Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona paprotka

Czy te objawy oznaczają szczęście?

Polecane posty

Gość czerwona paprotka

Kobietki, piszę tu, bo mam nadzieję, że znajdą się jakie, które mi pomogą a nie od razu wyzwą i gdzieś odeślą. Jejku, nie jestem małolatą a kompletnie zgłupiałam... Otóż dwa dni temu powinnam dostać okres. Niby żadne spóżnienie, wiem. Ale jakoś coś dziwnego zauważyłam, mianowicie wczoraj miałam biały rozciągliwy śluż, a dziś już nie jest tak rozciągliwy i bardzo biały. Brzuch zaczyna mnie pobolewać i piersi nabrzmiały, jak to przed okresem, no ale nigdy nie zauważyłam takiego śluzu. Jestem zmęczona i senna, dzis spałam 9 godzin, ale to pewnie przez te upały. Przed chwilą dopadły mnie myśli, ze to może ciążą...Byłoby szczęście, ale piszę, bo nie wiem co oznacza ten śluz? Hmm wiem, pewnie czekać na okres i test, ale może zrobię sobie zaraz kąpiel i zobaczymy. Proszę, Wy macie doświadczenie i powiedzcie mi, co oznacza ten śluz?

Gość czerwona paprotka
proszę :)

Gość super pruter
CZERWONA PAPROTKO WYGLĄDA NA CIĄZE! gratuluje

Gość aniaaaaa
jutro powinnam dostac @ - mam nadzieje , ze jej nie bedzie chyba kupie test i jutro rano zatestuje paprotko ty tez zrób test- po terminie mozesz nawet dzisiaj

Gość mysle że nie
wnioskuje, ze szczęscie dla Ciebie oznacza ciąże ?? po dwóch dniach nie ma się objawów ciązy..raczej dopiero po miesiącu.. nie wmawiaj sobie, bo możesz sobie ciąże uroić...a 2 dni spóźnienia to jeszcze nie dużo..poczekaj na okres.. zrób sobie test... pozdrawiam..i skoro liczysz na to że to ciąza,..to szczerze Ci życze żeby tak własnie było :* :*

Gość powodzenia zycze
:D

Gość czerwona paprotka
Nie nie nie wmawiam sobie ciąży:) po prostu nie wiem co to za biały śluz...i pytam. A gdyby tak sięokazało, że to ciąża to byłoby niespodziewane szczęscie. Właśnie też wiem, ze to tylko dwa dni po terminie, więc poczekam, bo nikt o tym śluzie jako jakimś objawie nie wspomniał. Dziękuję:)

Gość ona ona ona 13 tc
nie do końca tak jest, ze nie ma objawów. Ja w terminie @ miałam właśnie biały śluz, lekko podbarwiony i pobolewanie brzucha ale nie do końca jak na okres, te bóle były inne, takie ciągnące w pachwinach, piersi w zasadzie mocno nie bolały, wręcz w terminie miesiączki oklapły, ale na drugi dzień zrobiły się pełne, boleć zaczęły później. mdłości zaczęły mi się już tydzień po terminie okresu, senność natomiast była od razu. No i częstsze wiozyty w toalecie. I tylko nie piszcie, ze to bzdura, bo to jest w późniejszej ciąży. Owszem, tez jest, ale później to dziecko uciska na pęcherz, a na początku ciązy powodują to hormony. No i co ciekawe, ja dostałam biegunki.

Gość no...
rooob test koniecznie-ja tez tak mialam i 2 kreski wyszly!na gratulacje za wczesnie,ale daj znac:)trzymam kciuki

a jutro tez mam termin @ i poki co tez mam taki biały sluz ale ..kto wie....?:)