Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafka343

najlepsza porodówka w kujawsko-pomorskim

Polecane posty

Gość gość
Witajcie Ja rodziłam w Inowrocławiu 7lat temu.Bałam się strasznie,miałam problemy w ciąży z nadciśnieniem,moja pani doktor która prowadziła mi ciążę stwierdziła że urodzę normalnie(zaznaczam że mam astmę oskrzelową od urodzenia).Pojechałam 7 dni po terminie,zrobiono mi badania bo nie miałam skurczy ani rozwarcia,okazało się że mam białko w moczu i stan przedrzucawkowy, co jest zagrożeniem dla życia dziecka.Lekarze zareagowali b.szybko w ciągu 40 min zrobiono mi cc i synuś był na świecie.Leżelisimy 7dni,ja bo po cc a synek bo miał za niski poziom cukru.Leżałam z 2 paniami w pokoju,ale na obsługę n ie mogłam narzekać,panie zawsze miłe i pomocne.Najlepsze to jak moja pani doktor prowadząca była na obchodzie i z takim sarkazmem w głosie powiedziała,,A JEDNAK CESARKA,,myślałam że ją uduszę za to,dla mnie najważniejsze jest życie dziecka a nie sposób porodu.Jestem wdzięczna lekarzom za taką decyzję i szybko reakcję.Teraz jestem w bliźniaczej ciąży i też będę tam rodzić.

Gość gość
Hej! Co prawda do terminu porodu mam jeszcze daleko, ale chciałabym zasięgnąć waszej opinii. Mam do wyboru trzy szpitale: Lipno, Toruń i Chełmża. Z tego co przeczytałam najlepsze ma opinie Chełmża i właśnie o tym szpitalu chciałabym się co nieco dowiedzieć, tym bardziej że moją ciąże prowadzi ginekolog który pracuje w tym właśnie szpitalu. To będzie moje pierwsze dziecko więc chciałabym wiedzieć jak najwięcej :) Czekam na wasze opinie i z góry wielkie dzięki.

Gość gość
Najlepiej jest wybrać się wcześniej do szpitala, w którym planuje się rodzić i podpytać położne o wszystkie kwestie, które nas interesują. Ostatnio pojechałam do Chełmży, żeby dowiedzieć się wszystkiego z pierwszej ręki. Dobrze trafiłam, bo akurat nie było żadnego porodu i położna udzieliła mi informacji nt. przyjęcia na oddział, samego porodu, pobytu w szpitalu, opieki nad dzieckiem itp. Poświęciła mi godzinę na rozmowę i obejrzenie oddziału, sali porodowej. Jestem teraz spokojniejsza, bo po części zaznajomiłam się już z miejscem, zwyczajami jakie panują w danym szpitalu, wiem na co mogę liczyć ze strony położnych.

Gość gość
Hej dziewczyny. Wiem że temat stary ale może komuś się przyda. Polecam Lipno ale szpital na Nieszawskiej. Super opieka . Dziewczyny broń Boże Bramed ( prywatna klinika ). Co prawda sale piękne jak w hotelu ale to nie o to chodzi. . . Szef i "główny " lekarz ma koło 80tki i jest wulgarny a jego córka pani ginekolog, nawet ciężko ją nazwać tak bo mam wrażenie że się nie zna i jest tam tylko dlatego że tatuś właścicielem. Tam jest dobrze jak komplikacji nie ma, urodzi i tyle. Ale jak są komplikacje to jest problem, jak wrazie ciężkiego porodu trzeba zrobić cesarke to zwlekają, bo anestezjologa nie mają, musi dojechać a czasami liczą się sekundy, wrazie coś z dzieckiem ta sama sytuacja bo nie ma pediatry, nawet

Gość gość
Wrazie żółtaczki dziecko wywożone jest do torunia. Zresztą mnóstwo tam przypadków że jak problem jakiś przy porodzie wystąpi to dziecko umiera albo ledwo uratują. . To rzeźniczek nie szpital. Dziewczyny tylko nie bramed

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

Gość gość
Ja niestety też mam same złe wspomnienia z tym pożal się Boże szpitalem bramed :-( nie polecam