Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badycomp

babycomp/ladycomp i podobne

Polecane posty

Gość badycomp

witam dzy któraś stosowała te lub tego typu urządzenia do planowania ciąży, jaka jest ich skuteczność ten babycomp jest strasznie drogi może znacie jakieś inne tańsze firmy przedukujące taki urządzonka http://www.ladycomp.pl/

Gość badycomp
no właśnie o to chodzi, że testy trzeba cały czas kupować a jak zainwestujesz w urządzenie typu babycomp to juz nie musisz dodatkowo co miesiąc wydawać kasy, służy ono do planowania ciąży a później zapobiegania mam nadzieje ze sie ktoś odezwie kto stosuje

nie mogę otworzyć linka do tej stronki i nie wiem czy wiem o jakie urządzenie Ci chodzi. Ja kiedyś rozmawiałam z farmaceutką na temat jednego i powiedziała mi, że ono pokazuje tylko moment owulacji a więc można zajść w ciążę i tak jeśli się będzie współżyło na dzień czy dwa przed.

Gość badycomp
wykasuj to co sie podstawia po adresie ma być www.ladycomp.pl

strasznie drogie to ustrojstwo i nie jestem całkowicie przekonana co do nieomylności, bo w opisie też jest że identyfikuje dokładny czas owulacji. W zasadzie tylko na podstawie pomiaru temperatuty go podaje, więc równie dobrze można chyba kupić bardzo dokładny termometr douszny (ok. 150 zeta) i sobie tą temperaturę mierzyć. Nie piszą co w razie choroby, kiedy temperatura jest podwyższona, chyba, że nie doczytałam ....

Gość //////////////////

Gość ewapok
Witam Ja kupiłam sobie to cudo w aptece internetowej (tam było najtaniej ) www.apteka-leki.com Jak na razie nie mogę wam powiedziec czy się sprawdza bo dopiero zaczęłam mierzyć sobie temperaturę, ale dam znać czy warto Pozdrawiam ewa

ja mam LC i jestem bardzo zadowolona z jego działania antykoncepcyjnego. może kiedys wykorzystam też go do starań o dzdzi ale póki co to raczej antykoncepcja! odnośnie działania to nie ma wpadek bo lc pokazuje dni płodne i nie płodne oraz owulację i ma w pamięci dane o długości życia plemników oraz jajeczka. Są badania które określają skuteczność LC i wynosi ona 99,3% to tyle co tabletki!!

Gość migiooo
ŻAŁOSNE URZĄDZENIE DO ANTYKONCEPCJI

Gość Ruda72
Ja mam baby-comp od kilku juz dobrych lat i jest SUPER. To byla nasza jedyna metoda planowania ciazy. A dlaczego uwazam, ze jste super? Poniewaz przez tych kilka lat ( zreszta tak jak chcielismy ) nie zachodzilam w ciaze. A teraz staralismy sie kilka mies. i prosze. Jestem w ciazy 5 tyg. i 4 dni. Baby-comp. idealnie wyliczal mi zawsze owu i nigdy sie nie pomylil, prognozy tez super. Niektorzy uwazaja, ze drogi. Owszem tani nie jest ale najlepiej podliczyc sobie koszt dobrej firmy tabl. anty. lub gumek, pianek czy kto co tam woli i wtedy sie okaze co sie bardziej oplaca. Ja w kazdym badz razie nie zamienila bym mojego wyboru na inny. Tym bardziej, ze jest on zgodny z moja wiara i przekonaniami. Pozdrawiam i zycze dobrych i madrych decyzji.

Gość 12ania123456
Chętnie kupię używany Baby-Comp bez termometra. Jeśli komuś już nie potrzebny, to proszę o maila. Pozdrawiam

Gość sylka2
Ja używałam baby compa, byłam zadowolona, idealnie określał mi owólkę i spokojnie można było zaplanować nawet płeć dziecka (bo staraliśmy się o dziecko i dlatego dokonałam zakupu baby compa) ale okazało się że raczej nici z dziecka więc z chęcią odsprzedam, jest na gwarancji i jak nowy bo uzywany zaledwie kilka miesięcy.

zakupilam baby comp wlasnie czekam na przesylke :) Dziewczyny kochane powiedzcie czy koniecznie trzeba czekac z mierzeniem do @?? Niedawno odstawilam tablety i zapewne na pierwszy@ sobie poczekam.....dluuuuugo

no po odstawieniu tabletek koniecznie trzeba poczekać do pierwszej naturalnej @ mi z moim Baby- Comp udało się zajść w pierwszym cyklu :)