Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izawik

Dwie kreski na teście- KWIECIEŃ 2007

Polecane posty

lekarka kazała mi smarować fioletem i wszystko w koło jest kurde fioletowe Na tą nestatynę trzeba mieć receptę?

aga - ja na początku dokarmiania małej butlą dawałam jej również cycusia ( na początku był cycuś +2 buteleczki NAN-u). teraz niestety proporcje się mieniają i mam corez mniej własnego mleczka i muszę częściej wspomagać się sztucznym mleczkiem :( . ale mimo to Kasiula będzie dostawała również moje mleczko dopuki mi cycusie nie uschną hihihi. dobrej nocy

ruda lala ja Viki wyleczylam z plesniawek tylko sokiem z cytryny i w ciagu 5 dni bylo po plesniawkach

dziekuje serdecznie ze tak ochoczo pytacie o Tygrysiowe mleczko doceniam i przesylam buzikai w podziekowaniu od Tygrysia a teraz zmykam spac i czekam na relacje Flowerskiej z lotu samolotem jak znosl to Tomus bo az sie boje na mysl ze za tydziej lecimy i my papatki

witam opnownie nystatyna jest na recepte , a Wiktoria mialana plesniawki taki robiony plyn w aptece wlasnie z nystatyna i czyms jeszcze i opwiem wam ze po 1 dniu bylo widac poprawe u mnie choc wieje to jest nadal goraco mala dzis przez caly dzien miala stan podgoraczkowy a wieczorkiem 37,9 dostala paracetamol i zasnela jak aniol:) Flowerska super ze szczesliwie dotarliscie do kraju :) i mala korekta w tabelce - Wiktoria troche uroszla:) nick.........imie dziecka....data ur.....aktualna waga(data)....wzrost mx3...............Jaś...........14.02.......1970/5960... ..... .. ...? ....................Marysia.....14.02........1790/6100.. ..... .. ...? 21...Kacper i Mateusz........01.03...2700/2350.../5020/4700 mama bączka...Iga...........20.03.......2900/6000.............52/ 64 cm izawik............Gabrysia....20.03.......3260/6150(28.0 6). ..60cm aga*25**.........Bartek.......20.03.......3500/5550(19.0 6)..... . ......55/68cm ruda_lala.........Milenka.....31.03........2890/5000 (28.06).. 51/59cm rudamaxi........Wiktoria....03.04........3050/6100(03.07 ) ..55/ zuzanka14......Bartus........04.04.......3000/6100 (03.07).....53/64 nikolla ...........MaX ..........05.05. .....4050/4965..............59/? moli..............Aleksandra....5.04........3840/6000... .. ........62cm kar79.............Maja..........05.04.......3860/6660... ..........67cm mika82...........Tomuś.........06.04........4300/6780(04 .07)..62,5cm Paulka123.......Marysia.......09.04........3040/5280.... .. .....51/56cm justaaaaaa......Szymon......09.04.........3200/5300(14.0 6... 52/? cm kamil_a..........Wiktoria.....10.04.........3420/6700(19 .07)... ... .....57/67cm margolcia1....Karolinka......14.04.........3550/5100.(27 .06)...56/64cm flowerska......Tomuś........19.04..........3880/6055 (21.06)....54/62cm Doroteczka....Weronisia...19.04.........3740/5220 (28.06)....55/60 cm sarita............Kasia..........19.04........4150/5650 (13.07)....58/60 koala-79.........Julita..........19.04........4900/6630 (13.06)....62/68 lightblue........Karolinka.....20.04........4100/6200 (17/07).......54/? cm kohannah .......Antos .........20.04 ...... 3256/6365( 20/07) . 50/68 cm madziunka27....Marcel.....26.04.....2950/5600 (26.06).......53/? cm evanikaa.........Kamilka.......30.04........3700/4900... ..........56/62 Aprilka...........Oskar..........02.05........3800/4800. ....... ....59cm Kapikapi.........Piotruś........25.04........3400/5700.. ...........54/59

heh ktos dopisal wage mojej Viki tylko ze to nie jej waga:)Zuzanka to chyba ty:) U mnie sie blyskalo i blyskalo i wreszcie pada,a moja mama jeszcze w pracy i nie wziele parasola

sarita patrz poprzednia strona wpis izawik o 20.44 :) no i moglam nic nie pisac juz sie napadalo:(

witam!!! ja dzis niewyspana!! ja z moim P chyba dzisiaj wybierzemy sie na grilla do kolegi a malutka zostawimy na noc u tesciow.....bede za nia tesknic....tak szczerze to wolalabym sie wyspac w wieczorkiem i w nocy a nie balowac ale P chce isc no to niech mu bedzie..... mala wlasnie zasnela mi na rekach a ja mam tyle rzeczy do zrobienia a oczy same mi sie zamykaja.....wiec ide sie z nia chwile chyba poloze.......a co tam ide!!! robota nie ucieknie!!!!

no i jestem Tygrys wstal i juz nie chce zasnac trudno DZIENDOBRY WIEC SLONECZKO DZIENDOBRY CIOTECZKI dzis jade odebrac orbitreka , kupilismy okazyjnie na ebay\'u i jedziemy poniego bo cholerstwo za duze na przeslanie poczta heh teraz mysle ze co nieco zaczne cwiczyc , bo orbitreka to akurat lubie ... tylko ze zostalo mi tylko kilka dni , bo 26 mamy kolejne szczepienie wiec dzien podporzadkowany bedzie temu , pozniej 27 jade do Konsulatu odebrac paszport w soboet ebede sie pakowac a w niedzilele fruuuuuuuuuuuuuu... do ojczyzny wiec mam raptem ten weekend i trzy dni za malo zeby zrzucic cos jeszcze z tylka heh a waga zaczarowana zatrzymala sie na magiczjen liczbie 65 i nie chce spasc wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... ide zrobic poranna kawke a co i tak juz nie zane czekam na was i relacje jak minela kolejna upalan noc i jak Malenstwa ja przetrwaly ( szczegolnie nie przyzywczajony Tomus Flowerskiej)

myślałam, żę będę pierwsza na forum, a tu widzę, że Wy już dawno wojujecie ;-) Kolejna moja nocna wcale nieprzespana. Iga oczywiscie poszła spać, ale o 7 rano i teraz sobie śpi, a ja szykuję się do pracy. Jestem padnięta. Nie wiem, czy ona nie może spać z tego gorąca. Odkopuje się cały czas, to już pozwoliłam jej spać bez przykrycia,a i tak nie usnęła. Masakra. I tak już od 4 dni. Idę jeszcze walnąć sobie jakąś kawusię żebym nie padła. Pogoda dziś z rana taka nawet fajna, oby nie zrobiło się znów upalnie. papa. Miłej soboty. Pisałam smsa do zuzanki jak tam na urlopie z nadzieją, że przyślę mi jakaś widokówkę, ale widzę, że Iza ma wyłączoną komórę. W sumie jak wakacje to wakacje.

witam cioteczki moja niunia po tym\"wielgachnym deszczu\":P dobrze spala przy uchylonym oknie.Moja mama wrocila dopiero o 3 a na 9 juz musiala isc do pracy(nie ma jak praca lubi czlowieka). Konradek oglaa jakies programy dla dzieci,ja ide wyeliminowac kurz na dwoch pietrach a potem ide cos kupic na jutro na obiadek i po jakis bukiecik bo jutro Julcia corcia z marcowek ma Chrzest Św. wiec dostanie po mszy bukiecik i pamiatke od forumowej ciotki:)

Witajcie, No, juz dzisiaj odrobine lepiej, mozna przynajmniej jakos oddychac. Nocka minela calkiem fajnie, tylko ugryzl minie komar, dobrze, ze nie tomka, musze jutro kupic rajd do kontaktu. Wlasnie wrocilam od fryzjera i nareszcie wygladam jak czlowiek. Pytacie o podroz wiec musze pochwalic bardzo moje malenstwo. Bardzo fajnie sobie spal, jak sie obudzil to z zainteresowaniem wszystko ogladal, lotnisko, samolot. Ani start ani ladowanie nie zrobily na nim wrazenia. Moj maz zartowal, ze zabierzemy go do kabiny pilotow zeby sie przyciskami pobawil:) Jedyna niewygoda jest to, ze jest caly czas na rekach a w samolocie dosc duszno. W ogole lecialo bardzo duzo dzieci. Wlasciwie najgorsza byla podroz w nagrzanym samochodzie z lotniska do domu, tylko pol godziny ale upieklismy sie zywcem. Tomus bardzo fajnie sie ze wszystkimi bawi. kazdy zachwycony jego usmiechami i guganiem. Nie boi sie nikogo i spokojnie moge go zostawiac z mama. Jedyny raz rozplakal sie wczoraj jak lezal w wozku i stanelo nad nim 6 osob i zaczelo sie zachwycac. Caly czas musze pilnowac, zeby nie przeginali z tym zabawianiem.

hej, witam w tym upale i duchocie... normalnie żar tropików... dzieki za komplementy ruda_lala - 19 lat? ohoho...:-) Kiedy to było? 11 lat temu..ale fajnie takie coś usłyszeć. Naprawdę dzięki. Aż gęba sama się śmieje :-D evanikaa-Ty też pochwal się swoją nową frysurą. W końcu spędziłaś u fryzjera tyle czasu. No i kapi kapi też . Moja młodsza niunia jest na spacerze a starsza \"rządzi\" ;-) Zaraz będziemy razem piekły placek.

no i juz mamy orbitreka fajny ale duuuuzy jakis taki narazie stoi i czeka az bede miala czs pocwiczyc heh bo w weekendy moj D. ma wolne wiec spedzamy czaspo za domem a dzis oczywiscie rano ladnie potem deszcz i burza a potem znow ladnie Tygrys narazie spi ja odpoczywam ale pojdziemy jeszcze mam nadzieje na spacerek bardzo sie ciesze ze Tomus dobrze znosl podroz samolotem mam nadzieje ze Tygrys tez bedzie grzeczny juz nie moge sie doczekac to juz tylko 7 dni

faktycznie...ale pustki :-( pewnie wszystkie siedzą na dworze bo dopiero teraz jest czym oddychać...

Gość wilkla
dziewczyny ja przez 4 dni mialam temp 37.05 stopni a dzisiaj 36.8 czy to znaczy ze okres sie zbliza staram sie o dziecko prosze o odpowiedz dodam ze mam cykle 30-32 dniowe prosze o odpowiedz

Gość wilkla
a dzisiaj ma 30 dzien cyklu

wilkla ja to samo mialam tzn goraczke ale nic nie bralam na zbicie bo czulam ze jestem w ciazy. Zycze, zeby u i ciebie sie sprawdzilo.

A nam juz dzisiejszy upal tak nie dokuczal. Caly dzien spedzilismy na basenach, oczywiscie w cieniu, ale jak tylko Maja usnela w wozku przywleklismy ja blizej basenu a sami wskoczylismy. co za ulga.... izawik bardzo fajna fryzura! dziewczyny no wlasnie pochwalcie sie -kapikapi i evanika. Ja chyba tez sie wybiore w przyszlym tyg bo na tym sloncu jasne pasemka zrobily mi sie zolte - wygladam jak wiesniara!!! doroteczka w tej mojej spirali sa takie nitki, zeby lekarz mogl pozniej ja wyciagnac i one tak kluja (podobno), musze cos na to poradzic, bo mi facet zwieje do innej :-) ruda_lala co za gieroja masz w domu, ze nie wytrzyma 2 dni bez przytulanek :-) masz przy 2 dzieci tyle sily???? paulka skad wiesz ze Mancia ma cos z serduszkiem? Ja zauwazylam dzis na pieluszce Mai taka plamke w kolorze lososiowym. Czy wiecie moze co to moze byc? Bo nie wyglada to jak krew.

wiecie co wam powiem? Nie moge sie doczekac kiedy ogr przyjedzie :) ale z drugiej strony boje sie

O izawik! Wygląda na to, że jesteś tylko rok młodsza ode mnie - nie wyglądasz...naprawdę! Flowerska, pochwal Tomusia ode mnie za dzielność i wytrwałość w trudach podróży... Kar - rzeczywiście, mój facet to typowy zodiakalny lew... nic innego mu nie w głowie...Ale nie narzekam, lubię jak mnie ściga po domu...dwa dni przerwy?...zapomnij... kilka godzin ewentualnie. On zawsze znajdzie jakiś sposób, żebym znalazła dla niego chwilkę...

Hej hej! Ruda lalo, Moj Jarek tez lew:-) Izawik naprawde slicznie wygladasz! kapikapi pochwal sie moze mnie zainspirujesz, bo ja w tygodniu tez wybieram sie obciac włosy i nie mam pomysłu na fryzurke, a musze cos z nimi zrbic bo wychodza mi garsciami:-( mamo baczka wspłczuje sasiadów:-( A ja kupiłam dziś wkłady do Raida i przeczytałam na opakowaniu,ze nie mozna ich stosowac w pomieszczeniu gdzie przebywaja małe dzieci:-(

aga ja też miałam kupić raida, dobrze, że napisałaś. I też mam dylemat co zrobić, bo my śpimy z zapaloną lampką i wtedy nie mogę otworzyć okna bo zlatują się wszystkie robaki i kisimy się w tej duchocie. Jak zgaszę światło to Iga się boi. Nie wiem co robić. My też dzisiaj byliśmy do 22 nad wodą. Zrobiliśmy grilla, było fajnie. Byliśmy ze znajomymi, którzy mają też córcie starszą od Igi o miesiac. Porobiliśmy im zdjęcia, więc jutro wstawię na bloga. Fajne takie niuśki. Razem sobie leżały, a jak zaczęła jedna płakać, to zaraz druga. Śmiesznie to wyglądało. Jestem padnięta. Idę spać. Dobrej nocki. Ciekawe czy dzisiaj też nockę będę miała nieprzespaną jak od 4 dni?? oby nie. Zmykam. papa napiszcie jak sobie radzicie z robalami a i zuzanka pisała, że na wczasach jest cudnie, że Bartoch opalony jak mulatek no i na szczęście nie zostanie kwietniówką 2008 ;-)