Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ladnieopakowana

PUSH-UP - CZY KTORAS SIE WSTYDZI, ZE GO NOSI?

Polecane posty

Gość Ladnieopakowana

Ja lubie, biustonosze, ktore nadaja ladny ksztalt. Czasem do roznych ubrazn pasuje inny biustonosz ;-) Mam rozmiar 36D, kiedy sie od tego typu biustonoszy opedzalam, bo myslalam, ze to nie dla mnie, ze ja mam za duze piersi, a to wcale nie chodzi o to by je powiekszac, a... podkreslic. Wiele zlych biustonoszy nieladnie splaszcza, te niedopasowane. Przeczytalam gdzies ostatnio o sposobach jak sciagnac Push-up w sytuacji intymnej by... parter nie zauwazyl. Zdziwilo mnie to. Czy to jakis powod do wstydu? Dbanie o siebie? Wypowiedzcie sie co o tym sadzicie. Bo ja nie rozumiem. Naprawde sie z push-up'em powinnam ukrywac? Sciagac tak by go nie bylo widac? Kopac po lozko?

Gość Frywolka
Taaak? Pierwsze slysze? Ukrywac sie? Z powodu stanika?! Ja tez lubie te profilujace piersi! Przedstawiam Wam moje faworyty, Nie trzeba byc modelka by miec piersi jak z katalogu, potrzeba tylko dobrego stanika: http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=UU-196514&page=2&cgname=OSBRPRACZZZ&rfnbr=50 To jest wlasnie ten co ma trzy rodzaje ramiaczek, przezroczyste, zwykle (dajace sie zapiac na krzyz) i taki pod plecy. http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=UU-196512&cgname=OSKEYBRPZZZ&rfnbr=2271 To jest numer jeden push-up, teraz, bo oni co roku wypuszczaja nowy. Te co byly kiedys to nic w porownaniu do tego. Jest genialny. http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=UU-194620&cgname=OSKEYBRPZZZ&rfnbr=1096 Ktos naprawde sciaga znienacka i chowa?! Przy zgaszonym swietle? :-D :-D :-D

Gość Ladnieopakowana
Frywolka - tez je lubie, dwa kuzynka mi wyslala, teraz staram sie kupowac podobne ;-)

Gość Frywolka
Ja uwielbiam. Mam niezla kolekcje, w przeroznistych kolorach. maja fajne do bardzo wycietych sukienek czy bluzek, nie widac ich a wszsytko fajnie lezy. Nie wiem czemu mialabym je ukrywac przed moim chlopakiem, ha ha ha.

Gość Ladnie opakowana
A ja wlasnie czytalam i byly porady jak sciagnac push-up niezauwazanie. Za glowe sie zlapalam. Przeciez wiekszosc z nas nosi biustonosz, nie?

Gość KlaraM
Ja tez sie nie wstydze, ze nosze!

Gość no tobie
siostra poradziła mi pushap , bo mówiła , że noszę piersi na brzuchu :-) teraz je noszę i dopiero jestem zadowolona z biustonoszy

Gość Ja sie wstydze
mam male piersi, 32 A i sie chowam z rozbieraniem, bo sie krepuje, ze biustonosz jest ciezszy i on to polowa moich piersi w wadze :-(

Gość GramaHAMAK
Nigdy nie chowalam 😠

Gość nie umiaca
push upy sa super...tylko ze ja nie umiem dobrac odpowiedniego romiaru :o

Gość przeciosa
Mam 80 C, ale moje piersi są bardzo oddalone od siebie, przez co wydają się mniejsze. Czy push-up przybliży je do siebie??

Gość eee... bez przesady
A czego się wstydzić? Nie zrezygnuję z makijażu, fryzjera i strojenia się, żeby ktoś sobie nie pomyślał, że to nie jest moje naturalne piękno.;) Naturalnie piękna to ja jestem rano i wolę się nie prezentować w takim stanie.:P Moja koleżanka nigdy nie chodzi bez makijażu, żeby mąż jej nie zobaczył jak ona bez niego wygląda.:o Aż tak głupi on nie jest żeby myśleć, że Kamila ma naturalnie niebieskie powieki.;)

Gość eee... bez przesady
do przeciosy tak, idź do sklepu, przymierz kilka fasonów i sprawdź. najlepiej wybieraj te ze skośnym szwem na miseczce. zawsze możesz wyjąć poduszeczki.

Gość przeciosa
Dzięki za odpowiedź🌼

Gość guanabanalumquat
jaki durny topic!!! ja nawet nie mam opinii, czy jestem dumna czy sie wstydze swojego stanika... lol

Gość do powyzej
Autorka wyraznie sprecyzowala, ze chce poznac opinie i sposoby - wstydliwego sciagania push-apow w sutuasji intymnej, nie obchodzi ja czy ty myslisz, ze temat jest durny, nie zrozumialas pytania! p.s. te biustonosze ze zdjec super!!!

Gość do Przeciosa
Tak, przyblizy, bedzie effect jak na tych zdjeciach co podala Frywolka w swoim drugim poscie. Co do tych niebieskich - naturalnych kobiet Kamilki to sikaaam

Gość Logosma
Ja nie ukrywam, chodzi ze mna kupywac.

Gość Moze niektore nosza bo maja
CYCKI co DOTYKAJA SKORY pod nimi?!!

Gość nie wstydzi
Nie

Gość as z rekawa
Nie, nie wstydze sie, bo nie mam kompleksow malych piersi :P