Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pseudo

moja byla przyjaciolka

Polecane posty

Gość bez pseudo

chce odzyskac przyjaciolke, poklocilysmy sie o bzdure chyba 3 albo juz nawet 4 lata temu... wyszla za maz w tamtym roku, ja wyprowadzilam sie do miasta ona do meza do wioski obok tej w ktorej mieszkalysmy, bylysmy sasiadkami... tyle razem przezylysmy... a teraz jestem sama, tzn. mam chlopaka, ale brakuje mi jej, byla taka rozwazna a zarazem spontaniczna, madra, zabawna i ogole... jak ja odzyskac???

Gość bez pseudo
plisss! co byscie zrobili na moim miejscu??

Gość ciekawska Zocha
A o co poszlo?

Ja tez mialam kiedys taka przyjaciólke za która tesknię, robilysmy razem glupie rzeczy i sie dobrze dogadywałysmy. Jej mama mnie nie lubila (nie wiem dlaczego) ,pozniej sie urwalo przez jakas glupote, ona wyjechala , studiowala w Londynie i teraz jest tam reżyserem, kręci filmy ze swoim chlopakiem. Tez chcialabym wiedziec co u niej i miec z nia blizszy kontakt.

Gość gosiaczek234
ja bym sie odezwala. bez sensu tracic taki swietny kontakt. Spróbuj. Inaczej bedziesz zalowac ze nie spróbowałaś. Zasdzwon, wyslij maila ----------------------------------------- www.horoskop.wellnesslife.pl - kwiatowy, indiański, miesięczny i zwierzakowy :D CYTRYNKI na śniadanie: www.kobieta.wellnesslife.pl

Gość bez pseudo
nie mam do niej nr telefonu ani maila poszlo o totalna bzdure, ktos chcial nas rozdzielic i udalo mu sie- ktos wyslal do niej smsa z neta, zwyzywal ja itd. i ona obwinila o to mnie, obwinila mnie dlatego ze kilka dni wczesniej mialysmy spiecie i trwaly miedzy nami tzw ciche dni, ale to nie ja wyslalam te smsy potem ona przyszla do mnie i tak sie poklocilysmy ze koniec swiata

Gość a u mnie tez o glupote..
ja tez mialam taka przyjaciolke ale to juz z 6 lat bedzie.Czesto o niej mysle i przypominam sobie rozne wyglupy nasze... To byla moja jedyna przyjaciolka do dzis juz nikogo nie daze taka sympatia...

Gość jahfkhksdj
to dowiedz sie o adres i może na poczatek wyślij miły list; ja bym się bardzo ucieszyła , jakby stara przyjaciółka chciała odnowić kontakt - bo na pewno nie tylko ty ją lubiłaś , ale i ona ciebie

Gość bez pseudo
moze to jest sposób..:) hmmm...