Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Dorka*18

a tak miał kochać...

Polecane posty

Gość *Dorka*18

byłam z chłopakiem 3 miesiące.było pięknie...spacery,komplementy,czułe słówka.zaprosil mnie na wesele swojego brata.impreza była swietna ale na drugi dzien w poprawiny zaczal mnie olewac.wychodzil zapalic mnie zostawial sama przy stole(nikogo prawie nie znalam) bawil sie z inna i puszczal jej oczko.na drugi dzien sie juz nie odezwal...dzis mija 4 dzien i zero odzewu...prosze napiszcie co o tym myslicie? zle mi bez niego:(

Raczej dlatego, że jesteś głupia. I jeżeli takie teksty puszczałaś w towarzystwie, to tylko dobrze o nim świadczy, że nie chce się wstydzić

Gość *Dorka*18
ludzie czy wy umiecie poważnie odpowiadać?

Gość 281
a co mamy myslec? olal cie i tyle bo wcale cie nie kochal. sama wiesz tyle co i my.

Gość *Dorka*18
do Emma Harte... niby jakie teksty puszczałam?

Gość dasfsa
hmmm... dosc dziwne. a w trakcie tego zwiazku nic nie zauwazylas...? moze po prostu szukal kogos fajnego na ten slub i teraz juz mu nie jestes potrzebna, ale to chyba zbyt naciagane. jak chcesz to do niego zadzwon, zapytac o co chodzi, ale ja bym tego nie robila, przeciez do dobrego wychowania nalezy, zeby zadzwonil i podziekowal CI za to, ze z nim poszlas. skoro nawet na to sie nie zdobyl, znaczy ze to jakies zero. jak dla mnie on juz jest stracony

Gość olej go Dorotko
i nie czytaj co tu napisza bo tu same przyglupy siedza, ktore nic o zwiazkach nie wiedza, kochaja tylko komputer i to ich cala rozrywka.

Gość *Dorka*18
dasfsa tez tak mysle ze bylam mu potrzebna tylko do pochwalenia sie na weselu...u mnie nie ma już szans...tylko tak ciezko mi teraz z tym tym bardziej ze te 3 miesiace byly jak z bajki...czyżby umial tak dobrze udawac...

Gość kosmiteczunia
Może po prostu nie miał z kim iść na to wesele i nawinęłaś się, a teraz nie jesteś mu potrzebna. Wiesz trzy miesiące to nie jest długo uwierz mi :)

Gość 281
moze jak wracal to wpadl pod ciezarowke, lezy w szpitalu albo co gorsza nie zyje i nie ma jak sie odezwac :O Sorry ale wszystko jest mozliwe. Zadzwon i zapytaj, skoro bylas jego dziewczyna, przez marne 3 miesiace, ale jednak - to masz prawo sie zaniepokoic i zadzwonic! wlasciwie powinnas!

Gość *Dorka*18
wiem ze 3 miesiace to malo...ale znalismy sie juz 3 lata.chcialam zadzwonic ale nie umiem sie przelamac po tym jak robil slodkie minki i puszczal "oczko" to takiej jednej dziewczyny...