Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śliwka robaczywka

temat dla sssyjamskiej

Polecane posty

a jak cwicze. to wyglada tak. siadasz na podlodze w rozkroku najwiekszym jak mozesz. ja robie ok 100 stopni a pozniej robisz sklony do prawej stopy jakbys chciala ja dotknac. to samo robisz z lewa a pozniej do srodka, machylajac sie maxymalnie. na poczatku bedziesz sie nachylac plytko pewnie ale z czasem to nawet dotkniesz twarza do podlogi tak jak ja wiesz nigdy sie nie zastanawialam czy schudna ale mysle ze w jakims stopniu tak. ja tak cwicze od zimy i miesnie mi sie uformowaly, poza tym skacze na skakance i czasem wkladam miedzy kolana pilke i sciskam. to pomaga wyrobic miesnie wewnatrz ud mam nadzieje ze teraz nie usuna :D

Gość sssyjamka
Dzięi Śliwko :* powiedz mi na co wykonywałaś te ćwiczenia? Bo ono jest na rozciąganie tak? czy na nogi najbardziej właśnie?

Gość sssyjamka
Ja uciekam spać :) jutro wpadne !! papa

i na rozciaganie i na lapsze umiesnienie nog. wogole staram sie jak najczesciej cwiczyc nogi. czy to jak gdzies stoje i opieram stopy o kreweznik przechylajac sie do przodu, albo jak ogladam tv to wlasnie robie te sklony. czasem nawet opieram nogi na biurku i zginam w kolanach tak zeby uda dotykaly mojego brzucha. albo opieram noge na biurku i robie sklony tak jak na siedzaco tylko ze na stojaco :) teraz to naprawde zamotalam :D