Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tenarek

Najciekawsze plotki, jakie ludzie wymyslali na Wasz temat

Polecane posty

Gość uuuupppppssssss
wyjechalam na studia, nie utrzymywalam kontaktow z nikim... wracam do domu po pol roku i czego sie dowiedzialam... moja sasiadka, ktora studiowala w innym miescie uslyszala wlasnie tam! plotke ze, zaczelam pic, palic, chodzic na dyskoteki i.... jestem dilerem narkotykow :-) myslam ze padne :-D uprzedzilam rodzicow, ze jakby cos takiego uslyszeli to maja w to nie wierzyc :-)

Gość a ja podobno
mam w domu basen i saun e :D

Gość a ja podobno
i do mojego meza w nocy przyjezdza autobusem kochanka

Gość mervellous
no u mnie było tego troche, ale najzabawniejsze to: -zerwałam facetem, bo mi kupił za cienki złoty łańcuszek hehe -tanczyłam na rurze -pracowałam jako tirówka Ja nie wiem ,skąd to ludzie mają taką bogatą wyobraźnie :P

Gość jak to czytam
wole o tym nie mysleć bo jak pomysle to dostaje niechęci do zycia. A tak naprawde to nie wiem dokladnie ale zostalam oplotkowana jesli mozna tak to ująć w internecie że puszczam sie albo że chce się puszczac za kase a to byla nieprawda tylko splot dziwnych okolicznosci . Wobraznia i wynysły to u ludzi coś niesamowitego jakby za to były wpisy do księgi ginessa to byliby na pierwszym miejscu.

Gość pewien czlowieczyna
Po miescie krazyla plotka ze jestem ochajtany i mam blizniaki. Tylko ze ja jestem prawiczkiem i nigdy nie mialem dziewczyny:0

Gość kasiaaaaa
Ja już słyszałam że się puszczam , mam kiłe , spałam ze wszystkimi chlopakami z grupy itd. Najlepsze jest to że jestem dziwcą.

Gość a ja podobno
wszystkie sasiadki plotkuja na moj temat:P mam to w glebokim powazaniu - - jestem na tpopie- -;) i mam je w d***e:P

Gość kasiaaaaa
mialo byc dziewicą

Gość ytyt
a u mojego chłoapka we wsi plotkowali, ze on idzie na ksiedza(skad plotka stad, ze zanim go poznałam był z pewna dziewczyna, ktora zgineła w wyoadku samchodowym, ale pozniej poznał mnie i sie we mnie zakochał, a oni oczywiscie, mochor stwierdziły, ze pewnie jak mu dziewcyzna zgineła to poswieci sie Bogu)\

Gość ytyt
acha i ze jest bezserca bo tamtej obiecał wieczna miłosc, a tu sie nagle zakochał we mnie(po roku)...a to mowiła osoba, kobieta ktorej jego było nielubiła, dodam ze mowiła to moja dlasza kuzynka

Gość ytyt
a dodam ze o mnie w akademiku krazyła opinia dziwki, bo mialam duzo kumpli, była towarzyska i atrakcyjna i odwiedziało mnie w pokoju wiele osob, a plotke to wymysliły zazdrosnem, zahukane panny a dodam ze miałą wtedy chłopaka i byłam dziewica, dziewictwo straciłam z nim po slubie..(no to niezła ze mnie dziwka ehhe)

Gość fggfh
ppupupuppupupupp

Gość owsianka
ja od ponad pol roku nie mieszkam z rodzicami tylko z chłopakiem u mnie w domu byla bieda a jak teraz nam sie uklada bo oboje ciezko pracujemy a jak ja przyjezdzam w koncu jakos fajnie ubrana do mamy to juz pewnie plotkary sobie dopowiedzialy skad mam pieniadze a i sie ostatnio dowiedzialm ze juz nie jestem ze swoim chłopakiem tylko z jakis innym i wszyscy mnie sie wypytuja hej ania jak tam bartek??i czekaja glupio na potwierzdzenie ze juz razem nie jestesmy!!!niedoczekanie!!a o reszcie nawet nie chce wiedziec........

Gość i ja cos dorzuce
dowiedzialam sie kilka dni temu, ze moj mąż wprowadzil sie do mnei tylko z jedną walizką, bo nie mial nic wiecej i na odchodne rodzice z domu nic mu nie dali hehehe a ja powiedzialam tej osobie co mi to przekazywala ze on z reklamowką przyszedl bo nawet walizki nie mial\:)

Gość i ja cos dorzuce
a moja kolezanka nagadala kiedys ze mam romans z kierownikiem (zonatym) i dzieki temu zarabiam 4 tysiace zl. i ta plotka doszla do mojego meza i on pezyszedl do domu i mowi: to gdzie masz reszte wyplaty? a ja takie oczy o co chodzi, i on mi wtedy powiedzial ze slyszal ze zarabiam 4000 bo jetsem kochanką kierownika ale sie usmialismy:)

Gość upppppppppp

Gość upsssssssssssssss

Gość rozgoryczona tym
ze mnie zrobil ktos internetowa dziwke.Nie wiem czy do tej pory nie mysla że jak na czacie jakas kobieta podaje rysopis blondynki podobny do mojego a miejsce zamieszkania albo jak ja to kiedys zrobilam to zapewne mysla że to ja.Ponad rok temu naprawde mocno sie zalamalam i strasznie szukalam wręcz desperacko kogos bliskiego ale nigdy sie nie puszczalam i ni zrobilabym tego.to wbrew memu wychowaniu i moralnosci .Zdaje sobie sprawe i pogodzilam sie z tym ale trace juz cierpliwośc bo ciągle mam obsesje i nie daje mi to spokoju.Wychodze z domu tylko jak musze i zawsze biore bliska mi osobe.Kto doprowadzil mnie do takiego oblędu ja pytam za co . Z czystej waszej wyobrazni po wejsciu na konto to było tylko nieporozumienie i to ma rzucac cień na moje zycie takie głupoty. Opamietajcie sie bo ja naprawde trace juz siły w obronie wlasnej godności.

Gość rozgoryczona tym
i do waszej wiadomosci nie chodze po czatach bo mnie to nie interesuje nie rejestruje sie na portalach rankowych bo mnie to nie intetresuje szukalam milości i normalnosci -ZNALAZŁAM i prosze odemnie w końcu myslami i plotkowaniem odczepić.

że jestem w ciąży - na chirurgi nie było miejsca - wylądowałam na ... patologii ciąży. Mój ówczesny facet miał miekkie kolana jak mnie w końcu odszukał na tym oddziale (dopiero w 3 szpitalu...;)). Potem sam robił sobie jaja z odwiedzających:P

plotki są rzeczywiscie straszne, nigdy nie pusciłam zadnej plotki, a o mnie krazyly ciagle, najgorsze byly te ktore robily ze mnie pierwsza lepsza i moze wielu nie uwiezy nie jestem taka, pamietam jak strasznie sie tym przejmowalam, ale teraz dalam sobie spokoj nie warto sie wykłocac, bo plotkarze mają mnóstwo bajek w rekawie.

Gość Salamandra00001
Ja słyszałam, że mój nauczyciel od historii z LO wybrał się na studia na ten sam kierunek co ja i że jest ze mna w grupie:)

Gość mańka wstanka
Znajomy z widzenia opowiedział mojemu obecnemu acetowi, że jestem narkomanka. Po tym jak poszlam do ubikacji i długo nie wracalam stwierdził , ze biore napewno w tej chwili. Zakończyl zdaniem" Bo Ty jej nie znasz. Ona kiedys taka nie byla. Zobacz jak schudla" Facet przemilczał, smielismy sie dlugo. To tylko jedna z wielu :/ Tacy są ludzie.

Jakiś miesiąc temu ojciec mojego chłopaka, jadąc w windzie z sąsiadką, usłyszał, jakoby miał spodziewć się kolejnego wnuka :) Tego samego dnia mama mojego chłopaka w sklepie otrzymała gratulacje z okazji mojej ciąży :D :D Nie wiedziałam skąd te plotki... że mam brzuszek niby? Ale ja od dwóch lat bycia z nim mam brzuszek, tej samej wielkosci :D No wiec przypomnialam sobie, ze kupiłam na allegro używany wózek niemowlęcy dla koleżanki mojego chłopaka z tego samego osiedla, której jako samotnej matki, zatrudnionej w Biebronce nie bylo stac na wózeczek dla malutkiej...no i zapewne ktoś widział mnie z tym wózkiem :]

a o mnie mówią że... pijakiem jestem... :(

Gość po mojej
18 poszła plota, że to wesele było, takie mały bo niby w ciąży jestem :):) - moja matka takie nowinki ze sklepu przyniosła

Gość po mojej
18 poszła plota, że to wesele było, takie mały bo niby w ciąży jestem :):) - moja matka takie nowinki ze sklepu przyniosła

Gość ja jakis czas temu
slyszlam ze wyszlam za maz. Szkoda tylko ze ja sie o tym dowiaduje ostatnia :).