Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala ro3

CZEMU????????????????????????? OPAMIĘTAJCIE SIĘ

Polecane posty

Gość lala ro3

Czemu robicie z siebie św krowy, wy tylko rodzicie dzieci, to nic niezwykłego - co cud jaki się zdarza co chwile w całym świecie, robi to miliony kobiet od tysięcy lat... A na tym forum kobiety zachowują się tak jakby robiły coś nadludzkiego...

Gość a ja lubię =
Widzisz bo dla kobiet oczekujących potomka, czasem bardzo wyczekiwanego to początek zupełnie nowej historii, przeżywają to bo mają uczucia, a to jest dla nich coś nowego. To fajne.

Gość herma
skoro to takie normalne, to czemu codziennie jakieś pipy zakładają topick, że nigdy nie urodzą dziecka, bo to takie "straszne" ?

Gość dla nas to jest CUD
i to najpiekniejszy jaki jest.

lala ro3, a co Ciebie tu przypedziło,na to forum? wydaje mi sie ze masz problem z poczeciem najwiekszego cudu,a jesli nie,to na pewno masz problem z sobą skoro wypisujesz takie bzdury na forem dla matek.Proponuje ignorowac takie deblne topiki///Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie,bo to cud nie dla wszystkich osiagalny:)❤️

Gość normalna ciężarna
Masz rację. Kobiety ciężarne były od wiek wieków i będa jeszcze wieki. Tak natura stworzyła i to niestety nie jest cud. Są kobiety, które mają problemy z zajściem w ciążę ale to jest ze względów zdrowotncyh. Także te że sa w ciąży to wcale nie jest cud jak to co niektóre kobiety uważają. Bo jeszcze trochę to przyjdzie wszystkim nieciężarnym padać na kolana przed nimi.

Gość do tej wyżej
wcale nie jesteś "normalna" z takim kretyńskim podejściem. Oczywiście, że ciąża to cud, tylko taka krowa jak ty nie potrafi tego docenić

Gość 1 cud świata
A Tobie nie wydaje się to niesamowite, że z jednego małego plamnika powstaje człowiek?? Dla mnie coś takiego zawsze będzie się kojarzyło z cudem.

Gość xcv
jesli masz coś przeciwko zaciążonym lub chcącym być zaciążonym to po co tu wchodzisz i zaśmiecasz KAFETERIE. Ty też jesteś cudem choć w to nie wierzysz!!! Wiesz staram się rok i jak widać nie jest łatwo zajść w ciąże? Tylko takie prymitywne osoby tak myślą jak TY dlatego powiem krótko - SPADAJ

Gość łoo matko jaki cud
zwykła fizjologia i seks :D:D Mam dziecko jakby co :D ALe nie traktuję go jak cudu tylko jak człowieka!

Gość lala ro3
nie przecze że to cud, ale zachowanie kobiet w ciąży jest bleeeeeee, zachowujecie się okropnie, uważacie że trzeba wam we wszystkim ustąpić, we wszystkim przyznać racje bo jesteście w ciąży, bezsens, to nie czyni z was mądrzejszych... A 90% ciężarnych zachowuje się jakby robiły przysługę światu....

Gość dla mnie największym cudem
jest to, że "1 cud świata" uważa, że człowiek powstaje z jednego plemnika, a dosłownie "plamnika" ;) :D 🖐️

Gość xcv
mam dziecko również, dla mnie jest cudem bo nie że powstało z jednego plemnika, tylko z wielkiej miłości dwojga ludzi. Nie uwazam aby ciężarne chciały aby traktowac je nadzwyczajnie. Pracowałam do 2 tygodni przed porodem, a w czasie ciąży nikt z niczego nie musiał mnie wyręczać. Nie wiem dlaczego tak nie cierpisz kobiet w ciąży? A jeśli swego dziecka nie uwazasz za siódmy cud świata to Twoja sprawa???

Gość co one jeszcze wymyślą
ot i wymysliły nam ciężarne kobiety nową naukę o powstaniu człowieka. Winniście to zglosic nowemu ministrowi. W naszym mieście jest kobieta co urodziła 15 dzieci, w tym 13 żyje. Przezyła ona tych cudow nieamło. Tylko jej wypada pozazdrościć. Może tak zacznijcie jeszcze inne cudy wymyslać. Mam dziecko i nie uważam to za cud. Kocham je bardzo i ono powstało z mojej miłości i mojego partnera. Z tego co widze to jestem widocznie nie godna, bo moje dziecko powstalo z milości a nie jako cud.

Gość Axaa
Aha, czyli jak rozumiem mają w ogóle nie wspominać o tym, że są w ciąży, tak? W ogóle nie ma tematu do rozmowy?

Gość alez nie
Ciezarne i mlode mamusie moga i powinny nawet :D zachwycac sie tym co je spotkalo.To zdrowy objaw.Tylko pozwolcie reszcie swiata nie zachwycac sie tym cudnym brzuszkiem i potem dzieciatkiem.Macie mamy, tesciowe, siostry itd.

to jest ewidentny cud,bo wedlug nauki 1+1=2 a nie 3!!!!!!!!!!! :-) :-) :-)

no tak...ale jak jakieś smarkule maja problem jaki lakier na paznokcie? czy aby nie wpadłam- pomóżcie!!bzyknęłam sie pierwszy raz, żyje z obcokrajowcem, to moga trąbić na cały świat?!