Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoodka

wypadajace wlosy, POMOCY!!!

Polecane posty

Gość jagoodka

Doradzcie co zrobi na wypadajace wlosy? Zwlaszcza teraz w lato wypadaja mi garsciami. Zawsze mialam slabe wlosy, no ale teraz to juz przesada. Jak zaradzic? Co wam pomoglo? Stosowalam skrzyp, marz special i niestety nie pomoglo :(

troche uciazliwe ale naprawde dziala. Maseczka z nafty kosmetycznej9w aptece za ok 6 zl) i zoltka. Mieszasz wszystko (tzn ubijasz widelcem bo tak najlatwiej) w proporcji: 1 zoltko, 1 lyzka nafty i 2 lyzki wody. Zwiekszasz w miare potrzeb (zaleznie od dlugosci wlosow). Nakladasz to na wlosy i skore glowy i trzymasz pod przykryciem (ja mam taki smieszny foliowy czepek od fryzjerki) przez 20 min. Potem zmywasz. Tylko tu moze byc problem - ja musze myc glowe ze 3 razy bo strasznie to tluste. Ale warto pocierpiec bo do tej pory wyciagalam z wanny 2 garsci wlosow po kazdym myciu, a teraz... ze 2 wloski moze poleca;) A i dobrze jest jeszcze odrobine odzywki potem nalozyc na wlosy zeby jakos je rozczesac;) Oprocz tego oczywiscie duzo warzyw i owocow, musli, orzechy i takie tam - ale to wie kazdy wiec nie bede sie wglebiac;) Pozdrawiam