Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężki wybur

Nie wiem jakie podpaski wybierać ! bo ja użuwam bella i czuje się w nich okropni

Polecane posty

Gość tylko tampony
polecam ob...w ogóle ich nie czuć...ja zapominam że je mam :D

Gość dooooooodka
mi gnielokog zabronila nosic always i wszystkich ktore maja ta folie- sa genialne do rozowoju roznych bakterii, bo skora przez nie nie oddycga wiec niestety dla kobitek ze sklonnoscia do infekcji tam odradza sie takie podpaski. tampony- po 1 moze po nich wystapic wstrza (bardzo rzadko ale..) no i rozwniez zaburzaja naturalna bariere ochronna wiec wszystko zalezy od organizmu. ja stosuje naturelle, a wczesniej bella perfect (zielone albo niebieskie)

To co ile Wy zmieniacie podpaski? Mnie nigdy żadne nie odparzyły! Te które stosowałam to : Always- bardzo dobre,skutecznie wchłaniają wilgoć,rzeczywiście jest zawsze sucho i zawsze pewnie. Naturella-całkiem fajne,ich dużym plusem jest ładny zapach Bella-stosowałam tylko grube i są jak materac, nie przepadam, są za to taniutkie A tampony to w ogóle jedna wielka porażka :O Są straszne !

ale przecież alwaysy są teraz z powłoczką bawełnianą-always sensitiv.Dla mnie najlepsze. Bella maja za małe i odklejajace sie skrzydełka.

kiedys tylko always ale odparzały mnie strasznie teraz tylko naturelle kupuj podpaski jak i wkladki.

ja także poleciłabym tampony. jeśli nie potrafisz dobrze włożyć tamponu to na początek najlepsze są tampaxy. a z podpasek always. ja z naturella czułam sie jak z pieluszką.

Gość gdsg
Mnie Always kiedyś odparzyły, ale nadal je kupuję. Bardzo dobre są podpaski Naturella (nie te grube, tylko te nowsze- bardzo cienkie).

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
;P

mnie nigdy always nie odparzyły. bella wydają mi się jakieś takie sztywne. w ogóle od pewnego czasu nie używam podpasek tylko tamponów ob pro comfort czy jakoś tak. i jestem zadowolona.

Gość szaliczek
Najlepsze sa Always, tylko nie sensitive, bo paradoksalnie slabiej wchlaniaja krew.

Gość dooooooodka
ta ale nie chodzi tylko o ta powloczke- o cale podpaski- z tego co lekarka powiedziala najlepsze byly by takie ktore nie maja tez folii od dolu ale gdzie takie znalezc he.

Gość Siuska
Always są straszne! bez względu na rodzaj wszystkie są takie...ogromne! normalnie sięgają od brzucha prawie do kości ogonowej...i odparzają niemiłosiernie....ja w ogole jestem wrogiem podpasek...o wiele lepiej czuję sie w tamponach- lubię o.b. i naturella..jeśli już mam użyć podpasek to tylko tych cieniutkich z Naturelli...sa delikatne, przewiewne, praktycznie niewyczuwalne...komfortowe

Gość marceliona
ja zawsze always uzywalam,w sumie nie narzekalam,tylko latem jak ich uzywalam to zdarzylo sie ze odparzaly/przypadkiem mama kupila naturelle ,nie chcialam nawet sprobowac ich uzyc ale tak wyszlo ze musialam i teraz uzywam zwykle ich,always czasem,bo uwazam ze mimo wszystko sa ok bo sa bardzo chlonne .a naturella tak jakby troszke lagodzily podraznienia.wiec lubie i te i te.z kolei moja kolezanka mowi ze nie znosi naturelli ze wzgledu na zapach.a ponoc sa jakies podpaski bodajze tez z rumiankiem albo melisa,nie pamietam nazwy...

Gość marceliona
libresse dawno nie uzywalam,one sa bawelniane czy takie jak always?

Gość marceliona
i w jakim opakowaniu sa te najdluzsze/ i czy sa cienkie?

Gość najlepsze są
bella nova softplait! Kupuje je w biedronce :) Sa super:)

bawełniane sa Libreski:) alwaysów nie mogee, bo odparzają strasznie..pozostałych..nie lubiea libreski kocham:)

Gość Mikaaaaaaa
Ojej dziewczyny jak tak poczytalam tewn topik to uswiadomiłąm sobie ze conajmniej od 5 lat nie użyłam ani jednej podpaski. Od kiedy zaczelam stosowac tampony nie potrafię już wrócić do podpasek, chociaż wiem, ze powinnam, bo mam skłonności do intymnych infekcji. Jak wy to robicie, ze podpaski wam nie przeszkadzają. Ja kiedy je nosiłam wciąż myslałam o tym ze coś TAM mam, nawet jeśli były to te najcieńsze i najwygodniejsze. Poza tym nie potrafię znieść tego uczucia ze coś ze mnie wypływa np. gdy siedze przez jakiś czas, a po chwili wstanę. Używając tamponów zupełnie zapominam o tym ze mam okres, dlatego nie potrafię wrócić do podpasek. To samo miałąm jak zrezygnowałam z okularów na rzecz soczewek kontaktowych, teraz nie wyobrażam sobie bez nich zycia.

Mikaaaaaaa mam tak samo :) nie lubię nosić podpasek. Wystarczy gwałtowny wybuch śmiechu, kichnięcie czy nawet zwykłe wstanie z krzesła i już czuje jak ze mnie cieknie. Dla mnie to straszna sprawa, zwłaszcza, że mam bardzo obfite miesiączki. Dlatego zawsze używam tamponów.

te zelowe sa niezdrowe! wszystko co nie jest naturalne ma skladniki chemiczne kto wie moze nawet rakotworcze naturella ok

Gość 12-latka
ja używałam już wszystkich i postawiłam na BELLA PERFECTA maxi green/blue bo mam dość obfite krwawienie, a po domu możne spróbuje orange. Awlays nie używam bo denerwuja mnie te wielkie skrzydełka i szeleszczące opakowanie, a naturella (nawet ta maxi) jest bardzo mało chłonna (starcza na max 1,5 godz.) BELLA PERFRCTA MAXI GREEN/BLUE !!!

Gość ;hio
to kup sobie jakieś inne i zobacz po pewnym czasie sie zdecydujesz i nie oszczedzaj na podpaskach(nie masz pięciu zlotych???????/)

Gość oranzzenada
Polecam podpaski Always ultra!

Gość Naturella .. ; )
ja kocham naturellę ultra !! . . ; )

Gość aśa;)
ja polecam always ultra, tylko one szeleszczą ;( i naturella ;)

Gość Foresee
Ja używam Naturelii, bardzo ładnie pachną i są naprawde chlonne, używalam Belli i czasami mi przeciekały a Naturelli jeszcze nigdy !!!

Gość madziora hmm..
ja preferuje tylko tampony ob i nie zapominam co to znaczy mieć okres:) pozdrawiam www.topmodeo.pl