Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dyskusja

Sala weselna

Polecane posty

Go艣膰 dyskusja

Witam!Szukam opinii o Restauracji Prezydencka w Legionowie i Hotelu Mistral w Markach.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
S艂ysza艂am o hotelu Mistral .... Kolega jest kamerzyst膮 i nagrywa艂膮 tam wesele ... O 15.00 przy rozstawianiu lamp by艂 zachwycony , 偶e taka fajna sala i lampy s膮 ma艂o widoczne , dobre nag艂o艣nienie ... ale przy oczepinach wysiad艂 pr膮d i to par臋 razy .... Generalnie chwali艂 za wygl膮d sali , ale przerwy w pr膮dzie by艂y 偶enuj膮ce ... M艂oda by艂a w ci膮偶y i to do艣膰 zaawansowanej i si臋 wnerwi艂a strasznie ... Widzia艂am film z tego wesela i sala faktycznie fajna ... ale minimum 150 os贸b musi by膰 , bo inaczej "sie pogubi膮" ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szczerze powiedziawszy dla mnie sala weselna by艂a najwi臋kszym priorytetem, zale偶a艂o mi zeby by艂 w miar臋 do niej dobry dojazd itd. Wybrali艣my wraz z narzeczonym Venge w 艁odzi. By艂o bardzo fajnie w nasz wspania艂y niezapomniany dzie艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Troch臋 si臋 naszuka艂am dobrej Sali weselnej, kt贸ra jest elegancka, 艂atwa w udekorowaniu i ma dobr膮 cen臋. W ko艅cu trafi艂am na www.dwor-magnat.pl w Gdyni. Je偶eli poszukujecie czego艣 w Tr贸jmie艣cie i okolicach to polecam wam si臋 do nich zg艂osi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zobacz sobie te偶 sal臋 weseln膮 w hotelu best western efekt express w krakowie na ulicy opolskiej. Fajna i du偶a sala, gdzie pomie艣ci sie nawet 200 go艣ci weselnych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My zamierzamy zorganizowa膰 wesele w sali Albizja, jest du偶a mo偶e pomie艣ci膰 nawet 300 os贸b wi臋c jeszcze wi臋ksza, a powinna by膰 wystarczaj膮co du偶a jak planujesz du偶o go艣ci bo nie ma nic gorszego jak ciasnota przy sto艂ach. Podoba mi si臋 tak jak zrobiono to w Albizji ko艂o Szczytna, gdzie bawili艣my si臋 ostatnio na weselu, wszystko urz膮dzone i dopracowane ze smakiem, jedzenie te偶 przepyszne o sympatycznej obs艂udze nie wspomn臋

Udost臋pnij ten post

Ja wol臋 skromne wesela, 300 os贸b? Wielka sama? Wesele na wypasie? Nie, nie dla mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja organizowa艂am swoje wesele w 艁odzi i wybra艂am sal臋 Veng臋. Bardzo mi si臋 spodoba艂a i pod wzgl臋dem wystroju i pod wzgl臋dem jedzenia. Na prawd臋 wszystko okej by艂o tam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 znale藕li艣my idealne miejsce na wesele i jest to Parisel Palace w Klimkach ko艂o 艁ukowa. To jest w og贸le bardzo eleganckie centrum wypoczynkowo-konferencyjne kt贸re ma doskona艂膮 restauracj臋 z pysznym jedzeniem i r贸偶ne sale w tym tak膮 kt贸ra mo偶e pomie艣ci膰 nawet do 500 os贸b. My takiego wielkiego wesela nie planujemy ale urzek艂y mnie te pi臋kne pa艂acowe wn臋trza i cudny zadbany ogr贸d, jak dla mnie wymarzone miejsce na wesele

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 palinek
My postawili艣my na Zamek w Janowie Podlaskim. Cz臋sto je藕dzimy tam do SPA i uwielbiamy tamtejsze jedzenie, wi臋c i wesela ju偶 wypatrujemy z niecierpliwo艣ci膮! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂am w zesz艂ym miesi膮cu tam wesele! By艂o idealnie, bo obs艂uga tam na prawd臋 daje rad臋. Dania by艂y takie jak wybrali艣my do menu - przeprzeprzepyszne! Przyznam si臋, 偶e troch臋 w ciemno bra艂am to miejsce ale teraz nie 偶a艂uj臋 ani sekundy mojego wesela :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gorekx
Robi艂am wesele w hoteliku grandmet 4 miesi膮ce temu. Wesele do 100 os贸b. Fajnie si臋 bawili艣my. Teraz tych sal jest du偶y wyb贸r ale polecam poszuka膰 tak jak my zreszt膮 wybrali艣my, sali z pokojami na miejscu. To du偶a wygoda, go艣ci nie trzeba odwozi膰, kombinowa膰 transportu w 艣rodku nocy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martynaxx
Jednym z najwa偶niejszych czynnik贸w wp艂ywaj膮cych na jako艣膰 wesela jest oczywi艣cie jedzenie. Musimy ustali膰 dobre menu, dzi臋ki kt贸remu wszyscy go艣cie b臋d膮 zachwyceni posi艂kami, jakie s膮 podawane.http://qburst.pl/wynajecie-sali-weselnej-z-dobrym-menu/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Ola
Czy z Torunia czy z Bydgoszczy i okolic to godny uwagi jest o艣rodek http://www.wiktorowo.com/ . Z wyj膮tkow膮 sal膮, przepysznym jedzeniem i bogat膮 ofert膮. Nam r贸wnie偶 na pokojach dla go艣ci zale偶a艂o, a tam oczywi艣cie s膮. Miejsce wyj膮tkowe, z fantastyczn膮 atmosfer膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, sami przez ostatnie tygodnie szukali艣my sali weselnej, wtedy natkneli艣my sie na strone https://chrzcinyikomunie.pl/ na kt贸rej znale藕li艣my wymarzona dla nas sale weselna, wszystko juz zarezerwowane i ustalone bez problemowo ! Polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomelo9
Witam zapraszam serdecznie na strone z kt贸rej sam skorzysta艂em https://chrzcinyikomunie.pl/, mozna na niej znale艣c odpowiednia dla siebie sale jak i poprosi膰 o bezp艂atn膮 pomoc w wyborze sali pod siebie :) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 otorka3
Teraz tych sal weselnych otworzy艂o si臋 od groma i ci臋偶ko wybra膰 jak膮艣 konkretn膮. Gdybym ja bra艂a 艣lub to poleci艂abym http://gosciniecbanasiowka.pl/5.html , tutaj profesjonalnie podchodz膮 do tematu, potrafi膮 doradzi膰 parze m艂odej, wyr臋czy膰 j膮 z niekt贸rych rzeczy. Wed艂ug mnie te miejsce idealnie nadaje si臋 na wesele :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kizia

Z rodzin膮 ostatnio byli艣my na weselu w Sali Bankietowej Venge, swietne miejsce , napewno nada si臋 na wiele tego typu uroczysto艣ci聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dannaa

Pami臋tam jak sama szuka艂am idealnego miejsca na nasze wesele..ci臋偶ki temat. Ostatecznie pad艂o na sal臋 Olimpia w Kocku www.olimpiakock.pl . Jak tylko pojechali艣my obejrze膰 sal臋, co艣 od razu mnie w niej urzek艂o. Stwierdzili艣my z m臋偶em 偶e to jest to. Wesele udane, ceremonia pi臋kna. Jestem zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Regina

Sala na wesele musi by膰 idealna a ja w艂a艣nie tak膮 znalaz艂am w Szkole Ta艅ca SoSalsa w Gda艅skich Dokach. Du偶a przestrze艅, nowoczesno艣膰, wszystko przemy艣lane w ka偶dym szczeg贸le, do tego atrakcyjne ceny... Z tego co wiem to powierzchnie maj膮 od 30 do 300m, wi臋c metra偶 jest naprawd臋 wspania艂y. Jak kto艣 chce pomie艣ci膰 tak du偶膮 rodzin臋, jak膮 mam ja to z r臋k膮 na sercu polecam :) Takie miejsce jest warte ka偶dej ceny...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alutka

Ja moje wesele organizowa艂am w przepi臋knej sali weselnej OLIMPIA w Kocku.聽 Warto wej艣膰 do nich na stron臋 i zapozna膰 si臋聽聽z ich ofert膮聽 聽na stronie tak jak z obiektem.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wika

Je艣li szukasz czego艣 w Ma艂opolsce np w Krakowie, to ostatnio by艂am na weselu w Best Western Premier i by艂o na prawd臋 super!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Wszystkim osobom, kt贸re rozgl膮daj膮 si臋 za odpowiednim miejscem na zorganizowanie wesela w okolicach Bia艂egostoku, polecam zapozna膰 si臋 z ofert膮 sosnowezacisze.pl Jest to 艣wietny hotel, w kt贸rym odby艂o si臋 moje wesele. Hotel ten ma niez艂e ceny i prezentuje si臋 bardzo dobrze. Warto si臋 do nich zg艂osi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Firka

Uwa偶am, 偶e moje wesele nie mog艂o wypa艣膰 lepiej. Zorganizowane w pi臋knym, naprawd臋 uroczym miejscu, jakim jest Pa艂ac Domaniowski. Sala elegancka, gustowna, jedzenie i obs艂uga na wysokim poziomie.聽

Udost臋pnij ten post