Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łyżeczka

krótkie cykle i możliwość zajścia w ciążę czyli KTÓRE DNI PŁODNE?

Polecane posty

Gość łyżeczka

mam nadzieję, że pomożecie mi jakoś obliczyć, które dni mogą być płodne. Mój cykl od 5 miesięcy ma 24 dni, ostatni miał 21, krwawienia 5 dniowe. W 8 i 12 dniu cyklu sex bez jakiegokolwiek zabezpieczenia na tzw."maxa" :D. Mam już synusia i mąż bardzo chce córeczkę :D więc się stara. Nie wiem tylko czy jest możliwość, że doszło już do zapłodnienia czy raczej nie.

Gość do ginekologa po piguly marsz

Gość łyżeczka
nie jestem zainteresowana pigułkami :D

no właśnie nie wiem o co chodziło z tymi pigulkami ;p chyba niektórzy zakładają, że w każdym temacie chodzi o to, żeby nie zajść w ciążę ;p

Gość łyżeczka
no ja właśnie też nie wiem dlaczego ktoś od razu wyskakuje z pigułkami. Ze stronki, ktorą podałaś wyliczyłam, że dni płodne miałam właśnie wtedy, kiedy zaszalałam :D sobie z mężusiem więc teraz nic tylko czekać.....może się udało :D a co do piguł to nigdy nie brałam i ne będę brała...jestem w grupie "podwyższonego ryzyka" więc wszelkie tego typu hormonalne leki mogą w przyszłości pociągnąc za sobą chorobę nowotworową, niestety.

Gość bez obserwacji cyklu
czyli mierzenia temperatury i obserwacji sluzu raczej nie bedziesz wiedziala ktore to dni plodne... kalendarzyk to przezytek... http://www.npr.prolife.pl/cykl.htm