Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprawinowa

CO NA POPRAWINY???

Polecane posty

Gość poprawinowa

witam. niedlugo ide na wesele do przyjaciolki. sukienke na wesele juz mam ale niestety nie wiem co nalozyc na poprawiny? czy czarne spodnie z kantem bedzie ok? macie moze jakies propozycje?

Gość poprawinowa
nawet jesli beda to spodnie to powiem wam szczerze jestem totalne bezguscie jesli chodzi o ubior i nie wiem jaka bluzke? mam 160 cm wzrostu,ok 60 kg a wiec nie naleze do najszczuplejszych wiec mini odpada.

Gość poprawinowa
up

Gość poprawinowa
dziewczyny doradzcie cos prosze. niechodze na wesela,nie wiem w sumie co moglabym zalozyc. dajcie jakies propozycje,linki itp.

nie martw sie tak.Spodnie z kantem spokojne wystarcza.To sa juz tylko poprawiny.Ladna koszulke do tego i bedzie oki.

Gość ja tylko radzę
możesz sobie kupić np białe spodnie rurki do tego jakaś delikatna (np koronkowa) bluzeczka na ramiaczkach a na to czarna marynareczka z rekawkami 3/4 Jesli czarne spodnie w kant to do tego jakas jasna bluzeczka lub tunika (wybor ogromny)

Gość poprawinowa
dziewczyny,mam 30 lat a wiec rurki odpadaja. tym bardziej,ze i figura nie na rurki ;) bluzki jeszcze nie mam,bede musiala zakupic. kurcze,nawet nie mam kolezanki ktora by poszla ze mna do sklepu doradzic a maz? jemu wszystko sie podoba. ehhh tammm,co za zycie. wogole to wstyd mi isc na to wesele przez dwa lata przytylam prawie 10 kg i jak ta kumpela mnie zobaczy to padnie ze smiechu chyba.

Gość poprawinowa
kurcze,niestety nie mieszkam w polsce............ ;(

Gość poprawinowa
ale dziekuje za propozycje ;) jutro moze bedzie chlodniej to sie wybiore bo w taki upal 40 stopni w cieniu spoce sie jak mysz.

Na pierwszy dzien ide w czarnym gorsecie ale spódnicy nie mam jeszcze( raczej mam brązową ale wszyscy mi mówią ze za smuto bede wygladała ) a na 2 dzien mam czarne spodnie na kantke i niebieski gorset wiązany pod szyją.

Gość poprawinowa
wiazany pod szyja czy za szyja? nie widzialam takiego pod szyje.kurcze,dobry pomysl z tym gorsetem. mam nawet swoj ze slubu ale pewnie bedzie za ciasny i nie chce sie na sile w niego wbijac bo efekt bedzie zalosny.

odpłyniesz w tych długich czarnych spodniach w taką pogodę. Miałam ślub dwa tygodnie temu a na poprawiny panie przyszły w zwiewnych cienkich sukienkach i było ok

Gość poprawinowa
zwiewna sukienka i 60 kg zywej baby/160cm? chetnie,ale nie tym razem. moglabym biale ale znowu boje sie,ze sie zaraz upieprze. kurcze,i tak mam problem i tak.

Gość czarne spodnie
i biały seksowny top z fajnym dekoltem

Gość poprawinowa
zobaczymy.jutro na zakupy. mam nadzieje,ze nie bedzie glupio zalozyc juzto czarne butki,zakryte palce ale bez piety do czarnej kiecki do kolan? bo sandalki to chyba raczej nie,co?

Gość mogą być
tylko takie eleganckie, wieczorowe

Gość poprawinowa
niby tak. ale mam zlamany maly palac u nogi i troche mi sie koleboce i wychodzi z paska sandalowego,hehe. wiec sandalki odpadaja.

Gość ciekawa baba
Letnia sukienka nie koniecznie musi być zwiewna. Ja waże koło 85 kilo i najlepiej wyglądam w sukienkach na takich imprezach. Rozejrzyj się też za sukienkami bo w tych spodniach na bank popłyniesz. A jeśli koniecznie muszą być gacie to lepiej jakieś jasne załóż.

Gość poprawqinowa
no i znalazlam. czarna sukienke,troche za kolana,zawiazywana na szyji. jedyny mankament to to,ze troche wiecej widac dekoltu z biustem na czele. czy raczej nie wypada tak paradowac?

Gość ciekawa baba
No nie zartuj, że nie wypada!!! Na poprawiny jak najbardziej :-)

Gość poprawinowa
no i madry mezuch stwierdzil,ze nie moge isc w tej kiecce bo wszyscy beda mi sie gapic na cycki. bez sensu. nie sa duze,duze b - male c.

Gość ciekawa baba
Przecież nie widać cycków tylko dekolt! Niech on nie marudzi - masz 30 lat i możesz wyglądać seksownie. Co on jest zazdrosny czy zaborczy? Facetowi powinno imponować, że jego kobieta ładnie wygląda. Najważniejsze żebyś ty się dobrze czuła i wygladała ładnie :-)