Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolcia 228

Z jakiego tuszu do rzęs byłyścia najbardziej zadowolone?

Polecane posty

Gość jolcia 228

Pytanie głónie do osób o jasnych rzęsach:) Bo muszę zmienić tusz, ale nie wiem na jaki:)

Gość tez jestem zainteresowana

Gość mac factor

Gość oczywiscie max factor

Gość TYLKO MAX FAKTOR 2000
kalorii ale ten najnowszy, bo jest ulepszony i lepszy od pierwszego. Mam jasne rzęsy :D a po nałożeniu tego tuszu są pięknie czarne, długie, grube i wyglądają jak sztuczne.

kiedys mialam MF 200kcal, ale to bylo dawno i nie bylam do kopnca zadowolona, ale skoro teraz ulepszyli, to moze warto

Gość BOURJOUS
VOLUME GLAMOUR,JAK DLA MNIE NAJLEPSZY,MIAŁAM LOERAL'E ITD,ALE TEN JAK DLAMNIE JEST SUPER

a to podwojny?

Gość ja byłam zadowolona z MF 2000
ale ostatnio wszystkie wysychają po dwóch tygodniach, sklejają rzęsy i robią grudy...:o

Gość a dla mnie volume glamour jest
jest do niczego

ja nie mam jasnych rzęs ale uzywam Tuszu Stylisty z Avonu i jestem bardzo zadowolona Uzywalam roznych - glownie z Avonu ale dotychczas z tego jestem najbardziej zadowolona

AIR MAX od Astora. Pięknie wydłuża i podkręca rzęsy, nie kruszy się i jest prawie całodobowy.

Gość od kilku lat
Bourjois Volume Glamour próbowałam wielu, ale zawsze zwacam do tego...NAJLEPSZY!!!!!!!!!!!

Gość a co sadzicie o dwufazowych
np. Maybelline XL intense???:)

przekonuje sie do volume Glamour, ma bardzo dobre opinie na kafeterii. Czy nadal kosztuje ok. 35 zl? Ktos wie?

Gość tak nadal tyle kosztuje
ale ja mam taki tusz, kupiony jakieś 6 tygodni temu i cóż... Nawet za darmo go nie chcę!!! On nic nie roi z rzęsami!:o Na pewno ich nie pofrubia. O niebo lepszy jest Extra Super Lash Rimmel za 12 zł:) Jak troszkę przyschnie, to rewelacyjnie wydłuża i podkręca rzęsy. Volume Glamour tylko i wyłącznie pokrywa rzesy kolorem. Można oczywiście nałożyć kilka warstw, ale to nie jest dobre rozwiązanie, bo już pierwsza z nich prostuje rzęsy... Nie ma mowy o jakimkolwiek uniesieniu, jeżeli ktoś ma z natury długie lub nawet normalnej długości rzęsy

no to znowu nie wiem jaki kupic zawsze mam taki sam dylemat jak mi sie konczy tusz do rzes

Gość a czego oczekujesz od tuszu
i jakie masz rzęsy??? Z jakiego do tej pory byłaś zadowolona?

mam jasne rzesy i nie za dlugie i dosyc cienkie. Chce, zeby tusz mi pogrubil i ladnie wydluzyl. Teraz uzywam Lorea Volume Express - ale troche za duzo czsu zajmuje malowanie, a rano kazda minuta jest cenna :) Mialam wczesniej Max Factor 2000 - ale nie do konca ladnie malowal Maybelline niestety sie obsypuja i rozmazuja, a Rimmel mnie uczula. No i dlatego mam dylemat.

Gość a czy próbowałaś tuszu
Extra Super LAsh Rimmel? Bo mnie inne, nowsze, np. Volume Flas szczypały w oczy, czasami oczy łzawiły, ale ten jest naprawdę super. Zwłaszcza wariant z wygiętą szczoteczką...

Gość kiloka
Double Extension- dawał fajny, teatralny efekt. Teraz się pogorszył. Ale zauważyłam, że wyprodukowano nową uklepszoną wersję. Leci reklama w telewizji.

Gość ale tusze Loreal
generalnie sklejają rzęsy i się osypują po jakims czasie. No i szybko wysychają. Udoskonalenie DE polega na tym, że jest wersja niby z ciemniejszym kolorem, bardziej czarnym;)

Gość Double Extension
jest drogi (ok. 53zł) i często skleja rzęsy, osypuje się, to fakt:( A czy jakieś inne tusze dwufazowe są godne polecenia i dają dobry efekt? Czy taki dwufazowy tusz może nie sklajać rzęs i naprawdę je wydł€życ i podkręcić??:(

Gość ja kiedys mialam astor
to mi sie rozmazywal pod oczami i jeszcze kiedys mialam cien do powiek tej firmy to znikal po godzinie i teraz nie wierze w kosmetyki astor :(

Gość kiloka
precz kurwa precz---> ale ja naprawdę miałam firany po użyciu Double Extension. Kobiety na ulicy mnie zatrzymywały i pytały się jakiego tuszu używam. W życiu bym nie uwierzyła, że z moich rzęs może wyjść takie cudu. Ta biała warstwa wręcz przyklejała się do końcówek rzęs i rzęsy były 5 razy dłuższe, gęste, wygladały jak sztuczne. A nagle ten kosmetyk się popsuł. Miałam tusz Astora z grzebykiem, kilka razy zdarzyło mi się umalować nim tak, że rzęsy rzeczywiście były bardzo długie, ale rzadkie niestety, bo ten tusz kompletnie ich nie zagęszczał, ani nie pogrubiał.

Gość ja mialam kiedys astor
tez mialam loraela podwojny i bylam zadowolona, tylko, ze nie zawsze mam cierpliwosc do malowania takim

Gość loreal lash architect