Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramirez256

co kobiety czują robiąc facetowi loda???

Polecane posty

Gość gość
Masz taki@ ktory możesz tu podać byśmy na priv prześli?

Gość gość
Niestety nie a odpowiesz na moje pytanko? Musze troszkę uważać bo mąż jest w domu

Gość gość
A ty na moje jeśli o priv chodzi?

Gość gość
To podaj ok moze odezwe sie wieczorem jak pójdzie spać ok jak chcesz?

Gość gość
Może jest szerokie i głębokie, tylko mnie ma na tym zależeć?

Gość gość Tr
Czy jest tutaj trans ( kobieta z penisem I jajkami ) bardzo mnie kreci taka kobieta ,super mocny wyglad ,albo facet wygladajacy jak kobieta . Moglibysmy robic lody .

Gość gość
@plomknij p******a jesteś na całego.

Gość gość
Ja jestem kobieta z penisem .

Gość Dany36
Moja zona to tak obciaga ze az dech zapiera i do tego uwielbia obciagac z polykiem. Po obciaganiu albo jak ja rucham pozadnie w usta jest tak mokra ze normalnie z niej cieknie :-)

Gość gość
Co ty gadasz .

Gość Dany36
W sumie napisalem ;-) Ale tak jest :-)

Gość gość
Co ty gadasz .

Gość gość
Ja ostatnio troche przytyłem i mam troche brzucha gdy byłem młodym chłopaczkiem wazyłem 57 kg. dzis mam 85 kg. I nie sięgnę juz ustami do pitolka . Załuj***ardzo . Lodziki były wspaniałe .

Gość gość
Co ty gadasz

Gość gość
Co ty gadasz .

Gość Krótki
Odpowiedź na pytanie ciekawskiego jest o tyle prosta co seksowna. Drogi autorze: zaproś kolegę, po kilku drinkach przyznaj mu się że chciałbyś wiedzieć jak to jest i ręczę ci że kolega udostępni ci swój sprzęt do doświadczeń. Pooglądaj go sobie z bliska, weź go w dłoń. Polecam pobawić się jego nabiałem na początek, wylizać mu jajka, wziąć je do ust i possać trochę (osobiście bardzo to lubię). Potem skup się na lizaniu jego fajki; najbardziej unerwiona jest część tuż pod żołądzią jak i sama żołądź. Liż go w tych miejscach czubkiem języka, a gwarantuje ci że po kilku minutach stanie mu w całej okazałości. Kiedy go już weźmiesz w usta, uważaj by nie urazić go o swoje zęby, ssij używając mięśni ust i języka i wcale nie musisz starać się go połknąć w całości: po pierwsze dla jego doznań w zasadzie to nie ma znaczenia, po drugie biorąc go zbyt głęboko narażasz się na mimowolny odruch wymiotny co może popsuć sytuację. Ssij go rytmicznie, w miarę energicznie, możesz pomagać sobie dłonią na jego obwodzie

Gość Krótki
Postaraj się koniecznie doprowadzić go do wytrysku, to każdy facet lubi. Jak chcesz, najprostszym rozwiązaniem jest połknąć jego spermę, wypluwanie nie wygląda najlepiej i może być kłopotliwe. Ma smak lekko słonawo-gorzkawy, specyficzny, być może polubisz :) Zdecydowanie wolę lizać kobietom, ale z racji że trafia mi się od czasu do czasu trójkącik to panu w tym temacie nie przepuszczam :)

Gość gość
Jak sie wcześniej odlał to... siki?

Gość Krótki
A co w sikach jest złego? Są sterylne i dzięki nim męski sprzęt od środka jest czysty. Trochę wiedzy, a nie uprzedzenia...

Gość gość
Co ty gadasz.

Gość gość
Wracając do tematu : Przykra won ,a nawet fetor .

Gość gość
Co ty gadasz.

Gość gość
głupi pomysł z tym, abym ja facet zrobił loda facetowi aby się przekonać jak to jest kiedy dziewczyna robi facetowi loda. Jestem hetero więc nie uprawiam seksu z facetami - i sprawa jest prosta. Owszem raz zlizałem z ręki dziewczyny własną spermę aby się dowiedzieć jak smakuje ale i tak to zniesmaczyło nawet ją. W związku hetero facet robi dobrze kobiecie a kobieta facetowi i na tym to polega. Oznacza to, że ja liżę cipkę i pupkę mojej dziewczynie i to mnie nie brzydzi. Nie brzydzi mnie nawet jak się przed tym nie podmywała albo przed chwilą wysiusiała bo wiem, że raz dziennie i po każdej kupce się kąpie a trochę jej nektaru zaostrza mój apetyt - po co ma wycierać się po sikaniu papierem jak mogę jej wylizać. I oznacza to, że moja dziewczyna robi mi loda i połyka i połyka i też nie wkłada go przed każdym oralem pod kran, bo po to aby było higienicznie parę lat temu się obrzezałem i główkę mam zawsze na wierzchu a bieliznę zmieniam regularnie. Jest po prostu tak, że chłopak ma przyjemność gdy dziewczyna robi mu loda a dziewczyna ma przyjemność gdy jej chłopak liże -chyba, że są homo to jest inaczej. Jeśli jest się hetero to moim zdaniem wszelkie eksperymenty aby chłopak ciągnął chłopakowi jest bardziej obrzydliwe niż wylizanie dziewczynie pupy po zrobieniu przez nią kupy i tylko wytarciu papierem tyłka bez umycia na bidecie czy wannie - też raz mi się tak zdarzyło zrobić mojej dziewczynie.

Gość gość
Ja jestem hetero a pociągają mnie kobiety z penisem bardziej od kobiet z piczkami . Bo dydol jest ciekawszy i ładniejszy . Właściwie to jest facta ozdoba . Bo nic ładniejszego od penisa juz nie posiada .

Gość gość
Co ty mówisz .

Gość gość
Co ty gadasz .

Gość Zależy i tyle
Szczerze powiedziawszy to chyba zależy od wszystkiego. Ja nie czerpię z tego przyjemności poza faktem, że facetowi się podoba i poza tym, że później mnie komplementuje:) Nie czuję się poniżana, ani uległa wobec niego, chyba że wskazuje na to role play, na który wcześniej się decydujemy. Czasem przeszkadza mi zapach i smak penisa, zwłaszcza jeśli mój facet nie mył się chociaż jeden dzień. No i włosy łonowe są wkurzające, jeśli zapomni się wydepilować lub wygolić. Sam akt jest dosyć specyficzny, sperma ma niekoniecznie miły, gorzki smak, ciężko mi go jednak do czegoś porównać... Moje odczucia są raczej odwrotne - to ja tutaj jestem panią sytuacji, to mój facet oddaje mi to, co jest dla niego najcenniejsze, ja decyduję o szybkości, to ja robię głębokie gardło, ja go przyduszam, wybieram pozycję, dodaję urozmaicenia.

Gość gość
Co ty gadasz . Zboczeńcu . Udajesz kobietę