Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość please help

skad mam wiedziec?czy jestem uczulona na jad szerszeni czy tez pszczół lub os?

Polecane posty

Gość please help

Gość please help
jak sie to stwierdza czy jestesmy jakos badania na to? mpge zrobic sobie badania czy nie jestem uczulona?

Gość please help
boje sie ze wczoraj mnie jedna uzadliła ale nic mi nie było tylko spuch mi palec lekko

Gość mądrala_alergiczka
gdybyś była uczulona na taki jad to dawno byś leżała cała spuchnięta jak balon na szpitalnym łóżku... A jak chcesz wiedzieć czy masz na coś uczulenie to idź do alergologa niech Ci zrobi testy. Spuchnięcie jednego palca to nie powód do obaw, normalna reakcja organizmu.

Gość dupa ryża
ja jestem uczulona ale nie wiem ile ukaszen mnie zabije :( ale pamietam jak mnie uzadlila pod okiem to wygladalam jak Golota po walce, nic nie widzialam

Gość jak jestes uczulona
to sie dusisz

jak bys byla uczulona na \'jad\' to wlasnie byla bys cala spochnieta .. ! i bylo by tobie niedobrze. ja jetem uczulona na jad osy.. keidy ugryzla mnie centralnie w oko.. zostawila kawalek zadla.. szybko usuneli. ale jad rozprzetrzenil sie na cala twarz! istny kwaZimodo! ehe. serialnie.. ale naszczescie po 4-5 dniahc opuchlizna mi zeszla.. pOzdrawiam ( a badania - tak mozesz zrobic.. ale to tzreba sie umawiac na takie wizyty, nie ma od tak)