Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skrzydlaty ptaszek

czy po porodzie było ciaśniej...?

Polecane posty

Kochałam się z mężem już pare razy od porodu (po 6 ty.) ale na początku sprawiało mi to ból trzeba było długo się namęczyć żeby mógł wreszcie wejść. Reszta przebiegała normalnie, chociaż było jakby ściślej- czy to możliwe ze zszyto mnie ciaśniej, w sumie to jest nawet przyjemniej niż przed porodem, i czy ten początkowy ból przechodzi? Czy ktoś tak miał, albo ma?

jestes krotko po porodzie, z czasem pewnie bedzie lepiej :) nmie wiem jak jest w przypadku ciecia i szycia, ja nie bylam nacinana, jestem juz prawie 5 miesiecy po porodzie i jest tak samo jak przed, nawet lepiej, bo przed bylam troche zbyt ciasna i \"sucha\" :-D a teraz o niebo lepiej :) mam nadzieje ze tak juz zostanie :)

Skrzydlaty Ptaszek - a czy karmisz piersią? Bo jeśli tak to często się zdaża wtedy większa suchość w pochwie i to może być przyczyną problemu. Dziewczyny polecały wypróbowanie w takiej sytuacji żeli nawilżających. Po zaprzestaniu karmienia wszystko wróci do normy:)

Gość 11335577
skrzydlaty ptaszek - ja dokladnie mam to co ty jakbym byla ciasniej zszyta czy cos, tez mi sprawia bol przy wprowadzaniu penisa potem jak juz troche tak jakby sie rozppcha to nie boli ale napewno jestem wezsza

Gość penisss
cieszczie się, że nie zaszyli, oj było by dopiero

Gość mile zaskoczona
Ja jestem taka jak przed porodem, a muszę zaznaczyć, że już przed porodem miałam problemy z ciasną pochwą i jeśli nie byłam odpowiednio rozluźniona stosunki sprawiały mi ból. Tyle się nasłuchałam, że poród powoduje nieznacznie rozciągnięcie pochwy, a tu się okazało, że jest tak samo, a jestem już ponad rok po porodzie.