Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantazjaaa

Kto jedt z młodszym o ponad 10 lat facetem ???!!!!!

Polecane posty

Gość Fantazjaaa
Nie, nie byłam sama. Zboczona tez nie jestem, może jedynie "nieuleczalnie naiwna"

Gość to jest sytuacja matka syn
ale powiedz co Cie tak trapi on cie chce ty go tez to w czym problem? Chcesz wychodzic zamaz miec z nim dzieci? Przeciez on mowi Ci ze dare z wszystkim.

Gość Fantazjaaa
Nie hcę wychodzic za mąż i nie chce mieć z nim dzieci. On tez wie że nie stworzymy "normalnego "związku. I mówi, ze jest tego w pełni swiadom i niczego innego niechce tylko byc ze mną. Może masz rację ze za bardzo to wszystko rozdrapuję na części. Mówiłam mu że powinien znaleźć sobie dziewczynę w swoim wieku, mieć z nią normalny związek, rodzinę, dzieci. On nawet nie chce tego słuchać. Co mam dalej robić ??????

ale co ty sie tak o niego martwisz mart sie o siebie . Ja cie chce i ty tez to w czym problem . Mysl o sobie ,bo wiesz on cie kiedys moze zostawic i co wtedy . Czemu mowisz mu jaki ma stworzyc zwiazek . I widzisz caly czas wychodzi dojrzała ,mlody . Daj spokoj niech sie dzieje co chce .

Gość Fantazjaaa
A co myślisz naprawdę? Twój nick sugeruje że własnie to co większość - że to układ matka - syn a nie pełnoprawny i normalny : kobieta - mężczyzna ?????

Gość Fantazjaaa
Normalne, martwie sie bo go kocham a nie trzymam se" do przeczyszczania zaworów" jak to zgrabnie określiłaś.

Gość komurczyk
wraz z akceptacją dala gejów rośnie akceptacja dla innyc zboczeµ

Gość Fantazjaaa
komurczyk --Jeśli masz zamiar powyżywac sie na kimś lub komuś poubliżać to mam twoje chamskie teksty w dalekim poważaniu i tu satysfakcji nie znajdziesz. No chyba że mówiąc o tolerancji dla gejów czy innych zboczeńców, myślałeś o sobie.

Jestem bardzo tolerancyjna i wierze w miłosć . Jeżeli miłosc jest prawdziwa przetrwa wszystko. A co Ci przeszkadza uklad maka-syn? Zawsze tak bedziecie wygladali zadziesiec lat onbedzie miał 29 a Ty 47 . I myslisz ,że wtedy to wytrzymasz ?a on Czy da rade?jak sam zacznie sie starzec. Ja bylam w takim zwiazku róznica byla 11 lat . Ja sie zraziłam osobiscie wole dojrzałych facetów . Ale moze ,kiedys znowu mi sie odmieni ;)

Gość akurat w waszym wieku
19 i 33 wg wszytkich regul macie najbardziej dopasowane potrzeby seksualne.. Mysle,ze starczy tego na jakies 4 lata, Co bedzie dalej, trudno przewidziec. Ciekawa jestem, w jaki sposob poznalas tego mlodziutkiego chlopaka? I czy macie wspolne tematy, czy to jedynie sex i czulosc?

Gość fantazjaaa
Jest mi z nim dobrze, więc może to racja że nie powinnam tyle nad tym myśleć, kombinować, spekulować. Nie umiem nie mówić mu o wszystkich swoich wątpliwościach a on zawsze bardzo to przezywa. Zdaję sobie sprawę że pewnie ten związek nie przetrwa długo zróznych względów, ale mój dylemat na chwilę obecną polega na tym,czy skończyć to juz, teraz, takie drastyczne cięcie, czy poczekac na rozwój wypadków i cieszyc sie tym, o mamy ????

Gość po co konczyc jak dobrze
jak sie zrobi zle, samo sie skonczy. Tylko miej swiadomosc.ze pewnie tak bedzie.

Ciesz sie tym co masz po co sobie załowac . Widzisz to tak jest jak tutaj u gory napisała dziewczyna . Wy nie macie wspólnych tematów mysmy tez nie mieli glownym był sex i czułosc . I ja ciagle zrywałam ciagle myslalalam o wszystkim ,analizowalam zadreczałam siebie i jego tym. Bylismy ze soba dwa lata i dzis wiem ,ze tak naprawde nic nas nie łaczyło .. Zostaw to tak jak jest kochaj i daj sie kochac . Uciekaj teraz spac a jutro na randke:) Dobranoc kamary chca mnie zjesc .

Gość fantazjaaa
Dzięki za wszystko. Dobranoc. Też idę spać bo głowa mi pęka. Zadręczyłam dziś siebie i jego tymi swoimi wątpliwościami. Papa !

Gość Kaatia
Fantazjoo Kochana, sluchaj wlasnego serca a nie innych. To Twoje zycie, nikt go za Ciebie nie przezyje a poza tym nikogo nie krzywdzisz. Nie wiesz, co przyniesie jutro. Ciesz sie tym, co masz. Nasze "tolerancyjne" spoleczenstwo nie potrafi akceptowac takich zwiazkow. Za to w druga strone, kiedy np. facet jest 20 lat starszy wszystko jest ok. Zupelnie inaczej jest np. w Wielkiej Brytanii. Tam nikt nie wpieprza sie w cudze zycie. Dlatego nie przejmuj sie innymi. Nie warto. Kochaj i pozwol sie kochac, bo te chwile nie wroca. Zycze Wam szczescia i wytrwalosci. A pisze, bo wiem, co oznacza taki zwiazek. A raczej walka o to, ze milosc nie patrzy w metryke.

Gość Fantazjaaa
Droga Kaatiu! DziękujęCie za cieple slowa i wsparcie. Staram sie tak właśnie myśleć. Ale czasem, a własciwie coraz częściej, nachodzi mnie zwątpienie w sens tego wszystkego. Też nie rozumiem tego ,że zwiazkikobiet ze starszymi mężczyznamispotykają się z dużo większą akceptacją niż związki młodych mężczyzn ze starszymi kobietami. To bardzo przykre i smutne. Czasem po prostu nie mam już siły. Dziękuję Ci bardzo, że mnie rozumiesz.