Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przera Zona

kto sie zna na kompie??!

Polecane posty

Gość przera Zona

powiedzcie mi jak mam wlaczyc menedzera zadan w xp??! Gdy naciskam alt+ctrl+delete wyskakuje komunikat ze administrator wylaczyl menedzera!! A przeciez moje konto jest administratorem i nic nie robilam!!! Jak klikne prawym na pasku start to menedzer jest niepodswietlony i nie mozna go uruchomic!!! Czy da sie to zrobic jakos z panelu sterowania czy jak??

Gość wcisnij
ctrl+alt+delete

Gość wcisnij
nie doczytałam:o

Gość mammyy
nie weszłaś czasem na nie swoje tylko na gościa...?

Gość brój
wejdż na pasek start..zrób zmien uzywtkownika...wybierz ponownie siebie czyli admina..wróć ponownie do paska startowego i albo najeż na jakies puste miejsce paska i wciśnij prawy myszy następnie wybierz menadżer albo ctrl alt del...jesli nadal coś nie tak zobacz swoje konto w panelu sterowania..konta użytkownikóe czylu user accounts i wez sie zaloguj z tamtad, znać sie nie znam,staram sie pomóc

Gość piesludwiki
W rejestrach: [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System] Value Name: DisableTaskMgr Data Type: REG_DWORD (DWORD Value) Value Data: (0 = default, 1 = disable Task Manager) a bardziej szczegółowo na -> http://www.idg.pl/news/76005.html

Gość piesludwiki
Jeszcze raz poprawny klucz rejestru:

Gość katalog testowy

Gość katalog testowy
...\\\CurrentVersion\\\PoliciesSystem] jak chcesz uzyskać znak \\\ , to wpisz go 3 razy :D .

Gość przera Zona
dzieki wlaczylam go w rejestrze ale nadal jest problem!! Bo za kazdym razem gdy wlacze komp menedzer znow jest wylaczony!!! Czy to moze sprawka jakiegos vira?? Da sie jakos zablokowac to zeby ten menedzer nie mogl sie juz wylaczyc?

Gość przera Zona
dzieki wlaczylam go w rejestrze ale jest problem!! Za kazdym razem jak wlaczam kompa to menedzer znow jest wylaczony!!! Czy to moze sprawka jakiegos vira?? Jest jakis sposob zeby ten menedzer nie mogl sie sam wylaczac?

Gość upupupupupupupuup
upupup

Gość hm.............
to może i mi pomożecie? Co mam zrobić jeśli nie chce mi się załądować windows 98? Dodam, że był już formatowany dysk i wgrywany ten windows od nowa, ale to nic nie dało. Jak po instalacji wyłączyłam kompa, to po ponownym włączeniu znów się nie chciało załadować. Z góry dziękuję za pomoc.

Gość aaadsafagaw
up

Gość przera Zona
up