Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adra

Nadwaga..moze nie super duza ale troche jej jest otoz minimum 10 kg ...

Polecane posty

Gość adra
JA NIE CHCE MIEC WYSTAJACYCH KOSCI I MOZE NIE 10KG NIE WIEM TAK ZEBY ANI NIE WYSTAWALY ANI KOSCI ANI TLUSZCZYK.... ;] TAK ZEBYM BYLA W SAM RAZ

Gość qwertyu
A poza tym to nie jest nadwaga przy twoich wymiarach. To jest jak najbardziej prawidłowa waga.

Gość adra
waga moze i prawidłowa ale brzuch nie no bo co z tego ze w tym calym bmi i wtych podobnych mi napisza ze mam dobra wage jesli rzeczywistosc jest inna jak stoje albo siedze to mam wielki wałeczek tluszczu a moja kolezanka(karolina) owszem ma waleczki bo chyba kazdy ma ale ona ma takie male malutenkie a nie takie jak ja !!

Gość qwertyu
Skoro piszesz że dużo się ruszasz to myslę, że z czasem ciało i mięśnie nabiorą giętkości. Bo zapewniam cię że przy takich proporcjach nie masz tłuszczu tylko mało wycwiczone mięśnie. Więc daj spokój z tym odchudzaniem i dużo się ruszaj a wtedy po pewnym czasie zauważysz różnicę. A i nie oczekuj, że to stanie się szybko. Na wszystko trzeba czasu. Pozdrawiam i życze powodzenia.

Gość qwertyu
wiesz co naprawde chciałabym zobaczyć cie na własne oczy. Bo w swojej opini większość się widzi inaczej niż odbierają to inni.

Gość adra
jezeli mi nie wierzysz to jesli podasz mi swoj e-mail to moge ci przeslac swoje zdjecia brzucha...przed odchudzaniem i w tej chwili....jezeli nie chcesz dawac swojego e0maila na forum to napisz na e-mail adra8@interia.pl a ja ci odpisze razem z zalacznikami a wtedy mnie zrozumiesz....

Gość qwertyu
Ok mail poszedł. Powiem tak przy moich nabytych w ostatnim czasie 10kg twoje 60kg to wymarzona waga do której chciałabym wrócić.

Gość adra
wlasnie odpisuje na maila....ty moze chcesz byc przymojej wadze ale jak zobaczysz moje zdjecia to pomyslisz ze w ciazy jestem....a nie jestem....

Gość qwertyu
Hehe ja w chwili obecnej to mam taki brzuch, że mąż się smieje że gdybym zaszła w ciążę to już nie musiałabym tyć. :p Napewno nie jest z tobą tak źle jak piszesz. Głowa do góry. :)

Gość qwertyu
Adra zdjęcia doszły. Chciałam ci powiedzieć, że wcale nie jesteś gruba. Co więcej tę niewielką wypukłość brzucha masz dlatego, że jak już ci pisałam masz niewyćwiczone mięśnie brzucha. Jak zaczniesz ćwiczyć brzuch zniknie. A tak poza tym jesteś zgrabną dziewczyną i nie masz naprawdę po co się odchudzać. Systematyczne ćwiczenia i wszystko powinno być jak trzeba. Więc już się nie zamartwiaj więcej. :D

Gość adra
jezu jest cudownie wczoraj poszlam do cioci i sie zwazylam i narescie moja waga zaczyna sie na 5 anie 6 waze 59...oby tak dalej...:)

Gość adra
wykrakaliście...chlopak mnie zucił......trudno poszukam nowego i lepszego ale czy znajde....:/ ale i tak jestem happy swoja waga ;)

Gość adra
kurde ale ja jestem lewa :] chlopak mnie jednak nie zucil tylko a zreszta dluga hisoria w kazdym badz razie narazie jest supcio chociaz kurde dalej waze tak 58\59 kg....

Gość dorcia33
A ja mam 20 lat mniej wiecej podobny wzrost i nigdy nie przekroczylam 60 kg!Wcale tez nie uwazam,ze jestem chuda mam tluszczyk tu i oowdzie..Ty w tak mlodym wieku taka waga..no nie wiem.