Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytak maly

co sadzicie o tym wozku? prosze..

Polecane posty

ja mialam bardzo podobny i na poczatku strasznie mie sie podobal, bylam zadowolona. Ale z czasem stwierdzilam ze jest za duzy i za ciezki, ciezko wejsc do autobusu nie mowiac juz o schodach. Zalowalam ze nie kupilam czegos mniejszego... naprawde, od razu zainwestuj w mniejszy i lzejszy bo ten jako spacerowka(na. za pol roku) bedzie niewygodny, uwierz mi

Gość sprawdz
hm... chcesz kupic przez net? wozek? a jak sprawdzisz czy wozek ma na dobre sprezyny ( to znaczy nie popsute) ale czy nie bedzie nim rzucac na krzywych chodnikach?

Gość sprawdz
ale wozek ładny

mi sie podoba..tez o takim myslalam, ale zrezygnowalam, bo nie widzialam na zywo nigdzie, w zadnym sklepie znaczy..kurcze, ciekawa jestem, moze ktoras z mam maa el-jota, ciekawia mnie opinie bo tez jescze ni mam wozka

Gość fajny.lekki tani

Gość ideał.
Świetny wózek. Aż trudno uwierzyć, że waży tylko 10 kg, a wygląda jak taki 21-kilogramowy. Podoba mi się wersja spacerowa tego wózka. Nie wiem jaki jest na żywo, ale gdybym wiedziała, że jest dokładnie taki jak na zdjęciu zdecydowałabym się natychmiast.

no mi wlasnie tez ta spacerowa wersja przypadla do gustu, z reguly dwufunkcyjne maja takie brzydkie spacerowki, zbyt wysoko zawieszone lub male..ciekawe jak ten na zywo wyglada...cos podejrzanie malo wazy, nie?

Gość Paprotka27
Uważam ze jest bardzo lekki, też oglądam na internecie wózki szukam ideału;) ale chyba takiego lekkiego a zarazem z dość dużą gondolą nie widziałam. No i cena atrakcyjna. Podzwoń po okolicznych sklepach u siebie może trafisz. Też mnie zainteresował, ale wersja Carmen, chocież na stronie producenta mało informacji ale można zawsze napisać. Pozdrawiam:) www.el-jot.com.pl

Gość tez wkrótce
bede mamą ale ten wozek zupełnie nie przypdł mi do gust, widać że jest ciężki no i kolory tez niezbyt, no cóż rzecz gustu, ale w tej cenie na allegro mozna zanleźć coś o wiele lepszego, pozdrawiam

widziałam go na żywa -ładnie się prezentuje, ale jak się sprawuje niew iem

Gość pytak maly
mysica a w sklepie jakims go widzialas? skad jestes?

Gość mamusia25.00
takie wozki są nie przydatne-serio.Za pol roku wyda ci sie za duzy ,nawet jesli mało wazy!!!I na pewno kupisz sporcik!!!Wiec lepiej odrazu kup wózek na małych kołach ,np.jakąś spacerówke.Ja to przezyłam wiec moge ci doradzić.My kupiliśmy sporcik jak corka miała 7 m-cy ,i jestem z niego bardziej zadowolona niż z wielofunkcjonalnego!!!Ale wybor nalezy do Was.

Jeżeli ten wózek waży faktycznie 10 kg to rewelacja. Dobre spaceróki ważą 7-9,5 kg więc niewiele mniej. Ja osobiście mam taki który waży 17 kg to dopiero jest waga i razem z córcią nie jestem w stanie go podnieśc. Co do uwagi, że masz kupic taki z małymi kołomi jestem odmiennego zdania, bo to zależy gdzie będziesz nim jeździc. Na moim osiedlu nie ma chodników albo są one w opłakanym stanie i z wózkiem z małymi kołami nie miałąbym szans albo bym go załatwiła w ciągu miesiąca. Ponadto musisz uwzglęnic czy Ty i Twój partner jesteście szczupli. Jeśli tak to dzieciątko prawdopodobnie będzie drobniutkie i mniejszy wózek ma szanse się sprawdzic, ale jeżeli jest przeciwnie tak jak u mnie, gdzie dziecię mające 12 miesięcy waży 12kg to wąski mały wózek nie zdałby egzaminu. Ja, gdyby nie wyjazd na wczasy nie kupowałabym małego wózka bo go po prostu nie potrzebuję. Inna sprawa,. że ja nie jeżdżę z wózkiem autobusem i nie musze go dźwigac po żadnych schodach. Ale 10 kg na wózekk trójfunkcyjnbny to rewelka a im większy tym lepiej bo dłużej będziesz go uzywac, zanim będziesz chciała kupic następny. Pandto moja koleżanka wogóle nie kupiła spacerówki bo jak potrzebowała to używała trzyfunkcyjny a synek jak zaczął chodzic to już nigdy do wózka nie wsiadł. Jak to bywa ile ludzi tyle opinii Życzę udanego wyboru wózka, łatwego porodu i mnóstwo pociechy z maleństwa.

A ja wcale nie uważam, że wózek z małymi kółkami to dobre rozwiązanie. Faktycznie, jest lekki, ale na tym jego zalety sie kończą. Z takim wzkiem nie wyjdziesz na spacer w zimie, bo nie przejedziesz przez snieg, zreszta trudno włożyc do niego dziecko w śpiworku. No i nigdzie w terenie taki wózek tez nie będzie mógł jeździc. Lekka spacerwka owszem, ale jeako dodatkowy wózek. Nigdy jako jedyny

Trochę obok tematu, ale może komuś się przyda. UWAGA NA WÓZKI TRÓJKOŁOWE Codziennie przechodzę nad szeroką ulicą po kładce dla pieszych i obserwuję gehennę osób, które kupiły takie cacka. Czymś takim nie są w stanie jechać po pochylni i noszą wózki razem z dziećmi \"w rękach\" !

Gość zuziaaaaaaa
mi tez sie ppodoba, ale nie dziwi mnie ze nikt nie widzial tego wozka na zywo, no z wyjatkiem mysicy, ale nikt nie moze nic powiedziec na ten temat. widziala,m keidys na ulicy pana z wozkiem el0jota ale wtedy nei zwracalam na to uwagi, dzisuiaj bym go zaczepila i spytala o wrazenia

Gość .Mama Allana
Nie podobają mi się spacerówki tzw. parasolki, brzydkie to i nieporadne, chociaż wiem, że wiele mam poleca takie wózki. Ja mam dwufunkcyjny Tako, synek jeździ w spacerówce i nie jest źle. Z tym, że Tako waży o 10 kg więcej od tego. Jeśli rzeczywiście jest tak leciutki, to aż żal byłoby nie kupić.

Jakos trudno mi uwierzyć w tak niska wagę wózka. Może byc tak, że wiele części metalowych zostało zastapionych plastikiem, co znacznie obniży jego trwałość. Spróbujcie zadzwonic do producenta i zapytac, gdzie mozna takie wózki kupić. Na allegro nie zawsze jest taniej niz w sklepie.

Gość SYLWKA
bardzo fajny tyle że kolor nie praktyczny.Najlepiej wybierz coś jasniejszego,jasne nie płowieje.

Ja jestem przeciwnego zdania co do koloru ,tylko nie jasny, brudzi się jak diabli....szczególnie spacerówka jak dziecko już w butkach.... A tak wogóle to 10 kg na wózek dufunkcyjny ro rewelacja. Nie wiem kiedy rodzisz bo jeśli masz wózka używać zimą to za nic nie decyduj się na małe kółka.

Gość pytak maly
dziekuje za odpowiedzi..chyba sie zdecyduje.. rodze we wrzesniiu wiec cala zima przede mna i moim maluszkiem :-) kurcze strasznie jestem ciekawa jaki jest na zywo... kurcze zaluje ze nie znam zadnej opsoby ktora mialaby el-jota.nie wiem jak z serwisem np.

Zanim kupisz dowiedz się właśnie o serwis. Moi znajomi kupili wózek, którego serwisowanie było możliwe tylko po przesłaniu do inngego miasta i wyszedł problem, bo rzeczywiście coś się zepsuło a musieli wózek wysyłać do naprawy i czekać ok. dwa tygodnie aż przyszedł spowrotem a dziecko przez cały czas bez wózka.....

widziałam go u koleżanki z innego miasta - ale nie wiem gdzie kupiła go. Ona jest z Łodzi więc pewnie tam. Ja też o takim myśle - bo jest lekki. Ale rodze dopiero na koniec stycznia więc jeszcze mam czas. Wszystkie te rigi i tako są ładne ale takie ciężkie. Pozdrawiam

a i właśnie ona miała ładny kolor - taki brudny róż.

jak jest dobry materiał, to nic nie płowieje. Moja parasolka po dwóch latach ma taką tapicerkę jak w pierwszym dniu, a jest bardzo ciemnozielona