Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niezdecydowana mama

Oliwia, Martyna, Nadia. Mając do wyboru te 3 imiona, które byście wybrały??

Polecane posty

Gość ja tez bym wybrala Nadię
tak magicznie i subtelnie brzmi :)

mam córkę Nadie ,skończy dwa latka niebawem i jest z niej niesamowity łobuz :) pierwsza córka ma na imię Nikola:) jak czytam nieraz opinie o imionach to ogarnia mnie pusty smiech:)przecież wiadomo że każdy ma swoje, odmienne zdanie na ten temat i taka dyskusja jest bez sensu:O a złośliwców nie brakuje:) mnie się wszystkie te imiona akurat podobaja :) niekórym kojarzy sie źle jakaś Martyna, innemu znowu Nadia z tirówką:D:D:D:D PRZECIEZ TO BEZ SENSU:D Oliwia z niskim intelektem rodziców:D.....no koń by się uśmiał..:D powodzenia!

Agnes77---> z wyborem imienia dla chłopca nie miałabym problemu, bo imię już miałam wybrane. Jest bardzo mało męskich imion, które mi się podobają, a pięknych imion dla dziewczynek jest o wiele więcej i dlatego teraz tak się męczę.

Gość chińczyk
Martyna - bleeeee, zle skojarzenia z pyskata i wkurzajaca dziewucha Nadia - zbyt egzotyczne Oliwia - ladne, choc przez to, ze jest teraz tak popularne nie wybralabym Ja mam wiecej pomyslow na imiona dla chlopcow. Z dziewczynka bedzie gorzej.

Gość ja bym dala Marianna

Gość agnes77
dziewczynke nazwę lena. chciłam inne np. sonia, ale co drugi pies to sonia. nawet mam jedna w domu. haha. z chłopakiem będzie problem. mój mąz nie chce słyszec o sebastianach, krzysiach, a jak mu zaproponowałam konstantego (podoba mi sie zdrobnienie - kostek0 to juz wam nie napisze jak sobie to skojarzył.... ale z tych trzech imion na wstepie - nadal zdecydowanie nadia, potem martyna, oliwek jak mrówków

Gość Pomagajonca Stokrotka12
Mi najbardziej podoba sie nadia i martyna imie olivia kojarzy mi sie nienajlepiej , pamiętaj jeżeji z imienia Vanessa czy Dagmara nikt sie niesmieje to czemu mają sie śmiać z nadia i ja bym córke nazwałą Lena , Iwa albo Sara lub Arianna ale z tych które podałaś najlebsze maryna i nadia

Szczerze to nie sa zle imiona, ale zadne mi sie nie podoba. Gdybym miala wybrac to oliwia, nadia, martyna.

Gość gość
Martyna

Gość gość
po co wyciągać temat sprzed 10 lat??