Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wondering

Dobra kosmetyczka - Szczecin - kogo polecacie?

Polecane posty

Gość wondering

Macie moze jakies propozycje, przetestowane na sobie:D Chodzi mi o depilacje woskiem, np. brwi?, moze pamietacie ceny:)

Jeśli szukacie naprawdę dobrej kosmetyczki ze Szczecina, odwiedźcie serwis http://www.naszauroda.pl/Kosmetyczka/Szczecin/ Znajdziecie tam najlepsze oferty salonów kosmetycznych ze Szczecina, ich galerię zdjęć, dokładny adres, a także, co najważniejsze, opinie klientek, które najlepiej orientują się czy dany salon kosmetyczny jest godny polecenia http://www.naszauroda.pl/Kosmetyczka/Szczecin/

Gość mikzb
Hej.....Zna świetną kosmetyczkę w Szczecinie. Nazywa się Teresa Kuchcińska i swój salon ma na Ul. Wielkopolskiej... Prowdzi salon odbardzo dawna, klienci są zadowoleni a szeroka gama zabiegów i kosmetyki świetnych firm przynoszą oczekiwane efekty u klientów. Na stronie spaszczecin.pl jest wszystko opisane i jest również cennik. Pozdrawiam Dziewczyny :)

Słyszałam bardzo dobre opinie o Gallery of Beauty i to że pracuja na rewelacyjnych kosmetykach Maria Galland. Szukałam o tych kosmetykach informacji w necie i okazało się że jest to najtańszy i najlepszy gabinet pracujacy na tej marce. Jest w centrum Szczecina na ulicy 3-go Maja (numeru nie pamietam , ale jest naprzeciw przychodni kolejowej). Monika która tam pracuje (w moim wieku - 27 :)) robi bardzo sumiennie i starannie zabiegi. A przede wszystkim w pełni higienicznie (jednorazowe kapcie, frezy itd.) - wszystko na najwyższym poziomie. Nazwisko i telefon miałam gdzieś na wizytówce...ale pamietam ich strone (bo gabinet ma fajna nazwe): www.galleryofbeauty.pl Paulina

Gość gość
w Szczecinie jest dermatolog dr Magdalena Afrykańska w gabinecie http://www.doktorafrykanska.pl/ która wykonuje również zabiegi kosmetyczne polegające na usuwaniu zbędnego owłosienia metodą laserową, a także zabiegi odmładzania i ujędrniania skóry twarzy i ciała. Zabiegi przeprowadzane są bardzo fachowo, bez podrażnienia skóry.

Gość gość
Polecam Ci panią kosmetyczkę Agnieszkę Marosz http://agnieszka-marosz.pl/. Ona ma swoje centrum kosmetologii przy ul. Kazimierskiej 2G/2. W gabinecie wykonywane są różne zabiegi kosmetyczne i ujędrniające ciało i twarz. Chodzę do tej kosmetyczki już od dłuższego czasu i jestem zadowolona, mam zaufanie do niej i do zabiegów które mi przeprowadza.

Gość gość
Konkretnie nie będę nikogo chwalić, ale ja bardzo sobie chwalę Salon Urody Cosmetica Rosa przy ul. Wielkopolskiej. Dla mnie the bets of the best.

Gość marla67
Pochwalę się, że jak na swój wiek to ładnie mi się skóra twarzy trzyma jeśli chodzi o elastyczność, ale gorzej było na szyi czy dekolcie. Na szczęście już to wygląda lepiej bo jestem po liftingu. Zabieg przeszłam u dr Marosza w Szczecinie (adres i dane kontaktowe są na www.drmarosz.pl ). Bardzo dobry fachowiec z miłym usposobieniem do pacjentki. Można się z nim dogadać, w prosty sposób tłumaczy na czym polega zabieg i jak będzie wyglądała kwestia gojenia.

Gość gość
No to ja z dużą chęcią polecam Instytut Image www.imageszczecin.pl. Przychodzę tam już od dłuższego czasu po tym jak rozczarowała mnie kosmetyczka w innym miejscu i jestem bardzo zadowolona. Korzystam głównie z zabiegów na twarz jak np. mikrodermabrazja i czasem też na ciało. Teraz będę tam miała robioną depilację laserową nóg i jestem ciekawa jak wyjdzie. W ogóle jest tam fajna atmosfera.