Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężki wybur

Nie wiem jakie podpaski wybierać ! bo ja użuwam bella i czuje się w nich okropni

Polecane posty

Gość ciężki wybur

ja nosze zwykłe podpaski bella ponieważ sa najtańsze . Ale to w podpaskach jest nie najważniejsze , tylko to jak sie w nich czuje .A ja nie wiem które podaski są najlepsze !! !!!!!!!!!!!! !!!!!! Może ty coś wież na ten temat ????

Gość kup sobie podpachy
naturella sa tanie i sa zapachowe,przynajmniej ladnie pachna i sa super!

Najlepsze są always! Nie wiem, ile kosztują, ale są bardzo cienkie, z gel action (czy jakoś tak) świetnie chłoną! Są moim zdaniem niezastąpione! A jak nie chcesz takich to kup sobie tampony, wiem że w Biedronce są tanie (bella, o.b, tampaxy). Osobiście polecam o.b

Gość WYBUR czy WYBÓR
:(

nie czepiajcie się, dziewczyna poprostu jest młoda (podejrzewam, ze nastolatka) więc błędy może robić... lepiej jej doradzajcie:)

Gość ddooosswiadczona
Bella nie powodują odparzeń ale są za to jak matertac, dobrze wciągają wilgoć alweysy ale w takie gorące dni mogą extra odparzać.. Dobre są naturella :) i ładnie pachną

Gość jakiś chłopczyna
siedzi przed kompem i śmieje się z was

Dobre sa podpaski z belli ale te cienkie 3mm, sa w niebieskim opakowaniu (ze zwykla powloka) lub seledynowym (siateczka drainette) i ja je sobie bardzo chwale. Nie odparzaja choc na takie upaly wole tampony. Nie sa wcale drogie a dobrej jakosci.

Gość iiiii
ja uzywam always te na noc, sa baardzo cieniutkie i swietnie wchlaniaja, kosztuja chyba 5 zl ale warto, nie ma lepszych

Gość po tym jak
moja kolezanke odparzyło przy stosowaniu alweys to ja ich nie uzywam, Naturelli tez nie mogę bo jestem na rumianek uczulona, uzywam wiec bella te ze skrzydełkami ale bez siateczki i je bardzo lubie

Gość lee_la
mogę polecić z czystym sumieniem rewelacyjne podpaski always te mieciutkie sensitive ( z takim misiem swego czasu byly na opakaowaniu nie wiem jak jest teraz) sa naprawde godne polecenia mieciutki dobzre wchlaniaja i nie powoduja podraznien. polecam!!!

Gość niebieska bella jest super

Gość e tam podpaski
jak z tym w ogóle można się dobrze czuć :o tampony i tylko one! :P

Gość belllllllllllllla
comfort, niebieska perfecta, granatowa Nova i Classic ze skrzydelkami - jak da mnie R E W E LAC J A !!!!!!!!!!! :)

ja odkad pamietam uzywam tylko alwaysa Teraz sprzedaja je w dwupakach Jezeli zalezy ci na cenie to wlasnie w opakowaniach duo taniej wychodzi A podpasek nie znam lepszych

Gość Ja poroponuje
bella orange są super naprawde :)

Gość artystka na fazie
eee tamn, moja znajoma sobie duspsko odparzyla alwaysami. A jak dla mnie to wszytskie dobre, moglabym nawet wata se gacie wypychac

Gość bella bella bella
wg mnie bella sa super :) bella perfecta w niebieskim opakowaniu - cieniutkie, higieniczne bella nova ze skrzydelkami - rewelacyjne na drugi i trzeci dzien okresu zawiozdlam sie na alwaysach, naturelli i innych belli jestem wierna, bo nigdy mnie nie zawiodla :P

Gość Sałata
wszystkie, ale z tą naturalną powłoczką, to znaczy nie plastikową jak standardowy always. Obecnie uzywam Libresse, cieńkie i miłe..... końcem okresu i jako zabezpieczenie dodatkowe. Normalnie Tampaxy

Jezu, wszystko tylko nie always!!:o Uzywajac ich ma sie uczucie jakby Ci sie przykleil foliowy worek...Mmmm fantastycznie:o Wg mnie cienkie Bella Perfecta sa niezle oraz Naturella. A ostatnio sie jaram podpaskami Lidlowymi :D Tylko nie te z cerata jak Always, a te z bawelniana powloka. Tanie cienkie dobre wygodne!:classic_cool:

Gość pozostane anonimowa
w rossmanie maja teraz takie fajne cienkie bawelniane:) cos na f... falaciella czy jakos tak. ja za alwaysami nie przepadam, odparzaja tylek a te bawelniane jakies takie "ortopedyczne" tzn zbytnio sztywne

Gość artystka na fazie
chociaz jakby sie tak glebiej nad tym problemem zatanowic to nie lubie tych ze skrzydelkami bo nie lubie bawic sie w przyklejanie, szczegolnie w szkole na wpółstojąco nad muszlą klozetową

Gość artystka na fazie
a tak w zasadzie- skoro wszytkie dobre to im tansze tym lepsze;)))

Gość artystka na fazie
chociaz i tak to mama je kupuje a nie ja;]

Gość artystka na fazie
no dobra, lepiej skoncze te swoje wywody

Gość pozostane anonimowa
:):)

Gość pod pomaranczowym...
a ja lubie always ale tylko te pomaranczowe- na dni o mniejszym krwawieniu, ja ich uzywam przez caly okres, tylko czesto zmieniam- dzieki temu higiena wieksza a ich powloczka jest najfajniejsza ze wszystkich podpasek jakie mialam

Gość aaguussiiaa
Ja używałam od pierwszej miesiączki czyli jakieś pół roku always ultra sensitive fresh i dobrze chłoną, ale są takie sztywne i szeleszczą i teraz zaczęłam używać naturella ultra (2mm) - cieńsze od always, bardzooo ładnie pachną i sa tak mięciutkie, że ich nie czuć i bardzo dobrze się dopasowują do ciała. zatem polecam naturella ultra 2mm!

Gość a czemu nie to
Wiele klientek żaliło się, że podpaski Always powodują odparzenia, więc wyprodukowano takie z bawełnianą powłoką. Dlaczego nie odpowiadają Ci podpaski Bella? Dlatego, że są grube?

Gość tylko tampony
polecam ob...w ogóle ich nie czuć...ja zapominam że je mam :D