Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkhoh

Ludzie czemu nie jeździcie na światłach?

Polecane posty

Gość co za banda debili
sie glupio wykloca, ze swiatla mijania oslepiaja w pelnym sloncu, no przeciez to jest az kurwa zenujace, taki poziom glupoty, bo kurwa macie taki dobry wzrok, ze az samochod na swiatlach was oslepia, ja pierdziele, hahahah a takie denne pierdolniete gadanie jak to jak ktos nie widzi samochodu w ostrym sloncu ciemnego to nie powinien miec prawka........ czy sie kurwa jedno z drugim zastanowilo zainim cos takiego jebnelo? to trzeba widac do takich debili mowic duzymi literami, zamiast uzywac skrotow myslowych ktore nawet kazdy kretyn zrozumie: chodzi o to ze w ciemnym sloncu trudniej sie widzi ciemny samochod zlewajacy sie prawie barwa z asfaltem! a nie o to ze sie go w gole nie widzi! co za debile przeciez wiadomo ze kazdy kierowca widzu czy jedzie samochod z nprzewciwka ciemny nawet bez swiatel, chodzi o to zeby wystarczajaco wyraznie go widzial od razu a nie wyslepiajac sie tracac na to cenne sekundy, co gorsza tracac cenne sekundy kiedy oslepiony przez slonce zacznie wyprzedzac.

Gość przesadzacie
Tak, jesteście bardzo odpowiedzialnymi kierowcami i chcecie jeździć bezpiecznie, dlatego jeździcie caly rok na światlach. O to wam chodzilo, żeby się pochwalić. No i ok. Ja tez was chwale. Ale nie pieprzcie głupot, że można w bialy dzień nie zauwazyć samochodu jadącego z przeciwka, bo to śmieszne. Samochód prowadzę tylko w okularach ze względu na wade wzroku. Ale mimo wady wzroku nie zdarzyło mi sie nie zauważyć samochodu jadącego z przeciwka. Rozumiem, że może nagle wyjechać zza zakrętu, na drodze biegnącej przez las, wtedy trudno go odpowiednio wczesnie zauważyć. Ale tu i światla by nie pomogły. Ale na prostej drodze??? Wystarczy sie skupić na jeździe a nie mysleć o bliskiej randce i o niebieskich migdałach, wtedy każde auto się zauważy. A co do zlewania się z asfaltem - no przestańcie -widzieliście kiedyś trójwymiarowy asfalt na dodatek poruszający się ze sporą prędkością w waszym kierunku?:-D Mój mąż jeździ caly rok na światlach,chociaz ma jasne auto, bo tak chce. Ja - włączam tylko w obowiązkowym okresie oraz przy złej pogodzie i natychmiast jak zaczyna się zmierzchać. Mam ciemne ale duże auto i jeśli ktos by mnie nie zauważył w bialy dzień, to naprawdę powinien szybko wybrać się do okulisty.

Oczywiście jak wprowadzą obowiązek cłorocznej jazdy na światłach nie zamierzam protestować.

Gość no własnie
wyjedzcie na trase i jedzicie pod slonce to wtedy zrozumiecie po co wloncza sie sie swiatla przy slonecznej pogodzie, jełopy.

Gość po prostu lepiej widać
i o to chodzi.

Gość ciekawer
jestescie wszyscy..poje..