Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość higiena w basenie

higiena w basenie dla maluchów

Polecane posty

Gość higiena w basenie

z reguły na basenach oczyszczają wode ale chyba nie za czesto -nie wiem zresztą, i widzialm dzis ze w brodziku dla maluchów niektore tam sikały.. :/ jak to jest z higieną? czy przebywanie w takim basenie jest higieniczne i zdrowe ?

Gość sdfsdd
zobacz , ile dzieciarni siedzi w takim basenie i odpowiedz sobie sama; każde jedno szczy do wody ale ta woda chyba jest cały czas wymieniana - tzn. odciaga się powoli ta stara , a napływa nowa przefiltrowana; ale pewności nie mam :P

Gość uzdatnia się wodę
chlorem itd., który niszczy zarazki, bakterie i grzyby - jeśli w brodziku dla maluchów jest niechlorowana to lypa :O

slyszalam, ze juz 3 miesieczne maluchy mogą sie kapac w basenie..czy to prawda? Przeciez taki maluch moze nie tylko nasikac ale jeszcze zrobic cos wiecej...

Gość są przeciez
specjalne pampersy do wody wiec taki maluch nie zanieczysci wody!!

Gość a czy jak kąpiecie swoje
dzieci w wanienkach to one robi kupe w tym czasie ?

Gość moj kuzyn
mial okres ze tylko tak robil. w wanience. kupe oczywiście.

Gość lol to mial jazde albo jego
mama z nim ;) ogólnie takie male dzieci sikaja gdzie popadnie w koncu, ale z kupa jest inaczej, 2 letnie dziecko juz sie uczy mowienia o swoich potrzebach (wydalania ;) ) chyba ze rodzice nie zwracaja na to uwagi i jak załoza pampersa to tak chodzi przez cały dzien :O jednak podczas zabawy zwlaszcza w wodzie dziecko sikaniem nie bedzie sie przejmowalo inaczej jesli hcodzi o "druga" sprawe :)

chodzilo mi o 3 miesieczne dziecko, nie wiem czy nie robi do wanienki, bo jeszcze nie jestem mama.Ale w basenie maluch spedza chyba wiecej czasu niz w wanience, wiec chyba moze zdarzyc sie \"wpadka\":) Nie wiedzialam ze sa specjalne pampersy