Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mona83

facet nie lubi zwierząt

Polecane posty

Hej pomóżcie! mój chłopak z którym mieszkam nie lubi strasznie psów. ostatnio wyskoczył z jakimś napadem agresji na mojego psa i rzucił w niego butem na imprezce grillowej!!!! widziała to moja mama i stwierdziła że aż się wystraszyła!!! czy taki ktoś to dobry materiał na męża bo ja mam wątpliwości...

Gość wręcz idealny materiał
przecież nie rzucił w ciebie ani w mamusie :-P

Gość Ja i tyle
Ja nie znam człowieka który byłby dobrym uczuciowym człowiekiem wobec innych ludzi , a nie lubiał zwierząt i jestem pewna, że obawy Twojej mamy są słuszne. Po tym się poznaje wrażliwość człowieka, mój mąż nigdy nie miał zaierząt w domu rodzinnym, ale zawsze jak był u mnie to traktował je bardzo dobrze i teraz jak jesteśmy 20 lat po ślubie, mamy gromadkę zwierząt i wszystkie kocha, jak któryś zachoruje to bardzo się o niego troszczy , taki też jest w stosunku do innych ludzi zawsze dobry i skory do pomocy.

Gość mewa III
Wychodzę z założenia, że jeśli zachowuje się tak w stosunku do psa to i kiedyś będzie zachowywał się tak samo w stosunku do Ciebie. Nie mogła bym mieć mężą, który ma taki stosunek do zwierząt.

nie generalizowałabym. Nie każdy musi lubić zwierzęta. To, że tylko dobrzy ludzie kochaja zwierzątka też można między bajki włożyć. Mnósto ludzi rotkliwiających się nad każdym kotkiem, ptaszkiem, czy nieszczęśliwym piesekiem jest całkowicie zamkniętych na potrzeby innych ludzi, los dzieci itp, itd. Przypominam, że Hitler ubóstwiał zwierzątka i to tak, że w ogóle nie jadł mięsa, wielu oficeró SS posiadało pieseczki ukochane, którym pozwalało zagryzać ludzkie istnienia i na dodatek za to nagradzało....

Gość kociamber
zostawiłbym go natychmiast :O i tu nie chodzi o generalizowanie, że bedzie mnie tak traktowac :O ale o to że nie bede spokojnie patrzył jak ktoś w ten sposób traktuje zwierzęta.

Nie każdy musi lubić zwierzęta, ale rzucanie butem w żywą istotę, to dewiacja, z którą trzeba walczyć. A co by było gdyby nie lubił dzieci?? Też rzuciłby w dziecko butem?! Nie kocha Twojego psa, nie kocha Ciebie TRUDNO trzeba się z tym pogodzić. On wszystkich zwierząt tak nie lubi, czy tylko psów?? Może któryś wyrządził mu krzywdę i teraz ma uraz.

Gość facet nr1
a głupie pizdy z was aż was mi żal!!!!! Nic nie ma wwspólnego to że jak człowiek nie lubi zwierząt to i nie lubi ludzi! Poprstu nie kazdy musi lubić psy , ja ich tez niecierpie ani kotów, ale ludzi tak.Take nie pieprycie mi tu gupot.Pies to pies !! Co si wielkiego stało że dostał butem??/Równie dobrze mógłby dostać solidnego kopa no i co by się stało??/I nie porównujecie nigdu psów do ludzi!!bo jedno do drugiego nie ma nic wspólnego.

Gość facet nr1
No pewnie Martyna bo co to jest rzucenie butem w zywą istotę w porównaniu dio jej zdepatnia tym butem no nie?? Przeciez mrówka też zyje albo mucha:P

facet nr.1----->Nic by mu się nie stało gdyby dostał solidnego kopa?? Człowieku Tobie ta niechęć do zwierząt padła na mózg! A gdyby pies doznał urazów wewnętrznych też nic by się nie stało??

Gość facet nr1
Faceci zazwyczaj nie dazą uczuć zwierząt i maja prawo być ostrzy wobec nich.I bardzo dobrze bo jakby tak było to by dla was głupie fladry uczuc zabrakło tak jak to wy robicie nam!

Gość facet nr1
Trudno , jakby dostał urazów do by dostał to by przyszło mu zdychać.A po drugie od kopa sie nie zdycha.

Gość też facet jakis
nie pytaj o zdanie kobiet bo one zawsze powiedzą ci jedno, poprostunie kazdy musi lubic psy, a to nie ma nic wspólnego za tym ze musi odrazu nie lubic ludzi bo to zwykłe oklepane powiedzonko.

--> też facet jakis Jasne że nie każdy musi lubic psy. Natomist mnie do głowy by nie przyszlo byżucać w jakiegoś butem No chyba że to but kogos kogo nie darzę sympatia. :>

Gość k t o ś k a
facet nr1? zdaje się że nr 0 dupku jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mona83 zostaw typa i niech tym butem we własny czerep się wali.

Gość Ja i tyle
Facet nr1 takich idiotycznych odpowiedzi jeszcze nie czytałam, mam o Tobie wyobrażenie, jakim chamem jesteś i egoistom, to nie ulega wątpliwości, zero wrażliwości. Nikt nie każe nikomu lubić zwierząt, ale odrazu kopać :( to jest chore, nie ulega wątpliwości, że potrzebujesz pomocy psychologa jak nie psychiatry. Ktoś kto uważa, że taki traktowanie zwierząt ma wytłumaczenie jest chory.

Gość też facet jakis
jeżeli nie dazy uczuciem psów także wiadomo że nie bedzie go głaskać a kopac no nie?/ jasne!!!

Wczoraj oglądałam film \"Hitler: The Rise of Evil\" i jakoś mi się ta sytuacja skojarzyła z tym:-/ Tam główy bohater też niezbyt ciekawie postąpił z psem. Autorko, to bardzo agresywny człowiek musi być, skoro atakuje w ten sposób niewinne zwierzę. Uważaj na niego.

Gość też facet jakis
hahaha co za głupie fladry!!!!! wasza głupota nie zna granic!!!! "bardzo agrsywny człowiek"n hahahha wiecie kto to jest bardzo agresywny cżłowiek? to taki który morduje ludzi ludzi!!!!!!!a nie jakies głuopie kundle czy koty kapciem rzuca hahahahhahaahh

Uważam, że ludzie mało rozgarnięci stosują przemoc :P Normalny, średnio inteligenty i \"uczuciowy\" osobnik zna inne środki \"perswazji\" aniżeli agresja. Facet widocznie nie radzi sobie ze swoimi emocjami. Nie musi zwierzat lubić, ale jak je atakuje to jest debilem:O

Z takimi idiotami dyskutowac nie będę, bo to nie ma sensu :O Prawdziwy FACET potrafi sobie poradzić z samym sobą. Tylko takie nierozgarniete, ograniczone uczuciowo i umysłowo dupki wyżywaja się tu podszywając sie pod mężczyzn :P Żegnam! Ide nakarmić \"firmowego\" kota :D jest zdecydowanie bardziej mądrzejszy niż wy pseudomężczyźni :O

jejku czytam Wasze odpowiedzi i chce mi się płakać.....my planujemy wspólną przyszłość....dodam, że w stosunku do innych ludzi w tym także do mnie jest to miły, uczuciowy facet...wręcz mega spokojny i opanowany!!!! nie wiem już co o tym myśleć....trudno jest tak skreślić trzy lata razem....ale byłam po tym incydencie naprawdę w szoku...on sam mówi, że nie wie co w niego wstąpiło.....moim zdaniem takie traktowanie zwierząt wyniósł z domu rodzinnego, z ust jego ojca niejednokrotnie słyszałam dość szokujące opowieści.........ja jestem zdecydowanie na NIE wobec wszelkiej przemocy........boję się, poradźcie mi co ja mam z tym wszystkim zrobić?! czy dać mu jeszcze jedna szansę????

>On wszystkich zwierząt tak nie lubi, czy tylko psów?? Może któryś wyrządził mu krzywdę i teraz ma uraz>>>> nie miał żadnych przykrych incydentów z psami > dziwne że mojego kota z kolei lubi > wydaje mi się, że tylko mój pies tak go denerwuje, bo opowiada że chciałby mieć owczarka......ja mam bernardyna i to naprawdę kochany piesek tylko troszkę nieposłuszny.....jego reakcja była spowodowana tym, że piesek podchodził do stołu i kładł na nim pysk i mimo jego upomnień nic a nic nie reagował...

Gość też facet jakis
Mona 83 czy ty jestes normalna????? stawiasz wasz związek na włosku przez rzucenie jakiegos zafajdanego psa butem??? lecz się bo to Tobie trzeba by było dac szanse za gadanie takich głupot!!!!

Gość no to psina
wie kogo olać

Gość anouszka
Człowiek, który traktuje istoty żyjące , czujące agresją fizyczną, jest pozbawiony uczuć wyższych. Brak mu empatii, czyli umiejętności wczuwznia się w położenie innych,ich uczucia. Takiego faceta rzuciłabym natychmiast, puszczając na odchodne solidna wiąchę. Ja kocham zwierzęta i kocham ludzi., dla wyjaśnienia. Całe życie wszystkim pomagałam. Nie wyobrażam sobie, żeby mój facet tak się zachował, wychował się bez zwierząt, ale dzięki mnie je zaakceptował i polubił, nawet bardzo.

Gość ofmordę
Skoro o Hitlerze, to ten dewiant nienawidził kotów. No i co zrobił? I właśnie o tym mowa. A tak serio, jeśli ktoś wybucha niepohamowaną agresją wobec jakiegoś stworzenia, to świadczy to o nim źle, w tym o jego równowadze psychicznej. Sam stosunek do ludzi z zewnątrz to jeszcze nie wszystko. Ważne co ten człowiek ma w głowie.