Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilly*

do tej pory się śmiałam...ale teraz nie wiem co robić. mały penis u ukochanego..

Polecane posty

Gość jesienna slota
Ide mierzyc, bo moze przegralam zycie i jeszcze o tym nie wiem:P

Gość przegrany z malym
mam pindola 14 cm tylko duze penisy powyzej 20 cm daja rozkosz nie mam po co życ, chyba sobie go utne skoro i tak sie do niczego nie nadaje :(

Gość przeciez
Chyba nie dokladnie czytasz. Ja pisalam o innch wartosciach niz duzy penis, bo on sam to za malo, ale nie bede sie powtarzac. Jesli wolicie spedzic wieczor na Kafe, to wasz wybor, ja mam ciekawsze rzeczy do roboty ;) Zycze milego wieczoru i wiecej tolerancji dla odmiennych odczuc.

Gość ja zmierzylem
wyszlo mi 13 i od razu wyciagnalem zyletke i sie pocialem ... teraz kapie na podlloge krew ... Good bye cruel world ...

Gość ja zmierzylem
STOP - > przykleilem a chwile plasterek bo chyba zle mierzylem ... Zmierze jeszcze raz ...

kurna dobrze że mam 17 bo bym sie pocioł, szkoda że nie liczy sie już technika tylko wielkość, gdzie te stare dobre czasy:-o

Gość ja zmierzylem
STOP - > przykleilem a chwile plasterek bo chyba zle mierzylem ... Zmierze jeszcze raz ...

kurna dobrze że mam 17 bo bym sie pocioł, szkoda że nie liczy sie już technika tylko wielkość, gdzie te stare dobre czasy:-o

Gość ja zmierzylem

Gość ja zmierzylem
NIEEEEEEEEEE ... !! pomylilem sie bo zle mierzylem ! Nikt m nie powiedzial z e musze mierzyc do konca penisa a nie do punktu gdzie zaczyna sie zoladz ! Na szcxescie szybko przykleilem plasterki na nadgarstki i krew juz nie kapie .. zmierze jeszcze raz ...

Gość czy naprawde
pochwa rozciaga sie od seksu??

Gość ja zmierzylem
NIEEEEEEEEEE ... !! pomylilem sie bo zle mierzylem ! Nikt m nie powiedzial z e musze mierzyc do konca penisa a nie do punktu gdzie zaczyna sie zoladz ! Na szcxescie szybko przykleilem plasterki na nadgarstki i krew juz nie kapie .. zmierze jeszcze raz ...

Gość ja zmierzylem

Gość ja zmierzylem

Gość przeczytajcie to .....
http://www.zdrowemiasto.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1438&alt=59 "aradoksalnie pomiary fizycznej budowy mężczyzn i długości ich penisów w stanie niewzwiedzionym przeprowadzone przez seksuologów wskazały, że mniejsi (niżsi i szczuplejsi) mężczyźni mają dłuższe członki niż „chłopy, jak dęb" " "Warto też pamiętać o tym, że vagina ma niemal nieograniczone zdolności adaptacyjne, jeżeli chodzi o stopień jej rozciągliwości. Innymi słowy jest w stanie pomieścić niemal każdy członek. Proszę pamiętać, że podczas porodu przechodzi przez nią głowa noworodka, która jest dużo większa niż każdy penis." wiec nie pierdolcie ze cipka ma tylko 12 cm rozciagliwosci:O

Gość ja zmierzylem
o matko .. teraz mi wyszlo 18 cm !! A wiec jestem jak jakis pier..lony murzynski mutant !! co ja teraz zrobie ...? :( odklejam plasterki, good bye ...

Gość ja zmierzylem
ZASTOPOWALEM ZNOWU BO DOZNALEM OLSNIENIA !!! Plastreki przyklejone i przyklepane ... Pobieglem szybko do mojej, zdarlem jej majtki i wcisnalem do cipy linijke .. weszla do 22 cm !!! Potem wciskam butelke, nameczylem sie troche ale weszla do polowy, a to taka od wina !!!! Nie mam wiec zadnych szans jej zaspokoic i musze podjac meska decyzje: poociac sie do konca czy wziac z nia rozwod ? Wybralem .... olewam babe Jutro skladam pozew o rozwod !

Gość Dziunia pietrusinska
wspólcZuje ci.Mały frędzel to tragedia dla kobiety.Rzuc go czympredzej.Masz przeciez prawo do udanego zycia seksualnego

Gość Noemiii
szkoda cie dla takiego małego ogryzka. Wiadomo ze kazda dziewczyna lubi poczuc w sobie konkretny rozmiar prawdziwego samca. duzy penis bardziej podnieca super brać go do ręki do buzi, bawić się nim... jak widze erekcje mojego męzczyzny i jego 18 cm penisa.... mmmmmmmmmm po prostu super, mozemy kochac sie na wiele sposobów, moze wsuwac we mnie go jak chce, do połowy, sama główke... i zawsze jest przyjemnie, nic mnie nie boli to mój pierwszy facet, mam z nim regularne orgazmy, a jak juz jeestem mocno podniecona to prosze go by wsuwał go do końca, uczucie wypełnienia jest cudowne.

Gość Dziunia pietrusinska
Tak.Ja tez lubie jak facet ma mnie czym wypełnic. Małe frędzle niestety,nie zaspokoja kobiety

Gość ale jesteście nienormalne
:o Musisz faktycznie być bardzo porozjeżdżana i prze tą swoja ndżerkę i w ogóle:o Mój chłopak ma 12 cm i jakoś go czuję... A jak nie możesz osiągnąć orgazmu, to nie iwna fiutka, tylko tego, że sama sobie nie radzisz:o Poproś go, żeby robiło to, co sparawia ci największą przyjemność- żeby co zrobił minetę, żeby palcem stymulował łechtaczkę podczas stosunku albo sama to rób. Pochwa ma mało zakończeń nerwowych w środku i tam się zazwyczaj bóg wie czego nie odczuwa...:o

no tak, ale jednak przy wejściu do pochwy odczuwa się dużo więcej, w głębi wszystko jest takie niewyraźne i łaskoczące.

Gość wibrator ....
jakby co to cały czas jestem do usług:)

Moim zdaniem szkoda faceta- powinnaś go zostawić. Są jeszcze osoby, które naprawdę szanują i kochają innych i nie muszą być zerżnięte 4 razy dziennie przez 30centymetrowego kutasa i spijać z niego spermę jak dziwki:o Bez przesady! Chyba wam już odbiło kompletnie... Zaręczam, że jak byście kogokolwiek kochały, to jego penis byłby dla was podniecający:o

to dla ciebie seks jest albo zabawa z małym peniskiem albo 4 xbyzkanie z 30 cm murzyńską knaga??? nie ma czegos pomiędzy? nam nie chodzi o oblewanie sie spermą tylko o seks z mezczyzna ktory ma penisa 15-19 cm. zresztą owe odczucia łaskoczące - niewyraźne jak mowisz przy dłuzszej tej stymulacji przeradzają się w głeboki orgazm pochwowy:P:D Tak, te własnie niewyraźne na poczaku niby mdłe łaskotki. dlatego potrzebny jest penis dłuzszy niz owe magiczne opiewane przez was 12-13 cm.

Mam 36 lat i od 4 lat jestem żonaty. W okresie od 17 do 32 roku życia miałem okazję uprawiać sex z ok. 50 kobietami. Niektóre z nich były moim dziewczynami i spotykałem sie z nimi (krócej lub dłużej) a inne były jednorazowymi przygodami. Były też klasyczne \"erotyczne koleżanki\" z ktorymi łączył mnie tylko sex (z jednymi 2-3 razy z innymi po kilkadziesiąt). Moje wyposażenie jest raczej przeciętne: 13,45 cm długości; 4,5 cm średnicy i 13 cm obwodu. Myślę, że skoro te \"erotyczne koleżanki\" miały ochotę kochać się ze mną więcej niż 1 raz to chyba z takie wymiary nie zniechęcają. Pomijam inne zalety, które byc może mam i które rekompensują mniejsze rozmiary. Uważam jednak, że jeżeli rozmiar by był tak bardzo ważny to dziewczyny którym zależało tylko na seksie nie wracałyby do mnie.

współczuje twojej żonie. takiego zużytego faceta jak ty kijem bym nie tknęła... :O ile cipek lizałaś, i wkładałes penisa w tyle szparek... naprawde jest sie czym chwalić. co z ciebie za człowiek.

Gość a co z was za kobiety skoro
wymioeniacie sobie chłopów zwracając uwagę tylko na ilość cm???:o Żałosne:o