Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie no trzymajta mnie

Rutkowski zasłabł w sądzie ...

Polecane posty

Gość nie no trzymajta mnie

Trzymajta mnie ...bo padnę ze :):):):):) Takie akcje dramatyczne w swojej pracy przeprowadzał i nigdy nie zasłabł ... a tu wyrok mieli ogłosić i ... Detektyw Krzysztof Rutkowski, podejrzany o współpracę z mafią paliwową, zasłabł we wtorek w katowickim sądzie rejonowym podczas ogłaszania decyzji sądu, rozpatrującego na niejawnym posiedzeniu wniosek prokuratury o jego aresztowanie. Sąd Rejonowy w Katowicach zdecydował o aresztowaniu na trzy miesiące Rutkowskiego. O zasłabnięciu detektywa reporterzy dowiedzieli się od obsługi sądu, która wnosiła do sali m.in. wodę i wentylator. Informację o zasłabnięciu podejrzanego potwierdziła wiceprezes sądu Joanna Sienkiewicz-Bitka. Na miejsce przyjechała karetka pogotowia ratunkowego. O aresztowaniu Rutkowskiego poinformowano dziennikarzy przed katowickim szpitalem MSWiA, gdzie przewieziono Rutkowskiego po tym, gdy zasłabł na sali sądowej podczas posiedzenia w sprawie jego aresztowania. Podejrzany wciąż przebywa w szpitalu. Prokuratura motywowała złożony w poniedziałek wniosek o aresztowanie Rutkowskiego grożącą mu surową karą oraz możliwością utrudniania postępowania. Zdaniem prowadzących śledztwo, pozostawanie detektywa na wolności groziłoby utratą materiału dowodowego. Rutkowski został zatrzymany w nocy z soboty na niedzielę przez Agencję Bezpieczeństwa Wewnętrznego. Jest podejrzany o udział w zorganizowanej grupie przestępczej, pranie brudnych pieniędzy, powoływanie się w zamian za korzyści majątkowe na wpływy w instytucjach państwowych i poświadczanie nieprawdy. (PAP)

Gość ciotka Danka
ha,ha,ha i...tyle:)))

Gość A ja coś czuję
że oni go jeszcze przepraszać będą...bo z tym naszym wymiarem sprawiedliwości i z ich dowodami to różnie bywa...

Gość ja Jacek
Twardziel nie wyrobił!!!????

Gość ale symulant

Gość mogl zaslabnac
z goraca, nie koniecznie musial symulowac.

Gość Jestem Andrzej
upał i tyle w polskich sądach, i stres do tego. Pokazówka i tyle.

Gość ale symulant
tacy jak Rutkowski w więzieniach nie siedzą, ma swoich kolesi, albo zakoleguje się z kim trzeba i po krzyku.

Nawet twardzielowi może się zdarzyć, temperatura robi swoje, przecież duszno jest. A może i taką obrali technikę jego obrońcy, kto wie :o

Gość domysliciel
Moze to początki choroby wiencowej pozwalajacej na unikniecie wyroku? a moze usłyszał ile mu grozi?

Gość Filikiewicz tez ładnie
10 lat mu grozi....a na uniknięcie kary - serducho najlepsze

Gość mientki maczo
:D

Boże biedny Rutkowski - może nie jadł sniadania i zemdlał - podajcie adres to mu wyślę chleb i szynkę bo nam nieborak zejdzie. Ach ten niejadek...:P

On po prostu pomyślał o tym,że jego czarne BMW stoi samotnie i ktoś może je porysować ! :(:(:(

Gość może symulował
a może nie. Jeśli faktycznie był umoczony w DUŻE pieniądze, to może nawet biedaczyna nie pożyć zbyt długo... stres go wykończy. Albo nie wytrzyma napięcia i popełni samobójstwo - jak niejaki Sekuła... który "strzelił sobie" w brzuch i klatę.