Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężki wybur

Nie wiem jakie podpaski wybierać ! bo ja użuwam bella i czuje się w nich okropni

Polecane posty

Gość Traffka [t]
Ja mam okres dopiero 3 ale zdążyłam już użyć kilka rodzaji podpasek: Najlepsze to: *Bella Economy Green z biedronki - siateczka + super chłoną, są tanie (5.99 za 22 sztuki)/ * Bella Economy Blue - bez siateczki więc gorsze niż green ale też ok * Bella Classic Nova - na noc świetne, grube, po domu tez okej ;p * Always Ultra Normal i Sensitive- są drogie i jakieś takie za duże i szeleszczą ;/ * Femina z biedronki - dobrze chłoną, tanie i rozmiar dla mnie ok, ale siateczki się klei do dupci * Bella Ultra Perfecta Violet - niby zapachowe ale prawie wcale go nie ma, poza tym świetnie chłoną i mają siateczkę * Bella perfecta Blue - nie mają siateczki, więc nie są moim nr 1, ale nie są złe ogólnie to z Belli Perfecta i Ultra są najlepsze i w miarę tanie :)

Gość czarownica z monopolowego
Ja na okres to mam zawsze te same niezawodne podpaski ;) - Bella Rose albo Blue (bez siatki) - Bella Green albo Violet (z siatką) - Belle długie na noc zasem se kupuję z biedronki, ale to tak po domu. Do szkoły się nie nadają bo za słabe.

Gość ZDROWEPODPASKIPL
Chcesz poczuć się naprawdę komfortowo, przyjemnie, sucho? Mega chłonne ZDROWEPODPASKI.PL pomogą Ci w tym. Sprawdź teraz ZDROWEPODPASKI.PL

Wątek akurat dla mnie. Trafiłam ostatnio na Libresse, markę którą wcześniej ceniłam i lubiłam używać. Cena opakowania była wyższa nawet od Always'ów, ale się skusiłam. I żałowałam... Straszna szmira. Alwaysy lepiej wchłaniają wilgoć i nie zauważyłam nigdy, by przepuszczały jakiekolwiek zapachy. Kosztują więcej niż Naturalla i Bella, ale przynajmniej wiem, że nie kupuję waty... Po małym "skoku w bok" wracam potulnie do Alwaysów. Dla mnie od lat niezmiennie nr 1.

Gość pikawaraz
tyle poleca naturelle a ja mam na nie alergie. najlepsze always albo tampony

Gość nieznam nazwy
Ja często urzywam bella ale jak mam silniejsze krwawienie to lepsze są always jakieś platinum takie fioletowe .

Gość Też mam z tym problem
Ja mam od niedawna okres i do tej pory używałam Naturella Classic Camomile ale... chyba z nich zrezygnuje... Strasznie się w nich pocę, nie mogę zapomnieś że je mam, a tak zachwalają w reklamach... I nie wiem czy tylko ja tak mam.. ale np. po jednej lekcji wf-fu (40min) lub po krrruciuteńkim spacerze z podpaski robi mi sie kluch.. tzn, że zwija się a siateczka zostaje na swoim miejscu... NiE przyjemne!!! Ostatnio mieliśmy spotkanie ,,Między nami kobietkami'' (www.mydziewczyny.pl POLECAM :) i dostaliśmy taki zestaw z 2 podpaskami alwaysa i 3 wkładkami ale to mniej ważne.... I wypróbowałam te dwie podpaski (Always Ultra Normal i Always Ultra Sensitive Normal) i były świetne! nic się nie zwijało, przewiewne, delikatne i chłonne, dlatego chyba przejdę na Always. ;) (lecz u mnie jest rossman do d**y bo jest przeważnie naturella i tena pants...... p.s. Sory, ale uwielbiam się rozpisywać. :-P

Polecam podpaski Always Ultra Mają delikatną powłoke.Nie wydzielaja brzydkiego zapachu.Pochłaniaja 10 x wiecej niz waża.Są wygodne i nie obcierają.Dla mnie dają 100 % wygody podczas miesiączki.Ja jestem bardzo zadowolona.A i cena tez jest super!!!

Polecam -Naturelle, chociaż czasami ten zapach :p -Always (są różne rodzaje) :) Nie polecam natomiast feminy, biedronkowej podpaski. Odlepiła mi się , więc... :p

Gość gość
Bella ? To chyba jakaś kpina ! Ostatnio jak ich używałam to się nie trzymały i całą bieliznę sobie pobrudziłam :-( ...

Gość gość
To ja gość z powyżej. Te Bella, to kupiłam, bo akurat tylko te były w kiosku...