Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

werona1

Pomocy!

Polecane posty

Ja już nie moge sobie poradzić z moją cerą.Ciągle ją masakruje.Wygladam przez to jak upiór.Mam kroste na kroście.Uzywam tylu kosmetyków,ale one mi nie pomagają.Jestem załamana.Ciagle siedze w domu,nie mam znajomych,nikogo komu mogłabym sie wyzalic.Jestem sama.A wczoraj byłam na miescie i dochodze do wniosku ze ludzie są okropni:Idę ulicą i nagle słysze Boże aleś ty brzydka.Teraz siedze i płacze.Nie chce mi się życ.

Olej jakiegos glupiego palanta trzeba mu bylo powiedziec, ze sam wyglada jak pierdolony trol z ciemnego lasu :) a co do Ciebie idz do dematologa, zrob badania hormonalne i dowiedz sie co jest przyczyna Twojego trądziku.

pier.....l wszytsko i sie spiej jutro bedzie coraz mniej glowa do goryy zobacz jaka Polska jest piekna:D

Olej jakiegos glupiego palanta trzeba mu bylo powiedziec, ze sam wyglada jak pierdolony trol z ciemnego lasu :) a co do Ciebie idz do dematologa, zrob badania hormonalne i dowiedz sie co jest przyczyna Twojego trądziku.

Gość dziewczyny....
werona skad jestes/?ja mam podobny problem:( przez to nawet na imprezy nie chodze:(

Gość lemon tv
oj tam bedziesz sie przejmowala