Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierszorymek

dla osób z wena tworcza

Polecane posty

Gość wierszorymek

moze ktos potrafi mi pomoc siedze od tygodnia i nie potrafie wymyslec hasla reklamowego dla jednej z firm.chodzi by w tym hasle byla informacja ze dla osob korzystajacych z uslug firmy jest nagroda wycieczka do paryza lub do rzymu.ma na celu przyciiagnbac klienta,.pomocy!!

Gość duparyza

Gość a ile z zarobku odpalisz
pomocnikowi???...

Gość wierszorymek
:) a co ja biedna moge wam odpalic.sama w nagrode za haslo wyjscie do kina dostane.ale jak nie zrobie to problemy beda.to nie za duza firma

Gość _trzydziestka_
wyjedź z bonusem :)

Gość wierszorymek
hmmm a cos z informacja o tych wycieczkach....,lub o lecie? pustka :(

Gość a firma czym się zajmuje
sprzedażą? usługi? co konkretnie?...

Gość ja tez bym pojechala
ok ja ci pomoge..ale mnie zabierzesz do kina:) paryz czeka i rzym czeka...wejdz do biura i nie zwlekaj.. a tak serio to wejdz na strony innych biur i zobacz jakie maja slogany......

Gość wierszorymek
posrednictwem pracy ten o rzymie i paryzu swietny.Mi sie podoba :) moze ktos jeszcze cos wymysli .a bilet do kina dla jednej osoby

Gość _trzydziestka_
Chcesz wyjechać na wakacje, z naszym biurem Ci się uda. Rzym lub Paryż to jest gratka, z nami nie znasz słowa nuda.

Gość wierszorymek
dzieki wielkie :) jak ktos bedzie chcial jeszcze cos wymyslic to poprosze.ale te dwa moze wykorzystam :),a napewno przedstawie

Gość gdzie sie pchasz do
wymyslania hasel jak nie masz polotu i musisz pytac ludzi na necie? poszukaj innej pracy radze, bo tak na skroty to daleko nie zajdziesz

Gość dasdgsdgfdgf
skorzystaj z uslug naszych kliencie a weekend w paryzu lub rzymie spedzisz

Gość szelma i.t.d.
Jeśli to prowokacja i ma być zabawa to w porządku,ale jeśli jesteś z reklamy i co rusz zakładasz takie tematy/niedawno był o filii/to powiem ,że do tej pracy się kochana nie nadajesz. Zwolnij miejsce tym z weną twórcza,a sama może w innym zawodzie popróbuj. Ja z szybkością karabinu maszynowego takie hasła wymyślam,czego dałam przykład na tamtym topiku.Może więc zastanów się nad sensownościa pracy w reklamie. :P

Gość wierszorymek
juz tlumacze - nie zajmuje sie absolutnie tym w pracy na codzien bo wiem ze sie nie nadaje do tego :) co tu duzo kryc.u nas jest cos w rodzaju konkursu (niewiem jak to nazwac) dla osob ktore cos wymysla kino do wygrania.nie ukrywam chce wygrac.To rowniez jest mozliwosc wykazania sie przed pracodawca zwlaszcza ze jestem na probnym.przeciez nikogo nie krzywdze ze pytam na forum....

Gość szelma i.t.d.
wykazywać to się trzeba własnymi pomysłami ,a nie cudzymi ,bo to ma krótki nogi...

Gość wierszorymek
dobrze dobrze - ale i tak dzieki wam za pomoc. Przeciez pisze ze nie pracuje w reklamie.to nie nalezy do moich obowiazkow.

Gość _trzydziestka_
A coście się tak uczepili!!! dajcie kobietce spokój!!! Nikt Wam nie każe tego czytać a już tym bardziej odpowiadać.

Gość szelma i.t.p.
:P :P :P