Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tenarek

Najciekawsze plotki, jakie ludzie wymyslali na Wasz temat

Polecane posty

Gość Tenarek

Byly juz najciekawsze haselka od naszych Panow i tesciowych, to teraz opowiedzmy sobie, jakie to plotki ludzie o nas opowiadaja. Zaczne: nie bylam w domu rodzinnym od ok. 4 lat i z nikim nie mam zadraznien. Mieszkam z moim Milym, a przez ostatni rok mieszkal z nami tez moj brat, ktory dosyc czesto do domu zaglada. I otoz ostatnio przywiozl taka plote, ze ponoc pracuje w burdelu w calkiem innym miescie, bo ktos mnie tam widzial :D Jak zyje, tak sie nie usmialam, ale szkoda mi mojej Mamy, bo to dla niej bardzo przykre, a w dodatku jest po zawale. Powiedzcie, skad i dlaczego ludzie tworza jakies dziwne historie?

plotka 1. dowiedzialam sie ze mialam romans z moim szefem - bzdura plotka 2. wzielam slub bo bylam w ciazy, a brzuch mi nie rosl, bo poronilam - kolejna bzdura

Gość Tenarek
To z tym pogrzebem to nie do smiechu :/ Ludzie to jednaj maja na..... w glowach :(

Ksenofaryna ---no ciebie z tą plotką o pogrzebie to nikt niepobije:-D A ja pożyczalam kiedyś od sąsiadki korkociąk,bo nie posiadam takiego urządzenia w domu.Za kilka dni dowiedzialam sie,że oboje z mężem pijemy tanie wina.Nigdy w życiu nie kupilam żadengo wina bo poprostu nie lubię,teście przyjechali z Holandi i oni je przynieśli.

ha ha ;) ad. pogrzebów mój kolega mieszka na wsi i tam jest zwyczaj, że jak ktos umrze to wieczorem schodzą się ludzie do tego domu różaniec odmawiać. Znajomy dosyć szalał na motorach i samochodach i ktoś puścił plotke, że on nie zyje. Ludzie sie zbieraja ładnie pod jego domem przed brama na różaniec (oczywiście mochery) a on niczego nie świadom jak im nie śmigną na motorze ulicą tuż przed nosem, że dużo nie brakowało a byłoby kilka pogrzebów bo babcie były pewne, że ducha ujrzały :P

Gość oł dzizasss
ACE a potem się obudziłaś??? :o :o :o

1. ze zdradzam mojego chlopaka, bo mnie widziano w niedzielny wieczor, jak szlam z przystojnym blondynem do lasu, kiedy moj chlopak byl na praktykach w innym miescie(pozdrawiam mojego blond kuzyna Wojtka, w tym czasie mial juz narzeczona). 2.ze zdalam mature z niemieckiego po znajomosci, bo sasiadka mojej babci uczyla w moim liceum...geografii.

Gość szelma i.t.p.
Mnie plotki ruszały w dzieciństwie i mogę to zaliczyć do traumatycznych przezyć - zmieniłam nazwisko i tym samym dałam plotkarzom pole do popisu. Póżniej juz żadna plotka nie była w stanie mnie poruszyć-zawsze obracały się na moją korzyść Oczywiście, że byłam kochanką dyrektora/czaruś i kobieciarz/-plusy wszyscy zabiegali o wstawiennictwo u niego ,tym samym byli niezwykle sympatyczni w stosunku do mnie. Potem plotka,że moja firma zbanrutowała/rok po założeniu/. Tylu ludzi nigdy w życiu mnie nie odwiedziło. Wszyscy chcieli zobaczyć mój upadek. To była doskonała reklama dla mojej firmy i myślę, że dzięki tej plotce firma istnieje już 13 lat.

Plotka ta nie jest o mnie, ale wydaje mi się zabawna ... Moi koledzy puścili plotkę, że w domu mojej sąsiadki otworzono nowy salon fryzjerski :) (podpadła im bo naniosła na nich na policję, że wagarują). Porozwieszali plakaty na całym mieście ... Promocje były nieziemskie – pasemka za pół darmo itp. :P Taniocha !!! W dniu \"otwarcia\" do mojej sąsiadki zawitało ok. 50 kobiet :P:P Biedna musiała się każdej tłumaczyć :) Jeszcze około miesiąc po tym wydarzeniu ludzie schodzili się do niej tabunami ...

oł dzizass--> autentyk, nie sen... 🖐️ na wsi różne rzeczy sie dzieją...;)

Gibonka---a dowiedziała się chociaż komu to zawdzięcza?Niezły numer jej zrobili:-D

Gość ja się dowiedziałam
że jestem w ciąży z jednym z współpracowników, bo często jeździliśmy razem do banku... Już 3 rok jestem w tej ciąży :P

1. bylam w ciazy z moich chlopakiem, ktory tez byl wymyslony przez poltkary 2. mialam tabuny facetow ode mnie z osiedla 3. wyjechalam rok przed matura, w wakacje, do niemiec. alez sie sasiadka z mojej ulicy - najwieksza plotkara, zdziwila jak mnie zaobaczyla pomykajaca do lo 1 wrzesnia :D 4. mialam raka (to juz nie byla smieszna plotka :O)

Gość ulalala bylo tego troche
1. Ze krecilam z jednym chlopakiem i chcialam go "odbic" ( nie byla z nim tylko sie w nim kochala) jej na zlosc--> on byl gejem :) 2. ze mam raka --> to byl tylko guz :) 3. ze nie bede mogla miec dzieci i ze wszystkie narzady rodne mi wycieli --> to byla tylko resekcja jajnika ;) 4. Ze jestem lesbijka --> akurat :) 5. ze prowadze bujne zycia seksualne, a najpewniej puszczam sie na lewo i prawo--> jestem dziewica :P 6. Ze jestem BAAAAAAAARDZO bogata, wrecz nadziana po same uczy --> kasy mam zaledwie wystarczajaco na biezace wydatki :) Ja nie wiem skad to sie bierze :P

Gość Tenarek
Z glupoty? Zazdrosci? Checi, zeby cos sie dzialo? Zeby komus zaszkodzic?

Gość tobina_22
Jestem bez faceta,a ostatnio co chwila jakaś sąsiadka(z tych plotkar,oczywiście),zaczepiają mnie i pytają kiedy mój mąż wróci zza granicy.Tylko,że ja nie mam pojęcia kiedy to ślub brałam,a męża to już wcale nie znam.Dobre co?

Gość Dziewica22
Że byłam w ciąży :D

A to o mnie;) : Jestem lesbijka (:o) Mam romans z nauczycielem historii (hmm, zawsze mialam u niego 2 i byl moja najgorsza zmora z liceum:p ) Zdalam tak dobrze egzamin gimnazjalny, bo moi rodzice znaja dyrektora szkoly (to ciekawe czemu jego syn zdal duzo gorzej ode mnie:p )

Gość w wyniku kretyńskiego
nieporozumienia jedna osoba uznała mnie za dziwkę... Co ciekawe ta plota od razu poszła w eter... a ja miałam wtedy 18 lat i byłam kompletnie zielona w tych sprawach...

Że ze szkoły chcą mnie wywalic, a jedyne co, to byłam zagrożona z matmy - do dziś nie wiem od kogo to wyszło. Najlepsza jest jednak moja sąsiadka, która mieszka nade mną. Dokładnie obserwuje co się dzieje i później rozpowiada wszystko do okoła, i czepia się mnie dla zasady... to, że koledzy bramką trzaskają - to akurat prawda, wszyscy robią to specjalnie żeby jej dogryźć;) Kilka razy się czepiła, że po mojej imprezie mnóstwo kiepów zbierała z korytarza a tak się składa że zazwyczaj na imprezie jest mało palących a jeśli już to daję popielniczkę do łapy;) no i gdyby znalazła choć jednego kiepa to dam sobie reke uciąć, że pokazałaby mi tego kiepa jka lezy na podlodze albo przyniosłaby mi go w lateksowej rekawiczce;) że na całym podwórku leżą kupy mojego psa a kupy jej jamnika to chyba wyparowują:) że korytarza nie myję, że muzyki głośno słucham i mogłabym jeszcze wymieniać i wymieniać:) Jednak nie daje sie i unkiam ja szerokim łukiem a kiedy juz spotkam tę jędzę to nie daje za wygraną:)

Gość margaretki
O mnie tez chyba krazyla plotka ze zdalam prawo jazdy dajac w lape egzaminatorowi:)

mój maż pochwalił się w pracy, że zostanie tatusiem, bo jestem w ciąży na to jeden z kolegów: przecież ty masz już dziecko! (bo przeciez czemu brałeś ślub dwa lata wczesniej? - w domyśle) mój maż zdziwiony odowiedział, że nie jeszcze nie ma dzieci... (i to była tez moja 1 ciąża) ów \"DOBRZE POINFORMOWANY\" kolega mieszkał na pobliskim osiedlu, jego młodszy brat chodził ze mną do podstawówki ... domyslam się, że nie tylko takie historie o mnie? krążyły nienawidze plotek

Gość szelma i.t.p.
W ubiegłym roku to ja się zabawiłam w plotkare na swój temat. Poinformowałam koleżanki ,z którymi dawno się nie widziałam,bo a to ja a to one nie miałyśmy czasu na spotkanie,że chodzę do dentysy i dentysta stwierdził,że będzie musiał usunąć mi jedynkę. Oczywiście zadzwoniłam do każdej z nich,żaląc się,że co ja zrobię ,jak ja się pokaże ludziom. Pytałam ich czy od razu można będzie wstawić ząb i takie tam bzdety.One pocieszały mnie bardzo,że nie od razu,ale jakoś to przeżyję.Oczywiście to zmyśliłam. Następnęgo dnia pojawiły się każda z osobna bez zapowiedzi,żeby zobaczyć mnie szczerbatą. Ubaw miałam po pachy. Takie są baby :P

Z mojego osiedla (przy kosciele) sporo osób dostało się na studia, a z reszty mieściny nie. Dodam, że to było dawno i chodziło o porządne studia dzienne. Moi rodzice dowiedzieli się potem, że nasz proboszcz nam te studia załatwił. :o