( powinnam sie dostac a teraz sie nie dostalam !!!! jest niedziela i nie mozna sie nigdzie dodzwonic, w internecie informacje mialby byc od piatku,ale nic nie ma :( to co ja mam powiedziec ???? lista przyjetych pewnie juz gotowa,ale mnie na niej nie ma. Kiedys bylo lepiej - wysylalo sie papiery a decyzja przychodzila poczta, a teraz internetowa rekrutacja utrudnia wszystko a miala ułatwiac

Gość prosze was bardzo
dokladnie:(na uczelniach tez nikt nic nie wie,ludzie sa przyzwyczajeni do starego postepowania rekrutacyjnego..bez sensu o wszystko:(najpierw jestem na liscie i wielka radosc,za godzine mnie nie ma-placz przez kilka godzin:(bez sensu wszystko:(